ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Μέγιστη εμβέλεια υποστρατηγικής κρούσης των ελληνικών Rafale με Scalp EG.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπεται με τον κόκκινο κύκλο την μέγιστη  εμβέλεια υποστρατηγικής κρούσης των ελληνικών Rafale με Scalp EG.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε, κάπου χάθηκε χτες ένα σχόλιο μου με μια χαρμόσυνη είδηση που άκουσα από τον κ.Αδαλή
Υπεγράφη με τους εβραίους η σύμβαση , και παίρνουμε τους σπάηκ που αρέσουν και σε σας και στον κ.Γρίβα (άρα θα είναι καλοί).
Από την άλλη, στο παρόν άρθρο δεν μπορώ να δω τον κόκκινο κύκλο εμβέλειας, μπήκα στην σελίδα της Π. Αερ/ρίας,και την δίνει γύρω στα 300χλμ.,και αν θυμάμαι καλά η πτήση του Ραφάλ είναι μονοκοπανιά μέχρι Αγκυρα...Ο μόνος κύκλος ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ είναι στα 600 χλμ Β της Αθήνας.
Θα καθαρίσω την οθόνη θα κοιτάξω στο σκοτάδι και αν τον δω, θα σας ζητήσω συγγνώμη
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κύριε Ξενοδόχε...να είστε σίγουρος ότι όποιο σχόλιο δικό σας βρίσκω το ανεβάζω χωρίς καν να το διαβάσω. Άρα είναι σίγουρο ότι κάπου χάθηκε και δεν έφτασε ποτέ στον Ζ.Ε. Σίγουρα φταίει ο ρημάδης ο γκούγκλης για αυτό. Μπορείς να αποθηκεύεις ένα σχόλιο πριν το δώσεις για δημοσίευση. Ώστε αν κάπου χαθεί να μπορείς εύκολα να το ξαναστείλεις προς δημοσίευση.

Τώρα για τον κόκκινο κύκλο...το κόκκινο μπαλονάκι με κέντρο την Αθήνα το βλέπεις σίγουρα. Βάλε τώρα τον νοητό σου διαβήτη εκεί σαν κέντρο και δες γύρω γύρω μια κόκκινη γραμμή..πάνω από το Βερολίνο και κάτω από το Κάιρο θα δεις την κόκκινη γραμμή του κύκλου....ακολούθησε την γύρω γύρω και θα δεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπά σε καλό σας κ.Λύκαστρε, βάλτε ένα "νοητός" πριν τη λέξη "κύκλος", δέκα τρύπες έκανα στην οθόνη με τον διαβήτη......
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