ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Black Sabbath για όσους ψώνιζαν πτυχία μια black Frida. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΪΜΟΎ ΠΤΥΧΊΑ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Black Sabbath για όσους ψώνιζαν πτυχία μια black Friday. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΪΜΟΎ ΠΤΥΧΊΑ;;
 
Να λέμε και κανένα μπράβο, όταν γίνεται κάτι σωστό!
Στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, λόγου χάριν, που αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΜΙΤ και να οργανώσει τις υπηρεσίες του και τα εσωτερικά συστήματα διαχείρισης της ποιότητας που έχει πάνω σε τεχνολογίες blockchain.
 
σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά;;
 
🔹 Βελτίωση της εσωτερικής του λειτουργίας πάνω στην διαφάνεια με ασφαλείς συναλλαγές δεδομένων ανάμεσα σε φοιτητές, δασκάλους και διοικητικούς με συντριπτικά χαμηλότερο κόστος και
🔹 Έκδοση όλων των πτυχίων, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών κλπ με τρόπο που είναι αδύνατον να παραχαραχθούν είτε ηλεκτρονικά είτε στο "χαρτί". Στο βιογραφικό του πτυχιούχου γράφεται το αντίστοιχο hash ως ενδεικτικό γνησιότητας, στο ίδιο που παραπέπει και ο 3D γραμμωτός κώδικας πάνω στο τυπωμένο. Έλεγχος με ένα κλικ και χωρίς μια στρατιά υπαλλήλων να ψάχνει αρχεία, αφού κάθε πτυχίο ελέγχει την γνησιότητα όλων των άλλων αυτόματα!
 
Θα με ρωτήσεις ίσως γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο και σε τίποτα υποθηκοφυλακεία, ξερωγώ. Ή στα δικαστήρια, αφού οι κανόνες της δικονομίας είναι και εκεί αυστηρά ορισμένοι, άρα έτσι και τα παραθυράκια υπέρβασης τους για να σέρνονται οι υποθέσεις στο διηνεκές, θα γίνονται αδύνατα.
Αδύνατο και να καις μετά τις δικογραφίες που εξαφανίστηκαν στον φούρνο της κυρα Λίτσας στην Γαρίτσα...
 
Η απάντηση προφανής:
Και πως θες να γίνονται οι γκόλντεν μπόιζ μετά CEO και αρχιπάπες ξερωγώ, με πτυχία μαϊμού;;
Κλέφτες θες να γίνουν μετά όλοι αυτοί οι άνθρωποι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: