ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Είναι σίγουρο ότι θα κυνηγηθούν και θα μεταφερθούν στην Ρωσία.

 The two Ukrainian Soldiers who recently executed 10 Russian POWs in #Makeevka DPR have been identified - Nazar Mikhailovsky and Artur Bortnichuk - they will be hunted down and brought alive to Russia pic.twitter.com/LWpUYeX4B4

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι δύο Ουκρανοί στρατιώτες που εκτέλεσαν πρόσφατα 10 Ρώσους αιχμαλώτους στην Makiivka, στην περιοχή Luhansk της ανατολικής Ουκρανίας.έχουν ταυτοποιηθεί. O Nazar Mikhailovsky και ο Artur Bortnichuk  θα κυνηγηθούν και θα μεταφερθούν ζωντανοί στη Ρωσία.

Ο κόσμος σοκαρίστηκε όταν εμφανίστηκε ένα βίντεο που έδειχνε Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούν εν ψυχρώ Ρώσους στρατιώτες, οι οποίοι είχαν παραδοθεί, είχαν αφοπλιστεί και ξαπλώσει μπρούμυτα στο έδαφος. Τώρα, οι αναρτήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι έχουν ταυτοποιήσει τους στρατιώτες που πυροβόλησαν τους ρώσους στρατιώτες!

Η δολοφονία των στρατευμάτων που έχουν παραδοθεί είναι έγκλημα πολέμου.Όπως φαίνεται στην παραπάνω ανάρτηση, οι άνδρες αυτοί πλέον θα«κυνηγηθούν» για όσα έκαναν στους Ρώσους. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους...

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τους βλεπω να ερχονται κατα Ελλαδα,τετοιους μας στελνουν απο κει.
Θα γελασεις Λυκαστρε αλλα διαβασε αυτη την ιστορια.
Απογευμα και πηγαινω στη δουλεια, πολυ κοντα στο σπιτι μου σε ενα κεντρικο σημειο της πολης τις Καμαρες(Οθωμανικο Υδραγωγειο) συγκεκριμενα.
Μια τυπισα να εχει στησει καμερα τηλεφωνου να λικνιζεται και να στηνει τον κωλο της μερα μεσημερι διπλα σε ενα αυτοκινητο με ανοικτη πορτα,πινακιδες Ουκρανιας.
Καπου εστελνε βιντεο επαγγελματικου επιπεδου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ..έχεις δίκιο. Και προς επίρρωσιν αυτών που είπες θα αναφέρω ότι όλο το καλοκαίρι είχαν γεμίσει οι παραλίες και οι θάλασσες της Β.Ελλάδας από "κατατρεγμενες" Ουκρανές που ενώ στην πατρίδα τους είχαν πόλεμο, αυτές εδώ έλιαζαν το μνι στην παραλία.!!!

Στο Σταυρό Θεσ/νίκης μάλιστα είχαν φέρει κάτι Ουκρανούς με τα ναζιστικά σύμβολα σε τατουάζ παντού στο κορμί τους. Ένας από αυτούς μάλιστα μάζεψε μπόλικο βρωμόξυλο μπορώ να πω.