ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Της νοθείας το κάγκελο γίνεται στις εκλογές στις ΗΠΑ.

 BREAKING: Reports out of Maricopa county of Machines “not working” and ballots being “misread”

WHAT IS GOING ON?
pic.twitter.com/lkd0YXegXZ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Eίχαμε πει ότι θα παίξει πολύ νοθεία στις εκλογές, και ορίστε επιβεβαιωθήκαμε.  Ο τύπος στο παραπάνω βίντεο ο Poll Worker λέει ότι «το είκοσι πέντε τοις εκατό των ψηφοδελτίων διαβάζονται λάθος».    Θα σας βάλω στοίχημα ότι θέλετε ότι όλα τα «λάθη» είναι υπέρ των Δημοκρατικών!  Και για να μη λέτε ότι είμαι υπερβολικός ας πάμε αλλού...ας πάμε στην Αριζόνα.

Μόνο ένα στα 15 ψηφοδέλτια διαβάζεται από το μηχάνημα.!!! 

Γιατί να πιστέψει κανείς ότι ένας οπτικός σαρωτής πρέπει να "προθερμανθεί;" Δεν είναι πια η δεκαετία του 1980. Όλα είναι άμεσα ενεργοποιημένα τώρα. Ίσως ένας σαρωτής αδράνειας χρειάζεται περίπου 20 δευτερόλεπτα για να είναι έτοιμος. 

Ωστόσο, τα πρόβατα κάνουν και δεν λένε τίποτα, καθώς οι αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοί τους αποτυγχάνουν σε άλλες εκλογές! Αυτό ΔΕΝ είναι «ανικανότητα». Είναι διαφθορά. Πάμε να δούμε τι έγινε και στο NEW JERSEY . Οι ψηφοφόροι σε όλη την κομητεία Mercer του Νιου Τζέρσεϊ κατευθύνονταν στις κάλπες για να ψηφίσουν σήμερα Τρίτη, και οι αξιωματούχοι τους ανακοίνωσαν ότι  τα εκλογικά μηχανήματα  είχαν πέσει λόγω «διακοπής συστήματος σε όλη την κομητεία».



Οι αρχές ενημέρωσαν τους κατοίκους ότι μπορούσαν ακόμα να  ψηφίσουν  μέσω τυπικής ψηφοφορίας.

"Οι ψηφοφόροι μπορούν ακόμα να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες εκλογικές τους τοποθεσίες και να ψηφίσουν σε ένα τυπικό ψηφοδέλτιο και να εισάγουν το ψηφοδέλτιό τους στην υποδοχή έκτακτης ανάγκης στο μηχάνημα." .Η κομητεία ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι «οι εργαζόμενοι στις δημοσκοπήσεις θα είναι σε ετοιμότητα για να καθοδηγήσουν τους ψηφοφόρους στη διαδικασία» και ότι το Εκλογικό Συμβούλιο «συνεργάζεται με τον Dominion, τον κατασκευαστή μηχανών, για να επιλύσει το ζήτημα».

ΝΌΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ : Στη Νότια Καρολίνα, οι εκλογικοί αξιωματούχοι έριξαν το φταίξιμο στην ηλικία των εκλογικών μηχανών για τα παράπονα που προέκυψαν όταν οι ψηφοφόροι παραπονέθηκαν ότι το μηχάνημα άλλαξε τις επιδιωκόμενες επιλογές τους.

Ο σταθμός  WTLX  ερεύνησε αναφορές ότι οι ψήφοι άλλαξαν και ενημερώθηκαν από αξιωματούχους στην κομητεία Richland ότι καμία ψήφος δεν τροποποιήθηκε, αν και ορισμένα μηχανήματα είχαν προβλήματα βαθμονόμησης.

«Οι οθόνες αφής μπορεί επίσης να χάσουν τη σωστή βαθμονόμηση», δήλωσε ο πολιτειακός εκλογικός επίτροπος Chris Whitmire. "Ωστόσο, αυτό είναι συνήθως θέμα χιλιοστών, έτσι ώστε αν αγγίξετε κοντά στην άκρη ενός υποψηφίου, μπορεί να τονίσει και να ελέγξει τον διπλανό υποψήφιο."

