ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Λεβεντιές!! Μάστορα κέρνα όλο το μαγαζί βελονιές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λεβεντιές 😅
Μάστορα κέρνα όλο το μαγαζί βελονιές.
 
Τους γλεντάνε κανονικά όμως.! Και τα πολλά τσιμπημένα δίποδα ακόμα δεν το έχουν καταλάβει. Παραδέχονται δημόσια ότι το φαρμακευτικό τους δηλητήριο προκαλεί παρενέργειες, και για αυτές τις παρενέργειες ετοιμάζουν ένα άλλο άγνωστης σύστασης φαρμακευτικό δηλητήριο για να εξαλείψουν τις παρενέργειες από το πρώτο.!!!! 

Είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί κάποιος ότι τον έκαναν πειραματόζωο. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βαρβάτα συμπτώματα και κολλάνε όλους τους υπόλοιπους , δεν δίνουν σημασία και σε λίγο καιρό καταλήγουν "ξαφνικά". Ρε δεν λυπάμαι κανέναν τους...ήθελαν και τα πάθανε.

14 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , χαμός γίνεται και εδώ και φοβόμαστε για τους δικούς μας που πήγαν . Συμμαθήτρια της γυναίκας μου με καρκίνο του μαστού 3πλο εμβολιασμένη προχθές . Άλλος ηλίθιος πήγε την μοναχοκόρη του για τσίμπημα και τώρα είναι όλο άρρωστη με τους δείκτες στις εξετάσεις μόνιμα πεσμένους . Ο διπλανός κάνει αύριο εισαγωγή στο νοσοκομείο για βιοψία στα πόδια γιατί βγάζει εξανθήματα κάθε βδομάδα .Αρκετοί φοιτητές επίσης είναι εξασθενημένοι κ κάποιοι για να πάρουν το travel pass . Και ακόμα μας λένε εμάς συνωμοσιολόγους .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τους είχαμε προειδοποιήση όλους Νικόλα ΠΡΙΝ καν εμφανίσουν τον κορονοιό και τα σκατοεμβόλια....ότι με το τέλος της Α' φάσης του Γ'Π.Π ο κάτοικος της χώρας θα έχει μειωθεί κατά πολύ. Τόσο πολύ που δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Β' μέρος του Γ'Π.Π.

Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε ακόμα 10 μύρια εντός Ελλάδος. Αμ δε...αν βγάλεις το 1.5 εκατομ. νέους που έφυγαν στο εξωτερικό....και προσθέσεις σε αυτό το νούμερο και τους τριπλάσιους θανάτους μέσα σε 2.5 χρόνια. Καταλαβαίνεις ότι 3 εκατομμύρια έχουν φύγει/πεθάνει ....πάμε στα 7 εκατομ. Αλλά ακόμα το μεγάλο θανατικό δεν ξεκίνησε...και τώρα αφού οι γέροι έχουν πεθάνει οι περισσότεροι θα φεύγουν νέοι άνθρωποι. Μιλάμε για γενοκτονία κανονική.

Συνολικά θα μείνουμε γύρω στα 5-6 εκατομ. εντός Ελλάδος με τον αριθμό τον λαθραίων να τριπλασιάζεται και να ξεπερνάει τον δικό μας. Θέλεις να σου πω και την συνέχεια;; Δεν θα είναι όμορφη....ούτε καλή για τον κάτοικο της χώρας.

kakos04 είπε...

Τα έχεις πει και προσπαθούσαν και άλλοι να σώσουν μερικούς αλλά δεν. Αισιόδοξο σε βλέπω με το νούμερο που λες, αν μείνουμε 3 μύρια θα είμαστε τυχεροί . Και δεν περισσεύουν τα λεφτά για εξοπλισμό ότι μας επιτρέπουν ατομικά. Σακίδια - στολές - κιάλια - φακοί της προκοπης - σφαίρες κτλ για όλη την οικογένεια , μια καραμπίνα την πήραμε αλλά η συμπλήρωση είναι ακριβή των εξαρτημάτων και silencer για αυτή παράνομο , μην πάμε σε αλεξίσφαιρα ή ένα parrot drone που είναι πιο φθηνά για ατομική χρήση κτλ. Κάνε μια λίστα μπας κ κάνουμε ένα πατριωτικό Groupon γιατί θέλουν κ 300 ευρώ το χρόνο για να πάρουμε ένα glock με την χαρτούρα. Με την μείωση του πληθυσμού είναι απαραίτητη στους εναπομείναντες οι αυτοματισμοί και ότι ρομποτικό ντροουν μπορεί να γίνει λόγω αριθμητικής υστέρησης που θα έχουμε.
Να είσαι καλά από όσους ακούν.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους
Κακε σε βρισκω πολυ ετοιμο τ ακονιζεις τα μαχαιρια βλεπω,καντα κοφτερα φιλε μου για να μην στομωνουν ευκολα.
Παρε μπολικα φυσιγγια και φορτωσε πολυ τρελα να γυαλιζει το ματι μονο ετσι θα γλυτωσουμε.
Υ.Γ.Παρε απο τα φτηνα πρωτα για φακους και αλλα που λες να εχεις και ας ειναι κινεζικα και αν προλαβεις παρε μετα οτι θες.
Το ντροουν το σκεφτηκα και γω...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....Μέχρι πρόσφατα, το κράτος ήταν ο κύριος διαχειριστής της στρατιωτικής επιμελητείας σε περιόδους πολέμου. Οι τακτικές ένοπλες δυνάμεις παρείχαν στα στρατεύματα όλα τα απαραίτητα, από τακτικό εξοπλισμό μέχρι όπλα στελέχωσης, συμπεριλαμβανομένων στολών, υποδημάτων, μερίδων μάχης κ.λπ.

Αυτό δεν ισχύει πλέον σήμερα.Και ο πόλεμος στην Ουκρανία μας το έδειξε αυτό. Από την πλευρά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, οι στρατιώτες είναι υποχρεωμένοι να παραγγείλουν στο διαδίκτυο μέσω κινεζικών ηλεκτρονικών καταστημάτων όλα τα απαραίτητα, από το τακτικό γιλέκο μέχρι τις αλεξίσφαιρες πλάκες, τα προστατευτικά κράνη, από βαλλιστικά γυαλιά μέχρι drones, σκοπευτικά με κόκκινες κουκκίδες μέχρι μπότες ακόμη και μαχαίρια μάχης και γυαλιά νυχτερινής όρασης.

Γινόμαστε μάρτυρες της εμφάνισης τάσεων που σταδιακά διαμορφώνουν πώς θα είναι η στρατιωτική επιμελητεία τα επόμενα χρόνια. Όπως και στην Αρχαιότητα και μέχρι τον 16ο αιώνα, οι μαχητές έπρεπε να εξοπλίζονται με δικά τους έξοδα και σε αυτή την περίπτωση οι πλουσιότεροι είχαν την οικονομική δυνατότητα να ιππεύουν ένα άλογο ή να έχουν ποιοτική πανοπλία ή όπλα.

Στο εγγύς μέλλον, ο στρατιώτης θα πρέπει να παραγγείλει τον εξοπλισμό του, ακόμη και τα όπλα του μέσω διαδικτύου, ανάλογα με την ικανότητά του να πληρώσει. Ο εξοπλισμός που θα παρέχει το κράτος θα είναι τόσο κακής ποιότητας (είναι ήδη στις περισσότερες χώρες του κόσμου) που οι μαχητές θα αναγκαστούν να ζητήσουν από τις οικογένειες, τους φίλους ή τους πλούσιους ευεργέτες τους να τους εξοπλίσουν (όπως το βλέπουμε αυτή τη στιγμή στη Ρωσία και την Ουκρανία ).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό το θέμα όμως θα βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα όπως αυτό της διαφθοράς αλλά και της πώλησης από κατώτερους στρατιώτες του εξοπλισμού και των όπλων τους στη μαύρη αγορά. Τα όπλα που προμηθεύονται από τις χώρες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είναι ελεύθερα διαθέσιμα και όχι μόνο στο Darknet. Υπάρχουν τόσο τουφέκια εφόδου SCAR-L όσο και αντιαρματικοί πύραυλοι FGM-148 Javelin, αντιαρματικές νάρκες, Semtex ακόμα και δέκτες Starlink.

Ο 21ος αιώνας θα είναι επίσης εκείνος των μισθοφόρων που ενεργούν ανοιχτά και χωρίς ψεύτικη ιδεολογία. Τα λέγαμε παλιά για τους μισθοφόρους.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα ξανά . Όπως λέτε τα περισσότερα θα πρέπει να τα προμηθευτούμε εμείς . Γράψε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ και ένα καλό τσεκούρι με 50-70 ευρώ , και μια βαλίστρα για πιο αθόρυβες νύχτες , έχω μια από μικρός .... Όπως λέει και ο Λύκαστρος ένα μαχαίρι καλό και πιθανόν και μερικά πετάγματος . Ήθελα να ρωτήσω και τον Λύκαστρο μια που συμμετέχετε σε ασκήσεις , από την εμπειρία του τι θα μπορούσαμε να βάλουμε σε ένα φιαλίδιο είτε εύφλεκτα είτε διαβρωτικά - οξέα που ρίχνοντας το σε θωρακισμένο στρατιώτη να μην ψάχνουμε κενά σε πανοπλία . Θυμάμαι ένα επεισόδιο του 24 που έψαχνε κενά στην στολή των swat για να μαχαιρώσει . Κάτι θέλουμε που θα περνάει γρήγορα την ύφανση και θα προκαλεί πανικό ή έντονη δυσφορία (οι μολότωφ είναι ογκώδεις) . Δεκτές παραπομπές ..

Όλα αυτά τα λέμε γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα υπάρχει καν επιμελητεία άμα ξεκινήσει ο χαμός + η κυβέρνηση δουλεύει για άλλους σκοπούς - τον χαμό μας.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Το θεμα σηκωνει ουισκι και πιασιμο πηγουνιου με τον δεικτη και τον αντιχειρα,τι λεει ο μεσιε Λυκαστρ?
Εχω παρει αρκετα τωρα παω για εξειδικευμενα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το θεμα σηκωνει ουισκι και πιασιμο πηγουνιου με τον δεικτη και τον αντιχειρα,τι λεει ο μεσιε Λυκαστρ?"

Καλησπέρα γκαρτνάση μου...το έπιασες το νόημα.!! Μόλις κοπάνησα κανά δυό ποτηράκια...και ζεστάθηκα ευχάριστα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ακούω και ωραία μουσική και ήρθα και στανιάρισα από την πολύ απαιτητική και δύσκολη μέρα που είχα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....μουσική για το ουίσκι σου.

https://www.youtube.com/watch?v=DCgjt1Q-e8s

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα
Θα το επινα και γω τωρα αλλα θα παω παλι μεχρι 12.00 οποτε μαλλον κατα τις 11.00 θα βαλω ενα ποτηρακι να ακουω και αυτο το ωραιο κοματι.
Με πλακωσε η δουλεια παλι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν πειράζει φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...εσύ πας βραδιάτικα, και εγώ πάω...αξημέρωτα χα χα χα χα έχουμε πιάσει όλα την μέρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για όλα τα Country Boy σαν και σένα και μένα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...
που δουλεύουν σκληρά....

https://www.youtube.com/watch?v=T6ZhntLRGBc

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αντε στην υγεια μας,να σκασουν ολοι οι πουστηδες που θελουν το κακο μας.