ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Θα δώσουμε δηλαδή osa, tor m1 και S-300, για να υποστηρίζουν τι μετά;;; Το τίποτα που δεν θα έχουμε από ρωσικά συστήματα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από τη Κ της Παρασκευής. Το Κιέβο ζητά από την Αθήνα συστηματα αεράμυνας και προσφέρει σε αντάλλαγμα υποστήριξη των οπλικών συστημάτων της Ελλάδας που προέρχονται από τη πρωην Σοβιετική Ένωση.

Για να καταλάβουμε....Θα δώσουμε δηλαδή osa, tor m1 και S-300, για να υποστηρίζουν τι μετά;;; Το τίποτα που δεν θα έχουμε από ρωσικά συστήματα;; Μόνο osa εάν δώσουμε και αυτά πρέπει να αντικατασταθούν από irist/ spyder.

Μόνο εάν μιλήσει το Κίεβο με Ουάσινγκτον, Γερμανία και Παρίσι (με τα χίλια θα θέλουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί να μπουν στην αεράμυνα μας και οι ΗΠΑ/Γερμανοί θα πληρώσουν με ευχαρίστηση) για ανταλλαγή των OSA, TOR M1, S300 με Δυτικά συστήματα 1 προς 1. Μόνο τότε.

Υ.Γ Ρε δεν γαμιέστε λέω εκεί στο Κίεβο που θέλετε να σας στείλουμε και συστήματα αεράμυνας. Να τα ζητήσετε από τα φιλαράκια σας τους Μογγόλους. 

2 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Δηλαδή ο Ζελενσκυς ξεκίνησε πολεμο με την αρκούδα και θέλει ΚΑΙ το δικό μας ντουφεκι για τον καυγα;;;

Φαίνεται οτι του αρέσει το ομαδικό, το άγριο και το παρα-φυσεως.


Υπαρχουν και χειρότερα από τον Ζελενσκυ τελικά.


Τι καθίκια....

Τελικά ο καθένας έχει τον βόθρο του να καθαρίσει...

Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται και αυτοί ξύνονται στην γκλίτσα σαν ξεροτυρι.







Ανώνυμος είπε...

Εγω θα εβαζα και τα χωκ και τα ΒΕΛΟΣ στην εξισωση. Ιδανικα θα ηθελα IRIS SLX για τα χωκ, IRIS SLM για Τορ και Οσα και συνδυασμο IRIS SLX/GDF008 για τα ΒΕΛΟΣ. Τα Κροταλ θα τα εδινα στην Κυπρο. Τελος για τα Σ300 θα ζητουσα Πατριοτ ΚΑΙ αναβαθμιση των υπαρχοντων. Μετα θα εμενε μονο το ΣΑΕ να αναβαθμησθει, που και εκει παιζει επιδοτηση απο ΝΑΤΟ και ΕΕ