ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ : Xτυπήθηκε η Πολωνία από αδέσποτους πυραύλους. (Ενημερώθηκεμε νέες φώτο και κείμενο) ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΙ ήταν οι πύραυλοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΚΤΑΚΤΟ : Χτυπήθηκε και η Πολωνία.

Δύο «βλήματα» έπεσαν μέσα στην Πολωνία. Δύο αδέσποτοι πύραυλοι έπεσαν στο χωριό Przewodów στο βοεβοδάτο Lubelskie κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Χτύπησαν στεγνωτήρια σιτηρών. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομία, εισαγγελία και στρατός.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ρωσικούς πυραύλους ή για ουκρανικούς πυραύλους αεράμυνας που παρεκτράπηκαν.

Εντωμεταξύ ο παπάρας ο Αμερικανός  υπουργός ασφαλείας των ΗΠΑ MAYORKAS είπε ότι : "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚO XTYΠHMA  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ «ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΗ".!!!!

Πόσο μαλάκας είναι !!! Το έχει σίγουρο ότι θα γίνει πυρηνικός πόλεμος στην Ευρώπη και ότι αυτοί θα παρακολουθούν από μακριά αμέριμνοι τρώγοντας ποπ-κόρν στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι.Ρε μαλάκα νομίζεις ότι δεν θα φτάσει και σε εσάς αν γίνει η στραβή;; Μην ανησυχείς και θα δεις τι έχει να γίνει στην συνέχεια.

Είμαστε ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ για τους Τζώνηδες όλοι εμείς εδώ στην Ευρώπη.!!!!

Η Πολωνία συγκάλεσε επειγόντως την Επιτροπή του Συμβουλίου Υπουργών για Υποθέσεις Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας. Και ο Πρόεδρος της Μολδαβίας ,MAIA SANDU, κήρυξε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και είπε στους πολίτες να προετοιμαστούν για εκτεταμένη απώλεια ενέργειας και απώλεια όλων των υπηρεσιών.!!! 

Επίσης είπε ότι " το ΝΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. και χαρακτήρισε τον Ζελένσκι μια κούκλα/μαριονέτα της Δύσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολωνικά μαχητικά έχουν απογειωθεί από τη βάση Tomaszów Lubelski.

Έχει τεθεί στη διάθεσή μου μια φωτογραφία που δείχνει ένα θραύσμα βλήματος. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το εάν πρόκειται για ρωσικό ή ουκρανικό πύραυλο αεράμυνας. Κανείς δεν λέει τίποτα από τους δύο αυτή τη στιγμή.


 

Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα πυραύλων , "Υπάρχει κάποια ομοιότητα με ένα τμήμα κινητήρα πυραύλων της σειράς 5V55 που χρησιμοποιούνται με συστήματα S-300 SAM."

Σε αυτή την περίπτωση, αυτό μπορεί να είναι τα υπολείμματα ενός ουκρανικού πυραύλου AD, ή ίσως αυτό να είναι ο πύραυλος κρουζ που αναχαίτισε. Ωστόσο αυτό ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Οι Ρώσοι αρνούνται ότι ευθύνονται για το χτύπημα στην Πολωνία. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ συνομιλούν με Πολωνούς αξιωματούχους και εταίρους του ΝΑΤΟ για να αξιολογήσουν την κατάσταση μετά από αναφορές για ρωσικούς πυραύλους που έπληξαν πολωνικό έδαφος. 

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenski είπε ότι οι πύραυλοι στην Πολωνία «είναι μια ρωσική επίθεση κατά της συλλογικής ασφάλειας» και είπε «Πρέπει να δράσουμε». (το καθίκι)

Υπάρχει ακόμα μια πληροφορία που λέει ότι : Οι Ρώσοι χτύπησαν και σκότωσαν ένα σωρό αξιωματικούς του ΝΑΤΟ σε κέντρο διοίκησης υλικοτεχνικής υποστήριξης στην ουκρανική πόλη κοντά σε αυτή τη συνοριακή περιοχή με την Πολωνία.

Τα ουκρανικά S-300 προσπάθησαν να πάρουν τους εισερχόμενους πυραύλους Kaliber, αλλά έχασαν, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο. Οι πύραυλοι S-300 εισήλθαν στην Πολωνία.

(Παρατήρηση : Ο Ζελένσκι το γνωρίζει αυτό, παρόλα αυτά βγήκε στην τηλεόραση, και ισχυρίστηκε ότι ήταν "ρωσικοί πύραυλοι στην Πολωνία" και δήλωσε "Πρέπει να δράσουμε." Φαίνεται ξεκάθαρο ότι αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί πραγματικά να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Η Πολωνία ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας είπε ότι ο πύραυλος που έπληξε την Πολωνία δεν είναι ουκρανικός. «Η Ρωσία προωθεί τώρα μια θεωρία συνωμοσίας ότι φέρεται ότι ήταν πύραυλος της ουκρανικής αεράμυνας που έπεσε στην πολωνική θεωρία», είπε ο Ντμίτρο Κουλέμπα.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ισχυρίστηκε ότι οι αναφορές για δύο ρωσικούς πυραύλους που προσγειώθηκαν στην Πολωνία και σκότωσαν δύο άτομα αποτελούν «σκόπιμη πρόκληση».

Το υπουργείο πρόσθεσε: "Δεν έγιναν πλήγματα εναντίον στόχων κοντά στα ουκρανοπολωνικά κρατικά σύνορα από ρωσικά όπλα" παρά τις πολλές καταγεγραμμένες περιπτώσεις ρωσικών αεροπορικών επιδρομών που έπληξαν το Lviv, μια ουκρανική πόλη περίπου 62 μίλια νότια του Przewodów και μόλις 50 μίλια από τα ουκρανικά σύνορα , λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα.

