ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Να βλέπω λεβεντιές !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να βλέπω λεβεντιές !!

Έριξαν το  το δόλωμα και πιάστηκαν τα ψάρια. Είναι μέχρι να μπεις στο λούκι 😂😂. Παντού έτσι είναι !! Πάντα έτσι ήταν !! Είναι ένα είδος «διαφήμισης». Προσφορά σε ένα προϊόν για να το δοκιμάσεις . Μόλις δουν ότι σου έγινε απαραίτητο …χάνετε η έκπτωση γνωριμίας ….και οι τιμές τραβούν την ανηφόρα .

Έτσι έγινε με τις σόμπες ξύλου για να παρατήσεις το τζάκι ….μετά ήρθε η σόμπα πετρελαίου για να παρατήσεις την μασίνα….η κεντρική θέρμανση για να αφήσεις την πετρελαίου….τα πέλετ…οι θερμοπομποί …οι θερμοσυσσωρευτές …οι αντλίες θερμότητας …το αέριο. Όλα κατάντησαν ασύμφορα . Έτσι θα γίνει και με τα ηλεκτρικά οχήματα . 
 
Όταν έρθει η ώρα για αλλαγή μπαταρίας ….θα κλάψουν μανούλες.Για να αρχίσετε πάλι περπάτημα που κάνει και καλό .Δωρικές παραδόσεις , είναι σαν να λέμε ελληνικές* παραδόσεις.


Υ.Γ Γουστάρω. Όχι θέρμανση και κρύο νερό για μπάνιο. Θα ξανά γυρίσουμε στις δωρικές παραδόσεις! Σπαρτιάτες, Μακεδόνες κ.λ.π. θα σφίξουν κώλοι και βυζιά.. ..."Στο στρατόπεδο του ο Φίλιππος αφαίρεσε την αρχιστρατηγία από τον Δόκιμο τον Ταραντίνο επειδή έκανε μπάνιο με ζεστό νερό, λέγοντας του:.. "μου φαίνεται πως δεν ξέρεις καλά τα έθιμα των Μακεδόνων. Με ζεστό νερό δεν πλένονται ούτε καν οι γυναίκες που έχουν γεννήσει"... Πολυαίνου Στρατηγήματα βιβλίο Δ, κεφάλαιο Φίλιππος .

Δωριεύς στρατός....ο Ελληνικός στρατός.!!! Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε ...με αποδείξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: