ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ "ΜΑΥΡΩΝ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ EVER

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ:  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ "ΜΑΥΡΩΝ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ EVER

Τα δεδομένα (ξανά για να τα εμπεδώσουμε) 
 
🔸Το Κατάρ ελέγχει το 31,8% των παγκόσμιων εξαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) . Από τους πολύ κερδισμένους εκείνης της πρεφας Μπάιντεν -Πουτιν, που πήρε όλα τα καπίκια της ΕΕ.
 
🔸Ο εμίρης του Κατάρ, στηριζόμενος στις εξαγωγές πετρελαίου, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές παγκοσμίως, με μετοχές στα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα του κόσμου, μεταξύ των οποίων η Deutsche Bank, η Credit Suisse και η Barclays.
 
🔸Το Κατάρ, είναι επίσης ο μεγαλύτερος μέτοχος της VolksWagen, διαθέτει μερίδιο στα Harod’s, αλλά και σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, όπως η British Airways και το Heathrow, αλλά και το αεροδρόμιο της Αγ. Πετρούπολης. 
 
🔸Στο πορτφόλιό του Κατάρ, βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα Paris St. Germain, ο ιταλικός οίκος μόδας Valentino, αλλά και η ολλανδική Shell. Στο τσακ γλυτώσαμε και την παραλία "Ναυάγιο" της Ζακύνθου, που τους την είχε τάξει ο Σαμαράς.
 
🔸Το Κατάρ και η Τουρκία έχουν υπογράψει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας, με την Τουρκία να διατηρεί στρατιωτική βάση 3000 στρατιωτών της στο Κατάρ. Οι κατασκευαστικές της εταιρείες εκτέλεσαν εκεί έργα ύψους 13,5δισ για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, ενώ το Κατάρ έχει ήδη επενδύσει πάνω από 1δισ στην στρατιωτική βιομηχανία της Τουρκίας (κύριο έργο η παραγωγή τουρκικού άρματος μάχης νέας γενιάς, αν κατασκευαστεί ποτέ).
 
Το Κατάρ και η Τουρκία σχεδίασαν να συνδεθούν με αγωγό φυσικού αερίου, έργο έμπνευσης Χιλαρυ Κλίντον μέσω των περιοχών του Ιράκ και της Συρίας που ελέγχει ακόμα ο ISIS. Για παρά πολλούς σοβαρούς αναλυτές αυτός ο αγωγός (που έχει μπλοκαριστεί από τον Τραμπ, αρχικά project του Ομπαμα, και πήρε τελική ταφόπλακα από τον Μπάιντεν), ήταν ευθέως ανταγωνιστικός με τον Ιράνο-Συριακο (project του Putin με την υποστήριξη και της Κίνας). Και ήταν η πραγματική αιτία του πολέμου στην Συρία!
 
Μέχρι να δουν τι θα απογίνει, η Τουρκία κινείται με το LNG του Κατάρ (7πλασιασμος εισαγωγών το τελευταίο τρίμηνο) αφού το βερεσέ από τους αγωγούς της Ρωσίας τελείωσε με τις κυρώσεις.
Αλλά όλα τα σχέδια της συμμαχίας Κατάρ-Ερντογαν πήγαν στράφι! Η συμφωνία Ισραήλ-ΗΑΕ ουσιαστικά έγινε για να ακυρωθεί εκείνος ο αγωγός της Χιλαρυ έναντι ενός άλλου που θα βγαίνει στην Μεσόγειο μέσω Ιορδανίας και του Ισραήλ. Λογική συνέχεια του πλέον ο EastMed, έπεσε με τα μούτρα ο Ερντογαν να τον ακυρώσει ή να τον εκτρεψει μέσω Κατεχομενων στην Κύπρο στους δικούς του, να κρατάει τις κρίσιμες βάνες για να εκβιάζει. Κρίσιμο το τι θα γίνει τελικά περί το Καστελόριζο! 
 
Η Τουρκία και το Κατάρ συν-χρηματοδοτούν γι αυτά τους τα σχέδια 3.000 ισλαμιστές αντάρτες στην Σομαλία και άγνωστο σε εμένα αριθμό μισθοφόρων στην Λιβύη, την Μοζαμβίκη και την Συρία, ενώ δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη και η υποστήριξη τους στην Παλαιστινιακη Χαμας αλλά και σε ακροδεξιά ισραηλινά κόμματα (!), με αυτά που κάνει δουλειές ο... Παπασταύρου και παρακολουθούσαν και τον Τσίπρα με ένα Predator από το 13.
 
