ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Το δεξί χέρι του Τυφώνα έβαλε πάλι το χέρι του. Τον προειδοποιώ αν δεν θέλει να γίνουν ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ να σταματήσει αμέσως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σεισμός μεγέθους 7,3 Ρίχτερ της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή κοντά στις ακτές της Τόνγκα. Ο σεισμός, σε ρηχό βάθος 21 μιλίων ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ένα μικρό τσουνάμι, το οποίο επηρεάζει χερσαίες περιοχές κοντά στη ζώνη του σεισμού.

Ο σεισμός, σε ρηχό βάθος 21 μιλίων ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ένα μικρό τσουνάμι, το οποίο επηρεάζει χερσαίες περιοχές κοντά στη ζώνη του σεισμού. Όμως εμείς κάτι είχαμε πει ΕΔΩ....και ΕΔΩ. Και αν προσέξει κανείς και αυτήν εδώ την φώτο που είχαμε ανεβάσει στην παλαιότερη ανάρτηση μας , θα παρατηρήσει ότι ο νέος σεισμός έγινε ακριβώς στην ίδια ΕΥΘΕΙΑ αλλά στο επάνω κομμάτι.!!


Αυτοί οι δυο σεισμοί ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.Είχαμε προειδοποιήσει...άσχετα αν κάποιοι νομίζουν ότι η Αυστραλία "προστατεύεται" . Αυτό πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Γράφαμε τότε : Στην Αυστραλία το επόμενο διάστημα θα αλληλεπιδράσουν "περίεργες" βαρυτικές δυνάμεις. Ο έκτος άγγελος εσάλπισε...και ο βυθός της πηγής αναταράχτηκε.". Για την Τουρκία όμως έρχεται η μέρα της Κρίσεως...."Ως ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν· ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός.."

Αυτοί οι σεισμοί δεν είναι τυχαίοι, ούτε δημιουργήθηκαν με φυσικό τρόπο μόνοι τους. Μάλλον αυτό το λαμόγιο το δεξί χέρι του Τυφώνα έβαλε το χεράκι του. Μάλλον θα πρέπει να του το κουλάνουμε ξανά για να μην "ξύνεται" πάλι . Έχουν εμφανιστεί και κάτι περίεργοι τύποι και ναι μεν μπορεί να  έχουν τον δικό μας φαινότυπο....αλλά ΔΕΝ έχουν και τον ίδιο γονότυπο.!!


1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ανώνυμος έγραψε :

" Κόψε κάτι, πάνω στο τεκτονικό ρήγμα έγιναν και οι δυο σεισμοί!Όπως γίνονται χιλιάδες χρόνια !Χαλάρωσε λίγο μη βλέπεις παντού φαντάσματα!"

Μάλλον δεν κατάλαβες εσύ τι γίνεται....

" βοῆς ἠκούσατ᾽, ἢ δοκὼ κενὴ
ὑπῆλθέ μ᾽, ὥστε ΝΕΡΤΕΡΑΣ βροντῆς Διός;"

Για τους Κρόνιους που έχουν φυλακιστεί στο εσωτερικό της γης μήπως έχεις διαβάσει η μπα;;