ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Αυτό δεν ήταν λάθος εκ μέρους της Ρωσίας. Ήταν φαίνεται, μια προειδοποίηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας ρωσικός πυρηνικά ικανός πύραυλος κρουζ X-55 καταρρίφθηκε από την αεράμυνα της Ουκρανίας πάνω από την πρωτεύουσα του Κιέβου χθές. Μια φωτογραφία των συντριμμιών και η ταυτότητα του πραγματικού μοντέλου και του τύπου του πυραύλου εμφανίζεται άνωθεν. Το X-55 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φέρει μια ενιαία πυρηνική κεφαλή 200 kt.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, νωρίς το πρωί οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέρριψαν δύο πυραύλους κρουζ πάνω από την πρωτεύουσα του Κιέβου. Ένα από αυτά ήταν ένα μοντέλο Kh-55 (ρωσική ονομασία X-55) που αναπτύχθηκε αρχικά για να μεταφέρει ένα μόνο πυρηνικό ωφέλιμο φορτίο 200 κιλοτόνων .Ωστόσο, ο συγκεκριμένος πύραυλος δεν περιείχε καθόλου πυρηνική κεφαλή – αντίθετα, περιείχε έναν εικονικό μιμητή πυρηνικής κεφαλής που χρησιμοποιείται για δοκιμαστικούς σκοπούς πυραύλων.

Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Αυτό δεν ήταν λάθος εκ μέρους της Ρωσίας. Ήταν φαίνεται, μια προειδοποίηση.

Τα κυκλώματα επικοινωνίας των μυστικών πληροφοριών είναι κυριολεκτικά θολά και κρυψίνους , με κάθε είδους μεταδόσεις σχετικά με αυτό το περιστατικό, επειδή αυτό έλαβε χώρα μόλις τρεις ημέρες αφότου ο Αμερικανός διευθυντής της CIA επισκέφθηκε τον Ρώσο ομόλογό του και είπε ρητά στη Ρωσία τις συνέπειες της χρήσης πυρηνικής συσκευής κατά της Ουκρανίας.

Ο διευθυντής της CIA Bill Burns συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του, Sergey Naryshkin, στην Άγκυρα της Τουρκίας τη Δευτέρα, στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας των ΗΠΑ να «επικοινωνήσουν με τη Ρωσία για τη διαχείριση του κινδύνου».

Στέλνοντας το X-55, το οποίο έπρεπε να αποσυρθεί συγκεκριμένα από το πραγματικό ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο (δεν χρησιμοποιούν αυτόν τον πύραυλο με συμβατικές κεφαλές) - οι Ρώσοι λένε ρητά στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να "go fuck yourselves" και προειδοποιούν την Ουκρανία , "το τέλος είναι πολύ κοντά." Με απλά λόγια, η χθεσινή εκτόξευση αυτού του πυραύλου είναι η απάντηση της Ρωσίας στον Διευθυντή της CIA των ΗΠΑ σχετικά με τη "διαχείριση κινδύνων" και αυτή η απάντηση δείχνει στις ΗΠΑ ότι έχουν πρόβλημα που δεν το διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν προηγουμένως ότι ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν ήταν επίσης σε επαφή με τους Ρώσους ομολόγους του για να τους προειδοποιήσει για τις συνέπειες σε περίπτωση που η Ρωσία χρησιμοποιήσει πυρηνικό όπλο στην Ουκρανία. Η χθεσινή ανάπτυξη και πυροδότηση ενός ρωσικού X-55 δείχνει ότι τόσο ο Sullivan όσο και ο Burns δεν έχουν κάνει καμία πολύτιμη εντύπωση στη Ρωσία.

Τώρα, υπάρχει μια συμβατική παραλλαγή του X-55, η kh-555. Η Ρωσία είχε χρησιμοποιήσει πυραύλους Kh-555 για να χτυπήσει την Ουκρανία στο παρελθόν – αυτοί είναι οι «κανονικοί» πύραυλοι γεμάτοι με μη πυρηνικά εκρηκτικά. Εν τω μεταξύ, ο πύραυλος Kh-55 είναι το αρχικό μοντέλο που σχεδιάστηκε ειδικά για να φέρει πυρηνικές κεφαλές. Με απλά λόγια, τα Kh-55 και Kh-555 χρησιμοποιούν βασικά τον ίδιο πύραυλο, αλλά με διαφορετικό ωφέλιμο φορτίο. 

Ωστόσο, είναι απλά αδύνατο όλο αυτό να είναι ατύχημα. ο ίδιος ο πύραυλος κρουζ X-55 θα έπρεπε να αποσυρθεί  και να διαχωριστεί από την  πυρηνική αποθήκευση της Ρωσίας. Δεν έχουν αυτούς τους πυραύλους σκορπισμένους παντού, ώστε κάποιος να μπορεί να αρπάξει έναν κατά λάθος. Αυτή είναι, ίσως, η πιο τρομακτική επίδειξη της προθυμίας της Ρωσίας να κερδίσει, που έχει γίνει ποτέ. Αυτό το περιστατικό αλλάζει τα πάντα για τις ΗΠΑ και για το ΝΑΤΟ, διότι καθιστά σαφές ότι οι Ρώσοι δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα εκφοβιστούν και δεν θα σταματήσουν ότι κι αν κάνουν οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ.

Η ερμηνεία που δίνουμε με αυτήν την κίνηση των Ρώσων είναι ότι ίσως  ότι αυτή είναι μια τελευταία προειδοποίηση προς το Κίεβο και προς τις ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ.Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ειδησεογραφικά πρακτορεία στις ΗΠΑ και την ΕΕ ανέφεραν μια είδηση ​​από έναν ανώτερο αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ότι υπήρξαν "ανησυχητικές εξελίξεις με το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας". Τότε, ο αξιωματούχος δεν είπε ποιες ήταν αυτές οι εξελίξεις. Τώρα, ξέρουμε.

 

14 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Από την μια για τους Τζώνηδες είμαστε αναλώσιμοι σαν Ευρώπη σε έναν πυρηνικό πόλεμο, και από την άλλη οι Τζώνηδες δεν έχουν το περιθώριο να χάσουν την Ευρώπη. Εάν δεν ήταν η Ευρώπη δεν θα ήταν απολύτως τίποτα η Αμερική. Θα είχε αποκοπεί από παντού. Όλοι εμείς είμαστε τα buffer της Αμερικής.

Η θείτσα πέραν του Ατλαντικού όπως έχουμε ξαναπεί πάσχει από ΔΙΠΟΛΙΚΗ διαταραχή.!!! Ο θεός των Ελλήνων να βάλει το χέρι του με αυτά τα ζωντόβολα που έχουμε μπλέξει.!! Διότι αν δεν το βάλει αυτός...θα το βάλει κάποιος "άλλος" και θα τους το χώσει πολύ βαθιά.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τα καταντημενα ενεργουμενα ΔΕΝ .

Ουτε με αντιπαραβολη καταλαβαίνουν πλέον. Ούτε και πριν . Ήταν βιτρίνα. Αυτοί είναι.

Απώλεσαν και απέταξαν την σύνδεση.

Θεϊκή νέμεσις και εντ οφ στορυ για τους γκρινγκος και λοιπούς χαμένους.

Το έχουν παραξηλωσει. Συμπεριφερονται λες και δεν υπάρχουν άλλοι.

Χτύπατε αλύπητα εκατέρωθεν αλήτες όπου τους πετυχαίνετε.

Με όλα τα μέσα.


Υγ- Άλλη μια βομβιτσα σ για τον παράδεισο. #2477.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear_weapons_tests

Υγ2- τα γειτονακια ΔΕΝ υπάρχουν.Τουλαχιστον επίσημα.

Israel is the only country suspected of having nuclear weapons but not known to have ever tested any.

Χιχι!!!
Meritocracy rules!


Τραγουδάκι

https://youtu.be/eaFlJQGtBeM

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ήλιε μας....εξαιρετική μουσική επιλογή. Και αυτό από εμένα.

https://www.youtube.com/watch?v=UKmY7kyX-Jw

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Σε ευχαριστώ για το τραγουδάκι και καλημέρα.

Τρομακτικά ενωτικός ο τίτλος του.

Δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα.

Φιλικά....

Υγ- ακόμη καλύτερο το extended από το αυθεντικό πιο κάτω

https://youtu.be/JC3hGfcINOU

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ήλιε μας...επειδή έχω να δω ήλιο μερικές μέρες (η ομίχλη είναι τόσο πυκνή που την πιάνεις και την τρώς) δεν μου στέλνεις καμιά ακτίνα προς τα δω γιατί δεν την παλεύω άλλο;;

Είχα καιρό να ακούσω το τραγούδι που έστειλες. Που τους θυμήθηκες τους Midnight Oil;; Και αυτό από μένα.

https://www.youtube.com/watch?v=Kc71KZG87X4

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χθές έκανα μια σημαντική ανακάλυψη. Διαβάζοντας ένα παλαιό κείμενο βρήκα ότι ο Νεοπτόλεμος (ο γιός του Αχιλλέα) γυρνώντας από τον πόλεμο της Τροίας, έθαψε τον νεκρό Φοίνικα -ο παιδαγωγός του Αχιλλέα- στην Ηιώνα ή Είον ή Ίον. Δηλαδή στην Αμφίπολη.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Παιδιά του 80.

Κάψε το λαδάκι του μεσονυχτιου μέχρι να ξημερωσει.

Χρήσιμα τα αποθέματα.

Κορυφή σε ένα ψηλό βουνό. Γάργαρο τρεχούμενο νερό.

Ομίχλη πυκνή παντου....θα την φάμε και αυτήν.

Ο ήλιος είναι εκεί. Απλώς απλώθηκε σκιαστρο μεταξύ.

Κάτι μου θύμησες..

Χαχαχα!


Υγ-https://youtu.be/XCnpOcxVvuA



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν είναι τυχαίο ότι την δεκαετία του 80 μέχρι και το 90 γράφτηκαν τα καλύτερα τραγούδια και η καλύτερη μουσική. Και εδώ ταιριάζει σαν συνέχεια το παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=uS9t2VcJpNI

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ώστε ο Νέο έθαψε τον Φοίνικα στην Ιον

Αμφίπολη

Χρυσοπολη

Νικόπολη

Νεάπολη

Φοινιξ , Αρι-ζονα;;;

Το επίγειο χάσμα...

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/6498892/gnosta-kai-agnosta-meri-ston-kosmo-me-onomasies-ellinikis-proeleysis

http://old.serres.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=106

http://www.paggaioserresnet.gr/paggaio.php

https://www.protothema.gr/stories/article/1033468/kimon-i-zoi-i-drasi-kai-i-ekstrateia-tou-stin-kupro-pou-tote-den-itan-makria-enadion-ton-person-450-ph/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ώστε ο Νέο έθαψε τον Φοίνικα στην Ιον"

Ναι και ξέρεις πως αλλιώς τον αποκαλούσαν εκτός από Νεοπτόλεμο;;Σκύριο Δράκοντα για το φονικόν και το αιμοχαρές του . Αυτός ήταν που έσφαξε και την Πολυξένη την κόρη του Πρίαμου ως αντίποινα (και όχι ως θυσία που λένε) για να εκδικηθεί την δολοφονία του Αχιλλέα -μέσω της σκευωρίας του δήθεν έρωτα της Πολυξένης- κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού τόσο από τον Πρίαμο όσο και από τον Αγαμέμνονα.

Την έσφαξε την κάργια γιατί αυτή ήταν το "δόλωμα" για να προσελκύσουν τον Αχιλλέα μόνο του και άοπλο μέσα στον Ναό του Θρυμβαίου Απόλλωνα, όπου εκεί του την είχανε στημένη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και πολύ καλά της έκανε, αλλά έπρεπε να πελεκίσει και άλλους. Διότι αφού οι Τρώεες με δόλο και βοήθεια δολοφόνησαν τον Αχιλλέα άρπαξαν το σώμα του και δεν το έδιναν στους Έλληνες ...αν πρώτα οι Έλληνες δεν τους έδιναν πίσω τον χρυσό που είχε δώσει ο Πρίαμος για να πάρει πίσω το νεκρό σώμα του Έκτορα.

https://prnt.sc/cIHxJzgRLvfG

Βέβαια αυτά όλα δεν τα αναφέρει ο εγγονός του Οδυσσέα στην Ιλιάδα, διότι θα έπρεπε να πει ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ δολοφονήθηκε ο Αχιλλέας στον Ναό του Θρυμβαίου Απόλλων και κυρίως από ποιους.!!!

Μιλάμε για πολύ χρυσό....πακτωλός χρημάτων για την τότε εποχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για αυτό έσφαξε με το Τρίπατρο Φάσγανο* τόσο τον Πρίαμο όσο και την Πολυξένη- επάνω στον τάφο του Αχιλλέα για αντίποινα. Έπρεπε όμως να καθαρίσει και άλλους.

* δώρο του Ηφαίστου στον γάμο του Πηλέα, ο Πηλέας το έδωσε στον Αχιλλέα, και από τον Αχιλλέα πέρασε στον Νεοπτόλεμο-

Ανώνυμος είπε...


Τρίπατρο Φάσγανο

Τώρα το Τρίπατρο Φάσγανο
περιμένει τον νέο ιδιοκτήτη του,ελπίζω να μην λυπηθεί κανένα ο νέος κάτοχος,να μην αφήσει σπόρο πίσω.Να προστατέψει τις επόμενες γενιές.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

"Έπρεπε όμως να καθαρίσει και άλλους."

Σαφώς. Διότι οι άλλοι δήθεν "οι δικοί του "τελικά καθάρισαν αυτόν.

Πιστεύω ο νέος μάχιμος ιδιοκτήτης του οπλου πρέπει να εστιάστει πέραν από την έλλειψη λύπης σε

1. Συλλογή ορθων πληροφοριών
2. Ρυθμισμένα σκοπευτικα
3. Ασταμάτητη χρήση του εργαλείου
4. Σθένος σε υπέρτατο βαθμό

Διαφορετικά θα έχει το ίδιο τέλος με τον Νέο, Αχιλλέα, Πάτροκλο, Αίαντα, Παλαμηδη.


Πριάμος & Αγαμεμνων φαίνονται οι σχεδιαστές του φονικού. Ο κύκλος του χρήματος.

Ο πόλεμος είναι αναδιανομή και δημιουργία πλούτου για κάποιους ; ο Αχιλλέας χρησιμοποιήθηκε για αυτό τον σκοπό πιστεύω.

Για άλλους όχι παρα αναγκαιο μέρος της επιβίωσης και μέχρι εκεί.

Όμως κάθε φοβερό όπλο πρέπει να ελέγχεται από τους χειριστές.

Σε περίπτωση που δεν ενεργει η δεν εξυπηρετεί όπως σχεδιάστηκε, τότε αποσύρεται.

Ο Φοίνικας δύο φορές έβαλε με την νουθεσια του τον Αχιλλέα στον πόλεμο. Δε φαίνεται να ήθελε ο ίδιος αν και άριστος πολεμιστής.

Μια στην Σκύρο για αρχή με Οδυσσεα & Νέστορα και μια στα Τρωικα παραλία με Αίαντα & Οδυσσεα στην σκηνή του Αχιλλέα.

Όχι μόνο αυτός πάλι έφερε τον Νέο από Σκύρο σε Τροία. Αυτός του είχε δώσει και το Νέο όνομα του !

Ένας φέρνει άλλος αποσύρει.

Σκοπιμότητες και δύναμη ακόμη απέχουν σε σύζευξη με διάνοια και σύνεση.

Μια φωτιά που καεί τα πάντα.

Αρμονία απούσα...


Υγ- Ακόμη και ο πονηρός Οδυσσέας διδάσκεται
Σκοτώνει με την σειρά

1. Αντίνοο
2. Ευρυμαχο
3. Μάταια προσπαθει να επαναφερει τον Αμφινομο - μη ορθή εφαρμογή του νόμου

Υγ2 - Μελέτη και πάλι. Πήγες αρκετές!

Υγ3- Apollo- Απόλλωνας Γιατι και πως σκοτωσε Πατροκλο, Αχιλλέα, Νέο, ;; ΠΩΣ να κατανοήσεις ένα Θεο ;