ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Εκεί στις ΗΠΑ όλα καλά;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκεί στις ΗΠΑ όλα καλά;;

Η πόλη του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης έχει προειδοποιηθεί να προετοιμαστεί για ιστορικές χιονοπτώσεις από το βράδυ απόψε  της Πέμπτης. Η πόλη και οι απομακρυσμένες περιοχές της θα δεχθούν χιόνι τριών έως έξι ποδιών (72 ίντσες) μέχρι και την Κυριακή.  "Μα τον Τουτάτη" λες να φταίει  η υπερθέρμανση του πλανήτη ;;;

Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι το χιόνι μπορεί να πέφτει με ρυθμό δύο έως τέσσερις ίντσες την ώρα κατά περιόδους με πιθανή χιονόπτωση στις πιο έντονες ζώνες, αναφέρει η AccuWeather. Οι ειδικοί είπαν ότι το επερχόμενο γεγονός θα μπορούσε να έχει ιστορικές διαστάσεις,!!

Το πιο βαρύ χιόνι προβλέπεται να πέσει σε δύο περιόδους, από το βράδυ της Πέμπτης έως την Παρασκευή και μετά πάλι από το πρωί του Σαββάτου έως το βράδυ του Σαββάτου.

Και ενώ στο βορά θα θαφτούν από το χιόνι στον νότο θα θαφτούν από σεισμούς . Ένας αρκετά ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Τέξας, σε πολύ μικρό βάθος μόλις 9,8 χιλιομέτρων. Η δόνηση έγινε ευρέως αισθητή σε όλο το δυτικό Τέξας και σε πολλές άλλες πολιτείες.Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS), δεν υπάρχουν ρήγματα ή άλλα γεωλογικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την περιοχή του Τέξας που να ευθύνονται για έναν τόσο μεγάλο σεισμό. Και που να ξεραν....ποιος ευθύνεται για όλα αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αυτά για αρχή και για...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .

"Μα τους χίλιους κάστορες" (Μπλέκ) σας έρχεται μεγάλη νίλα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποσύρθηκε η Πελόζι από πρόεδρας....Αντε και στα δικά μας με την Κατίγκω
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ο Θλιμενος Μπουφος θα χαιρεται!