🔸Το Κατάρ έχει κατηγορηθεί πολλές φορές (η τελευταία τον Ιούνιο από Αμερικανικές Αρχές) για πλυντήριο μαύρου χρήματος του ISIS μέσω των επενδύσεων του. Το ίδιο και ο Ερντογαν μέσω του τραπεζικού σκανδάλου Halkbank, που ακόμα η εκδίκαση του εκκρεμεί στις ΗΠΑ.
 
Πριν ένα ενάμιση χρόνο, το Κατάρ έδωσε φιλί της ζωής στην Τουρκική οικονομία, που είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση, με ανταλλαγή 15δισ$ με τουρκικές λίρες. Φρέσκες από το νομισματοκοπείο της, άνευ αξίας. Ακολούθησαν άλλα 20δισ από τον Πουτιν έναντι, για έναν πυρηνικό σταθμό που κατασκευάζει για να λειτουργεί η Μόσχα στο Ακουγιου, απέναντι από την Κύπρο.
 
🔸Στο Κατάρ λειτουργεί, πέραν των άλλων, και η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή κλεμμένων αρχαίων στον κόσμο, απ' όπου κάνουν δουλειές και οι απανταχού αρχαιοκάπηλοι, ξέρετε, αυτί που τα βρήκαν οι γιαγιάδες τους στο χωράφι (κάτωθεν οι λεπτομέρειες)..
 
🔸Εκτός από αυτό το πλυντήριο, σήμερα δίνεται και το εναρκτήριο λάκτισμα εκεί για ένα ακόμα, με την συμμετοχή και της αμαρτωλής FIFA. Σε κλιματιζόμενα στάδια και εγκαταστάσεις που κόστισαν, λέει, 300δισ$, θα κλωτσούν το τόπι 11+11 για 3 βδομάδες, σε μια προσπάθεια να αποκρυφτεί το μεγάλο πλυντήριο που διενεργείται σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε ισχυρούς της μπάλας, με αγοροπωλησίες μαϊμού ποδοσφαιρικών αστέρων ή μέσω της εγγραφής ζημιών στα σωματεία τους, για να ξεπλυθούν με τηλεοπτικά δικαιώματα που διαχειρίζεται η FIFA.
 
Το τίμημα: Ο θάνατος σε εργατικά ατυχήματα 6.500 μεταναστών εργατών κατά την διάρκεια κατασκευής των Φαραωνικών έργων, παρακαταθήκη μετά για να παίζουν μπάλα κάτι καμήλες.
Αλλά και για να γίνει έτσι και λεύκανση δια της πλύσης σε ένα από τα πλέον αυταρχικά καθεστώτα του πλανήτη, που θέλει τώρα να εμφανιστεί στην μετα-παγκοσμιοποιηση, με άλλο πρόσωπο κρύβοντας όλα τα πιο πάνω.
 
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς για το "τι παίζει" σήμερα;;
 
Πρώτη θέση κάγκελο και ο δκος μας. Όχι παίζουμε...ΕΔΩ.
 
Η πρέφα, για όποιον/α δεν την έχει πάρει ακόμα, ΕΔΩ. 

5 σχόλια:

Μμ2 είπε...



ΖΛΛΊΖΕΙ το χρήμα με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες των απρόβλεπτων διαδρομών που αναπτύσσει σαν θεός, και οι πολιτικοί ακολουθούν καταϊδρωμένοι με τα πόδια σαν παιδιά για τα θελήματα, και οι λαοί ξοπίσω τους να διερωτώνται μουρμουρίζοντας σαν τον Αυλωνίτη εκείνο του παλιού άδολου ελληνικού σινεμά: Βρε πού πάμε, πού πάμε;

Ανώνυμος είπε...

Sκαταρ,με πρωτεύουσα τη Μποχα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δεν είχαν φάει κυρώσεις επί εποχής Τραμπ από ΗΠΑ /ΕΕ ;;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΞΕΝΟΔΟΧΕ...Το Κατάρ είναι η Τεκτονική Μουσουλμανική Αδελφότητα, δηλαδή ο Αλ Γκορ και η Χούμα Αμπεντίν. Όπως οι Straussians, είναι πίσω από το ουράνιου τόξο...

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2014/08/12/how-hillary-clinton-created-the-islamic-state-a-new-mideast-conspiracy-theory/

https://egyptindependent.com/emir-of-qatar-denies-links-to-muslim-brotherhood/

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλ Γκορ δεν πνίγηκε στη Ν.Υόρκη όταν την κατάπιαν οι λιωμένοι πάγοι;;;
ε ρε μ@λ@κες που είμαστε που καθόμαστε και τους κοιτάμε να βυσοδομούν πάνω μας........
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