ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Μια Μεγάλη Πολωνία φυσικά θα τινάξει στον αέρα την ΕΕ. Άντε να το κάνουμε αμέρικαν μπάρ να ξεμπερδεύουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με την pravda η Πολωνία είναι έτοιμη να διεξαγάγει δημοψηφίσματα για την προσάρτηση ολόκληρης της Δυτικής Ουκρανίας . Δηλαδή στις περιοχές ,Λβιβ, Ternopil, Ivano-Frankivsk, Volyn και τις περιοχές Rivne.

Οι πολωνικές αρχές είναι αποφασισμένες να δράσουν επίμονα, φοβούμενες ότι οι εταίροι του ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία τον χειμώνα αδιαφορώντας για τα συμφέροντα όχι μόνο των Ουκρανών, αλλά και των Πολωνών, πρόσθεσε ο Ναρίσκιν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βαρσοβία διέρρευσε νωρίτερα τέτοιες πληροφορίες στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης για να δει πώς θα αντιδρούσε ο τοπικός πληθυσμός.

Στις 30 Νοεμβρίου, ο Πολωνός πρόεδρος Ντούντα έδωσε εντολή να προετοιμάσει μια επίσημη αιτιολόγηση για τις αξιώσεις της Πολωνίας σε όλη τη Δυτική Ουκρανία. Στη Βαρσοβία, πιστεύουν ότι η Πολωνία αξίζει μια «αποζημίωση» για την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, για τη βοήθεια των Ουκρανών προσφύγων και, τέλος, για την επίθεση με ρουκέτες στο έδαφος της Πολωνίας που η Πολωνία «σιωπηλά κατάπιε», κατέληξε.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μάλιστα ...τώρα να θυμίσω τι λέγαμε ΕΔΩ  πριν καν πάρουν μυρωδιά οι Ρώσσοι τι παίζει ;;   Γράφαμε από τον Μάιο :

Ο Ζελένσκι ένωσε defacto την Ουκρανία στην Πολωνία. Οι Πολωνοί πολίτες μπορούν τώρα, για παράδειγμα, να γίνουν μέλη της ουκρανικής αστυνομίας ή ακόμη και ένας Πολωνός να γίνει  επικεφαλής δικαστής στην Ουκρανία. Πάντα έλεγα ότι ο Πούτιν εργάζεται για «αυτούς» (ο Putin είναι Chabad ελέγχεται από αυτούς , ο Zelenskyy είναι Chabad, αλλά υπάρχει μόνο ένα Chabad που ελέγχεται κεντρικά από το 770 Eastern Parkway). 

Ο Friedman (τα λένε μόνοι τους και δίχως ξύλο) είπε ήδη στο βιβλίο του το 2009 ότι «τα επόμενα 100 χρόνια»  η Πολωνία θα είναι τεράστια στο μέλλον. Ότι η Πολωνία θα γίνει «υπερδύναμη». Η Πολωνία μπορεί να γίνει αυτό μόνο εάν απορροφήσει την Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Αυτό τώρα υλοποιείται μέσω της συνεργασίας μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι.

Μια Μεγάλη Πολωνία φυσικά θα τινάξει στον αέρα την ΕΕ. Οι Πολωνοί ήταν και είναι  πάντα εναντίον των Ρώσων. 

Και ο Ζελένσκι ναι αυτή η μαριονέτα έχει ήδη πει ότι δεν θα υπάρχουν άλλα σύνορα μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας. Αυτό θέλουν να  κάνουν, η Ουκρανία να γίνει μέρος της Πολωνίας. Και ο Rainer Random - George Friedman το ανακοίνωσε...ίσως να θέλουν να ξαναφτιάξουν την Χαζαρική τους αυτοκρατορία."

Για μια ακόμα φορά αυτά που γράφουμε επιβεβαιώνονται. Μικρά μου αιλουροειδή ώρα να πάτε για ύπνο.

Η είδηση ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχα γελοία ρωσική προπαγάνδα …..τι νομίζουν ότι θα διασπάσουν το ΝΑΤΟ με αυτό τον τρόπο…..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μήπως και ο Friedman που τα έλεγε αυτά ήταν Ρώσος;; Προπαγάνδα κάνουν όλες οι πλευρές, το θέμα είναι τι υλοποιείται.