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ : Στη Βόρεια Καρολίνα, οι ανησυχίες ότι οι μηχανές ενδέχεται να μην μετρήσουν όλες τις ψήφους οδήγησαν τους αξιωματούχους να εκδώσουν μια δήλωση κατηγορώντας την υγρασία , αλλά και διαβεβαιώνοντας τους ψηφοφόρους ότι θα καταμετρηθούν όλα τα ψηφοδέλτια, ανέφερε η  Washington Examiner  .

ΓΕΩΡΓΙΑ : Τα πράγματα ήταν λίγο πιο σοβαρά στη Γεωργία, όπου τα προβλήματα με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ανάγκασαν ορισμένα εκλογικά κέντρα στην κομητεία Gwinnett να καταφύγουν σε χάρτινα ψηφοδέλτια. Η δυσλειτουργία οδήγησε σε ουρές που έκαναν ορισμένους ψηφοφόρους να περιμένουν για ώρες.

«Ακόμα περιμένω να ψηφίσω. Προσφέρθηκαν προσωρινά ψηφοδέλτια σε όσους τα θέλουν», είπε ο Ντέρικ Όατις καθώς περίμενε να ψηφίσει, σύμφωνα με τη  New York Daily News .

ΤΕΞΑΣ : Αρκετές τοποθεσίες του Χιούστον ανέφεραν καθυστερήσεις λόγω ενός μείγματος τεχνικών ζητημάτων, αλλά οι αξιωματούχοι των εκλογών είπαν ότι μόλις επιλυθούν τα προβλήματα, επιλύθηκαν οι διαφωνίες νωρίς το πρωί και οι γραμμές μειώθηκαν κατά πολύ, ανέφερε η  Houston Chronicle  .

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , μόνο στην Αμερική ! ενώ εδώ έχουμε τέρατα νομιμότητας .....
Δείτε και εδώ https://www.unz.com/article/revealed-the-former-israeli-spies-working-in-top-jobs-at-google-facebook-and-microsoft/
Όλοι είμαστε υπό παρακολούθηση , και η ροπή στην Τ.Ν. όλων των εταιρειών άμα τους περάσει είναι για επίβλεψη 25h παρακολούθηση το 24ωρο .
Το χαρτί και το μολύβι την γλιτώνει την επίβλεψη για την ώρα .


kakos04

Ανώνυμος είπε...

20 παραπάνω οι Ρεπάμπλιξ στους Αντιπροσώπους, στην απερχόμενη είχαν +5 οι Τέμοκρατς, οι Σένατορζ είναι ισοπαλία και πάλι......

Τον Μπιντέ τον έσωσε η απόφαση του Ανωτ. Δικ/ρίου για τις αμβλώσεις.Μια φίλη Αμερικάνα που ρώτησα, μου είπε ότι ο νόμος είχε ψηφιστεί πριν 60 χρόνια από την Βουλή, και ήρθε ένας δικαστής να την ανατρέψει.

Το καλό είναι ότι δεν βγήκε ο ντόκτορ Οζ, ό κολλητός του Έρντο...Ωστόσο, πήρε 47,5, έναντι του 50,1,δεν το λες και λίγο.........

Fetterman 50.0%
2,567,680 votes
130,926 ahead
Oz 47.5%
2,436,754 votes

Στο ΡΙΚ άκουσα ότι ξαναβγήκαν αρκετοι ελληνοαμερικάνοι,όπως ο Μπιλιράκης (κάτι είχε κάνει πριν κανά χρόνο υπέρ μας) αν και δεν είμαι και σίγουρος ότι αυτό είναι απαραίτητα καλό.....Μια ματιά στον τσουΤσούνη φτάνει
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα και εδώ μια από τα ίδια , η νοθεία πάει σύννεφο στις εκλογές. Γιατί νομίζεις έβαλαν το ΛΑΜΌΓΙΟ τον Βορίδη στην θέση που είναι;; Για τις εκλογές που έρχονται....θα φροντίσει να ψηφίσουν μέχρι και τα...δέντρα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κύριε Ξενοδόχε....λόγω νοθείας οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι δεν έχασαν με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Οι ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες απέδειξαν, μια για πάντα, ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ειρηνική, νόμιμη μέθοδος για την πραγματοποίηση πολιτικής αλλαγής. το σύστημα βρίθει απάτης, και έτσι, τώρα, είναι μια φάρσα.

Μην περιμένετε με εκλογές και ψήφους να δείτε καμιά αλλαγή.