ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η Τουρκία θα αυξήσει το ρυθμό παραγωγής των Aksungur σε δύο το μήνα

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : 

- Μήτσο πιάσε την ομπρέλα.

- Ποια ομπρέλα ρε Γιάνη;; Αφού δεν βρέχει!!! 

- Όχι αυτή ρε, την άλλη, την αντί δρόουν.

Η τουρκική TAI (Turkish Aerospace Industries) ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το ρυθμό παραγωγής των UAV τύπου Aksungur, λόγω αύξησης της ζήτησης. Μέχρι σήμερα ο ρυθμός παραγωγής είναι ένα Aksungur κάθε τρεις μήνες, ενώ πλέον θα είναι ένα ανά μήνα, μέχρι τον Μάιο του 2023, και στη συνέχει δύο το μήνα. Το τελευταίο διάστημα το Aksungur έχει πετύχει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, με τελευταία αυτή στην Αλγερία, και προκειμένου να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση κρίθηκε αναγκαία η αύξηση του ρυθμού παραγωγής. 

Το Aksungur έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 750 κιλών και μέγιστο χρόνο πτήσης τουλάχιστον 50 ώρες. Μπορεί να εκτελέσει αποστολές αναγνώρισης, επιτήρησης και επίθεσης. Διαθέτει τρείς σταθμούς όπλων χωρητικότητας 500 κιλών, 300 κιλών και 150 κιλών σε κάθε πτέρυγα.

ΠΗΓΗ
 

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , αν θέλουμε το πιστεύουμε . Αν έστειλε το Ιράν καμιά 1500 ντρόουν δηλωμένα στην Ρωσία (πόσα πραγματικά έστειλε) και πόσα έχει στις αποθήκες για ασφάλεια και χρήση δική του για το Ισραήλ . Το ίδιο ισχύει για την Τουρκία . Οι δικοί μας φλώροι όνομα και πράγμα δεν φροντίζουν για αντίστοιχο εξοπλισμό και εξουδετέρωση σαν προδότες που είναι . Τι θα κάνουν σε μια καταδρομική 1000 ντρόουν οι δικοί μας εκτός των υπολοίπων όπλων του πολέμου που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε . Και συζητάμε μόνο για τους Τούρκους εξωτερικού . Με μίνι ντρόουν οι λαθρομετανάστες και οι ουτσεκάδες τι χάος θα κάνουν ? Πήρε το μάτι μου ιπταμένα μεταφερόμενες νάρκες το Ισραήλ αλά ντρόουν ότι παρουσίασε που πετάνε στο σημείο που τις θες και εντός κτιρίων . Θέλουμε πολύ δουλειά και αν προλάβουμε .

kakos04 είπε...

https://eurasiantimes.com/china-unleashes-video-of-flying-submarines-beijing-wants-cross-media/

Αργούμε με τους στούρνους που μας κυβερνούν, γλυτώνεις την πρώτη κρούση των ΟΥΚ ή αποπροσανατολίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.KAKOS έχει απόλυτο δίκιο.....Πρέπει να αγοράσουμε και FREQUENCY jammer εκτός των όπλων μάλλον.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