ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Εκεί στο Νιου Χαμσάιρ μάλλον πάσχουν από ψυχικά νοσήματα.!! Μια μυρωδιά καμμένης φλάτζας σκεπάζει όλον τον πλανήτη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εάν οι χθεσινές εκλογές δεν σας έδειξαν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών είναι, συλλογικά, ψυχικά άρρωστοι (ψηφίζοντας τους Δημοκρατικούς που κατέστρεψαν τη χώρα τους ξανά στην εξουσία) - τότε αυτή η είδηση θα πρέπει να διαλύσει κάθε σας αμφιβολία.

Ποιός κυβερνά τον κόσμο αγόρια;; Σόρρυ ήθελα να πω αγόρια , κορίτσια και αναποφάσιστοι.  Ο διαγωνισμός Miss Greater Derry στο Νιου Χάμσαϊρ μόλις επέλεξε τη "νικήτριά" του για να διαγωνιστεί για τον διαγωνισμό Μις Νιου Χάμσαϊρ. Ο νικητής δεν είναι άλλος από ένα βιολογικό αρσενικό.

Ο Brían Nguyen ήταν και εξακολουθεί να είναι βιολογικά ενας άνδρας, αλλά κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία MISS Greater Derry μαζί με ένα στέμμα και έναν τίτλο. Περνάει «αυτός/η» σύμφωνα με το προφίλ του στο Instagram. Με κάνει να γελάω που συμμετείχε στον διαγωνισμό ως γυναίκα, αλλά εξακολουθεί να ακούει στο όνομα Brían. Μήπως έμεινε η προφορά για να κρατήσει το όνομα πιο θηλυκό;;

Ο κ. Nguyen υποτίθεται ότι κέρδισε τον διαγωνισμό Miss Greater Derry, ο οποίος, όπως σημειώνεται από το The Post Millennial, είναι ένα προκαταρκτικό γεγονός για τη Miss New Hampshire και τη Miss America. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλέψει το βραβείο από μια πραγματική γυναίκα στους επόμενους διαγωνισμούς.

Η είδηση ΕΔΩ... και χοντρός, και άσχημος, και κιτρινόμαυρος.!! Τρία στα τρία χτύπησε. Ο πούστης "θεός" τους θέλει πούστηδες, τραβέλια , παρτάλια και μιγάδες διότι είναι ψυχολογικά διαχειρίσιμοι ....ούτε καν τσιπάκι δεν χρειάζονται να τους βάλουν στον εγκέφαλο. Αν δεν το έχετε καταλάβει τόσο πάνω από την Ελλάδα, όσο και πάνω από τον πλανήτη μυρίζει...καμμένη φλάτζα.!!! Όλο το "αυτοκίνητο" έχει καεί, όχι μόνο η φλάντζα!!

8 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τραγουδάκι...

https://youtu.be/fYZuqtyquk4

kakos04 είπε...

Καλημέρα η δουλειά εκ των έσω καλά κρατεί.
Υποσκάπτουν τα πάντα για αδυνάτισμα της δύσης . Και ότι ετοιμάζουν οι δυτικοί το παίρνουν έτοιμο. EurAsian Times: China Unveils ‘NGAD Rival’ 6th-Gen Fighter Concept; Military Expert Says Maiden Flight Possible By 2026.
https://eurasiantimes.com/china-unveils-ngad-rival-6th-gen-fighter-concept-military-expert/
Μα να μοιάζει τόσο! Η locheed Martin έστειλε και τα αρχεία Autocad μου φαίνεται. Δεν βλέπω προκοπή.

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα του τοιούτου μου θύμισε μια υπεροχη κωμωδία.....Monty Python's!!!

Η ζωή του Μπράιαν-Life of Brian

https://www.youtube.com/watch?v=bzSVrDkcedU

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Η σύγχυσις των γλωσσών του πύργου της Βαβέλ εκ μέρους του Κρονογαχβέ ανήκει στο φοινικοβαβυλώνιο παρελθόν. Εκείθεν περάσαμε εις την κομμουνιστικήν σύγχυσιν-χυλοποίησιν των εθνοφυλών, και πλέον είμεθα εις τρίτον και τελικόν ανθρωποκτονικόν στάδιον, αυτό της συγχύσεεως των φύλων όπερ θα σημάνη και το βιολογικόν τέλος-αυτοτιμωρία του σιδηρού γένους, και εκεί πορευόμεθα ταχέως, εάν δεν ανανήψωη και αποδειχθή ανάξιον και τινός ίσως ουρανίας υπερφυσικής συνδρομής...







ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Νικανε οι πουστηδοι και εδω φερνουν πακιστανια που τους πετανε απ τις ταρατσες...αφου τους πηδηξουνε πρωτα μην πανε χαμανες οι κωλοτρυπιδες.
Παντως τετοιο ασχημο πουστη καιρο εχω να δω..αντε και σε χειροτερα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους σας. Πάντως ρε παίδες έχω μια απορία....όλες αυτές οι κοπέλες γύρω του...που κάθονται και χαμογελούνε σαν χαζές, πως δέχτηκαν να τους πάρει τον τίτλο κάποιος που ΔΕΝ είναι γυναίκα;;; Πως τον άφησαν και δεν διαμαρτυρήθηκαν και δεν σηκώθηκαν να φύγουν με το πρώτο άκουσμα ότι αυτός είναι ο νικητής σε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ καλλιστεία;;

Ρε θα έπρεπε να τον πάρουν με τις σάπιες ντομάτες όλες τους και όχι να είναι γύρω του χαμογελαστές. Πως δέχτηκαν τέτοια βεβήλωση και ξεφτιλίκι για το φύλο τους;; Τα θέλει και αυτών ο κώλος τους.Για αυτό λέω...μυρίζει όλος ο πλανήτης καμένη φλάτζα.

Μμ. είπε...


Καιρίδης: άξιος βρωμόπουστας ( έξω πούστη απ' τα σπσράγγια) βουλευτής της παιδοπουστονουδούλας.

¨Η Ελλάς είναι τεχνητόν έθνος. Είμαστε παιδιά Οθωμανών.¨

Είδες όταν έχεις μόνιμο παροξυσμό πρωκτού όλο οθωμανικά γλειφιτζούρια ονειρεύεσαι μέχρι να πας στον σκατοτάφο σου.
Πώς θα το έλεγε κι εκείνος ο Σαιξπηρικός βασιλεύς Ερρίκος (παραφραστικώς) αν ήτο λούγκρα:
¨ Το βασίλειό μου για μια οθωμανόπουτσα. στην ανάγκη έστω και Πάκικη.¨

Αχ, ελληνικέ λαέ, τί ψηφίζεις. αλλά στον μεταπολιτευτικό (δώσε την χούντα στο λαό) πούτσσ καβάλα, θα μού ειπής, 50 σχεδόν χρόνια, δεν είσαι κι εσύ;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/2022-11/2%CF%82.jp
Και εδω μια φωτο αντιθετη αυτης ω καιροι.....
Υ.Γ.Εγω καλα κανω και ακονιζω ακονιστε μαγκες οτι βρειτε ερχεται με φορα η μποχα και ειναι πηχτη.