Η δήλωση καταλήγει: «Τα θραύσματα που δημοσιεύθηκαν σε καταδίωξη από τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης από τη σκηνή στο χωριό Przewoduv δεν έχουν καμία σχέση με τα ρωσικά όπλα».

Σύμβουλος της Πολωνικής Γερουσίας Marcin Zaborowski: Θα υπάρξει στρατιωτική απάντηση από το ΝΑΤΟ εάν το ατύχημα ήταν σκόπιμο.

Οι πρεσβευτές του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν την Τετάρτη (σήμερα) κατόπιν αιτήματος της Πολωνίας βάσει του Άρθρου 4 της συμμαχίας , δήλωσαν δύο ευρωπαίοι διπλωμάτες.

(Το άρθρο τέταρτο είναι όταν οποιοδήποτε μέλος του ΝΑΤΟ  ζητά "διαβουλεύσεις" με τα άλλα μέλη του ΝΑΤΟ για μια κατάσταση... δεν είναι **ΔΕΝ ** Το άρθρο 5 που είναι "Συλλογική Αυτοάμυνα.")    Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα του ΝΑΤΟ, Άρθρο 4 σημαίνει ότι  «τα μέρη θα διαβουλεύονται μαζί» εάν διαπιστωθεί ότι απειλείται η «εδαφική τους ακεραιότητα, πολιτική ανεξαρτησία ή ασφάλειά τους».     Είναι η 8η φορά που επικαλείται το άρθρο 4 από το 1949.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΘΡΑΜΑΤΟΣ ΠΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Η φωτογραφία του θραύσματος του πυραύλου που βρέθηκε σε σημείο πρόσκρουσης στην Πολωνία, σε σύγκριση με άλλα γνωστά θραύσματα πυραύλων που βρέθηκαν σε πάρα πολλά σημεία στην Ουκρανία, φαίνεται να δείχνει με βεβαιότητα την προέλευση των πυραύλων:


Η φωτογραφία στο κάτω μέρος είναι το θραύσμα του πυραύλου που βρέθηκε στο σημείο πρόσκρουσης στην Πολωνία.

Επάνω αριστερά και δεξιά υπάρχουν άλλα θραύσματα πυραύλων που βρέθηκαν στην Ουκρανία σε άλλα σημεία πρόσκρουσης σε ολόκληρη τη χώρα.

Η επάνω αριστερή και δεξιά φωτογραφία δείχνουν θραύσματα που οδηγούν σε ένα σαφές συμπέρασμα ότι το θραύσμα στην Πολωνία ανήκει στον κινητήρα 48D6 του πυραύλου της σειράς 5V55 του συστήματος S-300 AD - ουκρανικού.

Οι κρούσεις πυραύλων στην Πολωνία προήλθαν από ουκρανικούς πυραύλους αεράμυνας. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ρωσικοί.

2 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσο το σκέφτομαι με το διαστροφικό μυαλό μου, τόσο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ΨΕΥΤΙΚΟ πόλεμο. Σε κάθε ψεύτικο πόλεμο υπάρχουν πραγματικοί θάνατοι. Όταν οι Ρώσοι υποχώρησαν στον στενό δρόμο μιας λωρίδας διασχίζοντας το φράγμα Kakhovka, οι Ρώσοι ΔΕΝ δέχθηκαν επίθεση. Πρέπει λοιπόν να υπήρχε κάποιου είδους ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Αυτό υποδηλώνει ότι είναι ένας θεατρικός πόλεμος που πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα . Στο βιβλίο του «Τα επόμενα 100 χρόνια», ο George Friedman έγραψε για την άνοδο των Πολωνών ως τη νέα κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη. Φυσικά, η Πολωνία πρέπει να φτάσει στο Dinbro για συμβεί αυτό, και το ρωσικό Καλίνινγκραντ θα ήταν επίσης εμπόδιο.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να φτάσεις εκεί.

Επιπλέον, σίγουρα θα συμβεί ότι οι ουκρανικοί σταθμοί παραγωγής άνθρακα που καταστράφηκαν από τους ρωσικούς πυραύλους κρουζ δεν θα ξαναχτιστούν και αντ' αυτού σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έκει μια γεννήτρια αιολικής ενέργειας σε κάθε 300 μέτρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του WEF...

Ανώνυμος είπε...

Χαίρε Λύκαστρε,

Ο Κορονοίός και τα εμβόλια ήταν η πρώτη ¨δοκιμασία¨ που θα έπρεπε να περάσουμε, ο πόλεμος/πόλεμοι με τα συνεπακόλουθα της αύξησης του κόστους ενέργειας, τροφίμων ή και ελλείψεις αυτών είναι η δεύτερη δοκιμασία, ακολουθεί η κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών συστημάτων και η άφιξή των ψηφιακών νομισμάτων, φυσικά όλα αυτά έχουν εξαγγελθεί από τα γνωστά κέντρα, μας είπαν τι θα γίνει αλλά δεν μας είπαν το πως, μέσω των παραπάνω επιτυγχάνεται και η μείωση του πληθυσμού προκειμένου να αντικατασταθεί σε μεγάλο ποσοστό από ρομπότ και ΑΙ.

Ναι ο πόλεμος είναι θεατρική παράσταση με αληθινά θύματα.

ΚΙΜΩΝ