ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Άρχισαν τα όργανα για την Αγγλία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Βρετανίδα Πρέσβης Ντέμπορα Μπρόνερτ κλήθηκε σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Έφτασε λίγο μετά τις 10:30 π.μ., τοπική ώρα Μόσχας. Κατά την άφιξή της, την υποδέχτηκε ένα πλήθος που φώναζε αντιβρετανικά συνθήματα και κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Η Αγγλία είναι τρομοκρατικό κράτος». Έφυγε μετά από περίπου 30 λεπτά.

Ο λόγος για τον οποίο ο Πρέσβης κλήθηκε ήταν για να βρεθεί άμεσα αντιμέτωπος με τη βρετανική εμπλοκή στην πρόσφατη επίθεση σε πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού κοντά στη Σεβαστούπολη, Crimes, και για τον βομβαρδισμό των αγωγών Nord Stream, πριν από εβδομάδες.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών (MFA) Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε στον Τύπο: « δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση στη βάση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη στις 29 Οκτωβρίου και στην πράξη δολιοφθοράς κατά του Βορρά. Αγωγός ρεύματος. Δεν θα μείνουν χωρίς αντίδραση. Το έχουμε δηλώσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Μιλήσαμε για αυτό δημοσίως… Ο Βρετανός πρεσβευτής έχει κληθεί και του δόθηκε το σχετικό υλικό … το ίδιο υλικό… θα είναι επίσης διαθέσιμο στο ευρύ κοινό…».

Η Ζαχάροβα συνέχισε λέγοντας στον Τύπο.. "Προσπάθησαν να απαλλάξουν τον εαυτό τους από την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση. Είπαν ότι δεν γνώριζαν καν κάτι τέτοιο. Ήταν μια πολύ περίεργη αντίδραση. Έχουν επαφές, όπως είχαν πάντα, με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας».

Ολοκλήρωσε τις παρατηρήσεις της σχετικά με το θέμα λέγοντας ..."Καταρχήν, θα μπορούσαν να είχαν προσπαθήσει να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα. Αποδείχθηκε ότι εκ των προτέρων γνωρίζουν τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις…. Υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό. έπρεπε τουλάχιστον να ρωτήσουνε τι στοιχεία έχουμε…»

Φαίνεται τώρα ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αποκαλύψει δημόσια, τα στοιχεία που διαθέτει, που αποδεικνύουν ότι η βρετανική κυβέρνηση ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream.Η προηγούμενη κάλυψη αυτού του θέματος που αναφέραμε  ΕΔΩέλεγε ότι οι Ρώσοι έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι μετά την έκρηξη των αγωγών Nord Stream, συναγερμοί από αισθητήρες σε αυτούς τους αγωγούς, ειδοποίησαν τη ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου GAZPROM ότι η πίεση στους σωλήνες είχε μειωθεί μαζικά και ξαφνικά.

Χάρη στη Liz Truss, οι Άγγλοι πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη, αφού διέπραξαν τους βομβαρδισμούς αγωγών που κόστισαν στη Ρωσία περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια για τους δύο αγωγούς Nord Stream, για την κατασκευή. Η βρετανική κυβέρνηση το έκανε. Η βρετανική κυβέρνηση είναι ένοχη. Βομβαρδισμός κρίσιμης υποδομής κάποιου άλλου κράτους είναι  μια πράξη διεθνούς τρομοκρατίας.

Η αμερικανική κυβέρνηση γνώριζε ότι αυτό το σχέδιο ήταν σε εξέλιξη. Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει το έγκλημα. Έτσι, η αμερικανική κυβέρνηση γενικά, και ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken ειδικότερα, είναι, τουλάχιστον, ένοχοι για το αδίκημα του κακουργήματος. Στη χειρότερη, η αμερικανική κυβέρνηση και/ή ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken είναι ένοχοι ως συνσυνωμότες στο έγκλημα.

Δεδομένου ότι δεν θα υπάρξει «δικαιοσύνη» για, ή μέσω, είτε της βρετανικής είτε της αμερικανικής κυβέρνησης (φαίνεται να θεωρούνται υπεράνω του νόμου) η μόνη εναλλακτική που έχει η Ρωσία είναι ο Πόλεμος. 

Και από ότι μου λένε...έρχεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: