ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Σε μια ζωντανή συνέντευξη με έναν κανονικό δημοσιογράφο και χωρίς σκονάκια....ο Mr Bean θα είχε βάλει τα κλάματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΠΟΣ !!

«Υπάρχει άραγε Έλληνας, που να πιστεύει, που να πιστεύει πως παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς κανένα στοιχείο και καμία απόδειξη; Αυτό είναι ντροπή και αίσχος»,
 
«Δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση να πέφτει σε αυτό το επίπεδο, ουδέποτε ισχυρίστηκα πως δεν υπάρχει παρακολούθηση, και κέντρο, που χειρίζεται το κακόβουλο λογισμικό predator, αλλά είναι πολύ διαφορετικό αυτό, από το να κατηγορεί κάποιος τον πρωθυπουργό ότι ενορχηστρώνει αυτήν την παρακολούθηση. Δεν γνωρίζω από ποιον γίνονται οι παρακολουθήσεις, πρέπει να το μάθουμε, δεν είναι η ΕΥΠ, που χειρίζεται κακόβουλα λογισμικά και εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη» 
 
Τι είπε τώρα δημόσια;;
 
Είναι δυνατόν να παρακολουθούσα....(εννοεί σε α ενικό όχι ως αρχηγός κυβέρνησης που αναθέτει σε κάποιους τέτοιο έργο)
... ουδέποτε ισχυρίστηκα πως δεν υπάρχει παρακολούθηση ... (άρα υπάρχουν)
... χωρίς κανένα στοιχείο και καμία απόδειξη... ( δεν πιάστηκε με το ακουστικό στ' αυτί)
... δεν γνωρίζω ποιος κάνει την παρακολούθηση αλλα δεν είναι η ΕΥΠ .... (τι την περάσατε την ΕΥΠ;; Καμμία κρατική υπηρεσία πληροφοριών που παρακολουθεί ποιος παρακολουθεί συνδιαλέξεις. Έλα Παναία μ εγώ ένας απλός ΠΘ είμαι )
 
Παραδέχεται και ομολογεί συν τοις άλλοις ότι δεν υπάρχει ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών που ως θεσμικό όργανο οφείλει να διαφυλάττει. Μάλλον πρέπει να ρωτήσομε τους ειδικούς ποιός κάνει τις παρακολουθήσεις ... Πες και συ Σωτήρη.
 
Εγώ πάντως πείστηκα ...ο Πούτιν κάνει τις παρακολουθήσεις. Δεν περιγράφω άλλο πάω να δω μονοκοπανιά πάλι όλους τους κύκλους του The Wire. Δεν έχουμε ΠΘ εμείς. ΟΥΚΑ στην διαβολοβδομάδα έχουμε.
 
Σε μια ζωντανή συνέντευξη με έναν κανονικό δημοσιογράφο και χωρίς σκονάκια....ο Mr Bean θα είχε βάλει τα κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: