ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΜΕ HIV ΚΑΙ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β & C.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΜΕ HIV ΚΑΙ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β & C.

Τα αποθέματα αίματος του στρατού του ΝΑΤΟ έχει διαπιστωθεί ότι είναι μολυσμένα με τον ιό (HIV) - τον ιό που προκαλεί AIDS - καθώς και μολυσμένα από ηπατίτιδα "Β" και "C". Η ανακάλυψη έγινε όταν η Ουκρανία ζήτησε από το ΝΑΤΟ 62.000 λίτρα έκτακτης παροχής αίματος. Το ΝΑΤΟ παρείχε το μολυσμένο αίμα!

Οι ιατρικές αρχές της Ουκρανίας εξέτασαν τις ΔΥΟ ΠΑΡΤΙΔΕΣ αίματος που παρείχε το ΝΑΤΟ και βρήκαν τα ακόλουθα:

ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΩΤΗ

6,3% με HIV,

7,4% με #ηπατίτιδα Β, και

3,2% με ηπατίτιδα C.

ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

5,9% με HIV,

6,8% ηπατίτιδα Β, και

3,1% ηπατίτιδα C

Δεν είναι ακόμη γνωστό από ποιες χώρες του ΝΑΤΟ προήλθε το μολυσμένο αίμα ή αν προήλθε από πολλές χώρες, η μόνο από μία. Δεν είναι επίσης γνωστό ΓΙΑΤΙ οι στρατιωτικές προμήθειες αίματος δεν ελέγχθηκαν για αυτές τις ασθένειες όταν οι δωρητές έδωσαν το αίμα.

Είναι ευρέως γνωστό ότι όποιο άτομο έλαβε αίμα μολυσμένο με οποιονδήποτε από αυτούς τους ιούς, κολλάει τον ίδιο τον ιό. Ο HIV προκαλεί AIDS και παρόλο που η πάθηση μπορεί να αντιμετωπιστεί με τεράστια και επικίνδυνα αντιιικά φάρμακα, τα άτομα που έχουν μολυνθεί δεν «θεραπεύονται» ποτέ.

Όσοι υπηρετείτε στο στρατό ή όσοι έχετε μέλη της οικογένειας ή φίλους στο στρατό, μπορεί να θέλετε να τους ειδοποιήσετε . Δεδομένου ότι τα αποθέματα αίματος για το στρατό είναι πλέον γνωστό ότι είναι μολυσμένα με τον ιό που προκαλεί AIDS και άλλους ιούς που προκαλούν ηπατίτιδα.

Υ.Γ Με εμβόλια και μολυσμένο αίμα...μπορείς άνετα να εξολοθρεύσεις τον στρατό του αντιπάλου σου χωρίς καν να δώσεις μάχη.!! Όταν δεν έχει ένα ΔΥΝΑΤΟ και υγιές στράτευμα...καλύτερα να μην πας στην μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: