ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

"Προσωρινή παράκρουση λόγω νεοφιλελέ νευρώσεων" λέγεται σήμερα και θεραπεύεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό της Καϊλή που έχει, λέει, πρότυπο εργασιακών συνθηκών και δικαιωμάτων το Κατάρ, το είχε πάθει και η γιαγιά της με έναν γκόμενο της, μαυραγορίτη στην κατοχή.
 
"Προσωρινή παράκρουση λόγω νεοφιλελέ νευρώσεων" λέγεται σήμερα και θεραπεύεται.Τον κυρΚουλη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς μαρή. Η εν λόγω καλτσοδέτα όταν όταν δεν κλαίει τον παππού της🤪 αναλαμβάνει αποστολές όπως τώρα να ξεπλύνει την κελεμπία του Κατάρ.
 
Γύρευε ποιος είναι ο υποβολές - σπόνσορας για τούτα. Σιγά μην έχει το μισό δράμι γνώσεις για να συντάξει μια παράγραφο η Καιλη. Παραγγελίες εκτελεί η άμυαλη .Αυτά παθαίνει οποία δεν διαβάζει τα σεντόνια αυτού του ιστολογίου ΕΔΩ. Ας πρόσεχε.

21 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΠΥΡ, Κ. ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ο Δίας (ποιος Δίας άραγε;), μετά την πουστιά που έπαιξε με τη τιμωρία του φιλανθρώπου τιτάνος Προμηθέως ακυρώνοντας έτσι την αναβάθμιση του θνητού ανθρώπου σε θεό με το ιερό πνευματικό πυρ της θείας αθανασίας (μόνο την μισή αθανασία πρόλαβε δούναι στον άνθρωπο, το μη φοβείσθαι τον θάνατο),
εκδικήθηκε και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Έφτιααε σαδιστικώς ένα άλλο πυρ-Πύρρα (χωρισμός των δυο φύλων: πυρ, γυνή και θάλασσα) για να μην έχη τον χρόνο ο άνθρωπος αυτός χρόνο και διάθεσι, λόγω γκρίνιας της πνευματικά μειονεκτούσης και γι αυτό κομπλεξικής γυναίκας του, χρόνο του ασχοληθήναι με την πνευματική του εξέλιξι και αποστολή όπως και όσο θα έπρεπε. Έκανε δηλαδή, πρώτον, την γυναίκα εκβιαστικά απαραίτητο για την βιολογική του παρουσία του ανθρωπίνου είδους και δεύτερον το γυναικείο κάλλος για να την κάνη έτσι ελκυστική σαν δόλωμα και παγίδα και να κρύψη το ψυχοπνευματικό αλλά και σωματικό της μείον. Εν πολλοίς τα κατάφερε.

Βράβο, ρε Δία, αλλά με την Καϊλή κι εσύ, ρε τέκνον Βρούτε;

kakos04 είπε...

Καλό μεσημέρι, η Καϊλή είδε λεφτά - δόξα - χρήμα - καλοπέραση - αποκατάσταση και σεξ κ γράφτηκε. Μετά από τόσα χρόνια διακοπών είπε κ μια ακόμη μαλακία για έξτρα πληρωμή. Κράτα κ το στόμα της κλειστό για τα κουσούρια του Ανδρουλάκη και εισπράττει συνεχώς. Στις ελιές θα έρθει? :)

Τι λέγαμε προχθές για τους εμβολιασμένους κ το Aids. https://www.news247.gr/ygeia/hiv-aids-pos-tha-chorigoyntai-prin-to-sex-ta-chapia-poy-prolamvanoyn-ti-noso.9840199.html

Είχαν προβλέψει από πριν ότι θα τα χρειαστούν όλοι κ κυρίως οι ανεμβολίαστοι για να φλερτάρουν με ασφάλεια μέχρι να βρουν κάποια - κάποιον "καθαρή" ή να ξεδινουν.
Διαστροφικά σίγουρα λεφτά, δημιουργούμε την ανάγκη και την καλύπτουμε. Πας διακοπές σε νησί, πάρε το χάπι αν σου κάτσει καμία να είσαι σίγουρος 5 μέρες πριν κ 5 μετά 10 χάπια σίγουρα . Οι πλούσιοι στο μέλλον θα κυκλοφορούν με extra - antivirus , 2ο τεχνητό ανοσοποιητικό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Στις ελιές θα έρθει? :)"

Καλησπέρα Νικόλα. Σιγά μην έρθει στις ελιές , δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στην ζωή της πραγματικά. Και αυτοί που την τοποθέτησαν στην θέση που είναι, που και που της ζητάνε να λέει αυτά που της λένε. Ούτε στο Κατάρ έχει πάει ποτέ να δουλέψει για να δει τι μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας επικρατούν εκεί. Έχω μάθει για φριχτές ιστορίες που τους αντιμετωπίζουν σαν δούλους επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Μόνο στα λιοντάρια που δεν τους έχουν πετάξει ακόμα.

Ναι τα λέγαμε για το aids και τους εμβολιασμένους....και είδες ότι λέμε επιβεβαιώνεται. Περίμενε το μεγάλο θανατικό ακόμα δεν ήρθε. Όταν ο Πλούτωνας ο πλανήτης του θανάτου μπει στον Υδροχόο...εκεί θα γίνει χαμός . Πολλοί και μαζικοί θάνατοι σε όλον τον πλανήτη...αυτά που βλέπουμε τώρα σαν περιπτώσεις θανάτων θα είναι ένα τίποτε στο τεράστιο θανατικό που θα πέσει.

Ανώνυμος είπε...

μπορεί μνα είχε δουλέψει παλαιότερα στο Κατάρ η κυρία,να κονόμησε κανένα ρόλεξ σ'ένα βράδυ.
Πότε εισέρχεται ο Πλούτωνας;
Δεν τους έφτανε ο καρκίνος, θα'χουν και εητζ τώρα;;;
Θα γίνω δωρητής σπέρματος τώρα που θα πουλήσω το ξενοδοχείο μουφαίνεται
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πότε εισέρχεται ο Πλούτωνας;"

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο από τις 23/3/2023 όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2023 μέχρι να ξαναγυρίσει για μια τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Τον Ιανουάριο του 2024 θα εισέλθει οριστικά πλέον στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2044.

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει για δύο ολόκληρες δεκαετίες στο ζώδιο του Υδροχόου...όπου εκεί θα ξεριζώσει τα πάντα.!!! Για να μπορέσει μετά να έρθει η αναγέννηση. Ο Πλούτωνας είναι ο θάνατος τόσο ψυχικός όσο και σωματικός.Θέλει να καθίσω να σας γράψω σχετικά για όλα αυτά...απλά το τελευταίο διάστημα δεν έχω χρόνο. Έχω και πολλή δουλειά αλλά και πολλές υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνω.

Καλή σου μέρα Ξενοδόχε.

Α και να μην το ξεχάσω....να προσέχεις και τις μεταγγίσεις αίματος για οποιονδήποτε λόγο. Αίμα ΜΟΝΟ από ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ δικό σου άτομο που γνωρίζεις.!!Στα νοσοκομεία κάνουν μεταγγίσεις από αίμα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ. Οπότε αν σου βάλουν από αυτό το αίμα...την έχεις πατήσει.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

" Στις ελιές θα έρθει? :)"

Αχαχαχαχαααααα!

Τέλειος!!!


Υγ- Δεν νομίζω. Φοβάται τον...δακο.

Αχαχα! Μου έφυγε ο καφές από την μύτη,....

Δακης
https://youtu.be/lVTqdNFVonM

Αρχαια και ανεξάντλητη ιστορία η πολύτιμη και σεβαστή ελιά. Τόσο το δέντρο αλλά και ο συμβολισμός αυτού.
Πιθανόν να χαράξει το κοντινό μέλλον και πάλι.
Θα δούμε.


Σου εύχομαι καλή συγκομιδή αγαπητέ συν-σχολιαστη!

Καλημέρα σε όλους !





ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

...." Εν πολλοίς τα κατάφερε."

!!!!
!!!
!!
!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ήλιε μας. Χαίρομαι πολύ όταν στέλνεις μουσική. χα χα χα Μου αρέσει η μουσική...διαβάζω με μουσική , γυμνάζομαι με μουσική...ακόμα και εργάζομαι με μουσική. Η μουσική είναι πάθος για μένα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Το φάρμακο του μέλλοντος θα είναι ήχος και μουσική.
Edgar Cayce, 1877-1945

Πηγή
https://www.gnomikologikon.gr/catquotes.php?categ=2140



https://youtu.be/4gIO6CTtNSw

https://www.syrostoday.gr/news/133424-DISCO-BOUZOUKI-H-diethnis-mystiriodis-mpoyzoykleri-epityxia-ton-70-s-poy-ekane-diasimi-kai-polo-elksis-ti-Syro.aspx






ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Mια και πιάσαμε την DISCO φίλε Ηλίου Αλκή....λάβε και αυτά

https://www.youtube.com/watch?v=4B-KcEsVRFM

https://www.youtube.com/watch?v=Ea_BFgHQA8k

Μμ. είπε...



Ήλιος και μουσική
των αθανάτων η ζωή.
Η δίαιτα των ερώτων.
του κάλλους η αρετή,
νέκταρ των ευγενών
και αμβροσία των πρώτων.

(Με τον γαλαζοπάτριδο βρωμότουρκο και τον Αβδουλοχαμίτη τώρα, έχομε τα κότσια; Εδώ σε θέλω κάβουρα. Γιατί έφτaσε η ώρα της κρίσεως.
Ή νέος Μαρααθών ή finis Graeciae. Εδώ θα φανή αν μόνο αντιχουντικές γιορτές πολυτεχνοκλανιές είμαστε μόνο ικανοί να κάνωμεν όπως κάνομεν 49 χρόνια τώρα κρύβοντας, δημοκρατικά λαρτζ, σ' αυτές όπως η στρουθοκάμηλος την Κυπροπροδοσία, την εθνική μας ηττοπάθεια και δειλία (80 εκατ. αυτοί,τί; να κάειτς να μαλώνς, κι άμα γίνει πόλεμος;)

Ανώνυμος είπε...

χτες σκεφτόμουν τις μεταγγίσεις αίματος,και έχω μόνο ένα φιλικό ζευγάρι ατρύπητους......
Δυστυχώς οι περισσότεροι φίλοι μου και συγγενείς έχουν κάνει το εμβόλιο,αλλά το πλάνο είναι έτσι κι αλλιώς να μετακομίσω στην ΝΑ Ασία, οι Ελληνες μ' έχουν απογοητεύσει τα μάλλα, και οι Ελληνίδες ακόμα περισσότερο ...
Υπάρχει και η Κούβα βέβαια, και η Γιουκατάν στο Μεξικό που δεν έχουν τα δυτικά εμβόλια, αλλά νο αμπλα εσπανιόλ,αν και έχω μια δασκάλα διαλογισμού στο Μέχικο, ως βουδδίστρια, θα πρέπει να με ανεχτεί
Εκτός αν έρθει νύχτα ο τραμπούκος και πέσω τιμητικά στο πεδίο, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας μου ένάντια σε τούρκους και γερμανούς.
Ας βάλω και γω ένα καρεκλάδικο, να αλαφρώσουμε το κλίμα του σχολίου

https://www.youtube.com/watch?v=UFxXc5rxN5g
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

θα σας ζαλίσω ξανά, αλλά πρέπει.....
Θέλω να δώσω συγχαριτήρια στον/στην Μμ
Γενικά τα σχόλια του είναι εξαίρετα,αλλά το πόνημα περί μουσικής εμπνευσμένο
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ξενοδόχε...φαγώθηκες να φύγεις στην ΝΑ Ασία. Έχει υγρασία εκεί και πολλά κουνούπια τι να πας να κάνεις;; Θα αφήσεις τον ωραίο σου τόπο στο νησί να τρέχεις στους κίτρινους κατσιασμένους;;

Αν μείνεις εδώ θα μπορώ να σου δώσω και εγώ αίμα σε περίπτωση που χρειαστεί καθότι είμαι ανεμβολίαστος. Εκεί στην μακρινή Ασία πως να σου στείλω αίμα;; Δεν γίνεται. Άλλο ο τόπος και άλλο τα άτομα που σε έχουν απογοητεύσει...ο τόπος μας είναι μαγικός. Τα δίποδα κουνάβια όμως που ζουν μαζί με εμάς απόφευγε τα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ξενοδοχε

Αυτό για εσενα ...

https://youtu.be/ZKg8grccbRQ

Σε παρακαλώ α ν το θελήσεις ρίξε και μια ματιά στα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Θα καταλάβεις αμέσως.


Υγ- και το δικο μου αίμα στην διάθεση σου εάν οποτεδηποτε χρειαστεί. Είμαι αιμοδότης, αλλά με αυτά που γίνονται μάλλον χαμένο πάει στα ψεκ.Ντεν θεραπεύει τον καμμένο.

Υγ2- μετά από το μπαμ μπαμ εάν κληρώσει λευκο ,γι-αλλα χαμπιμπι Μεχικο σαγιοναρα παντόφλα και όπου θες.

Υγ3- εάν πάλι αλλάξεις γνώμη και θες ουισκακια, καλώς. Μπόλικα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Ηλίου Αλκή. Α δεν παίζω θέλω και εγώ ουισκάκια.!!! Αλήθεια την Ουρουγουάη δεν την έχει σκεφτεί κανείς σας σαν περίπτωση. Αν λέω αν αναγκαζόμουν να φύγω από Ελλάδα θα πήγαινα Ουρουγουάη. Εκεί είναι σαν Ελλάδα. Οι κάτοικοι της δεν είναι απλά φιλέλληνες αλλά ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ.Στην Ουρουγουάη υπάρχουν χιλιάδες Ουρουγουανοί οι οποίοι ομιλούν άπταιστα Ελληνικά και πολλοί από αυτούς Αρχαία Ελληνικά !!!.

Η εκπαίδευση στην Ουρουγουάη είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και από μικρά παιδιά μαθαίνουν για την Ελλάδα. Ένα δημόσιο σχολείο στην Ουρουγουάη ονομάζεται Grecia (Ελλάδα). Οι μαθητές είναι όλοι τους παιδιά Ουρουγουανών. Το ίδιο και οι δάσκαλοί τους. Όμως κάθε 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου γιορτάζουν σαν Έλληνες. Τραγούδια, θεατρικά, ποιήματα. Να ακούς από αυτά τα μικρά παιδιά τον εθνικό μας ύμνο.

Μέσα στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης υπάρχουν 23 δρόμοι με Έλληνες αρχαίους φιλοσόφους ενώ υπάρχει η πλατεία της Αθήνας και η πλατεία της Ελλάδος. Εξω από τη Εθνική Βιβλιοθήκη του Μοντεβιδέο, ένα κτήριο βασισμένο σε Δωρικό ρυθμό έχει από έξω, δίπλα στην είσοδο, το άγαλμα του Σωκράτη. Στην παραλιακή ένα πάρκο ονομάζεται Αθήνα και έχει την προτομή του Ομήρου.

Ο κεντρικότερος δρόμος της παλιάς πόλης κάτω από το λόφο ονομάζεται Grecia. Ενα από τα ομορφότερα νεοκλασικά κτήρια στο κέντρο της πόλης στην πρόσοψή του γράφει: Αθηναίος. Σε όλα τα βιβλιοπωλεία θα βρεις βιβλία Ελλήνων συγγραφέων και ποιητών. Ακόμη και στα πολύ μικρά.Η Ουρουγουάη είναι από τις λίγες χώρες που δεν έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, είναι μια χώρα που μας υποστηρίζει σε όλα μας τα θέματα.

Επιπλέον είναι από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος λίγο μετά την επανάσταση του 1821. Η σημαία της είναι σχεδόν ίδια με την Ελληνική μόνο που αντί για σταυρό έχει έναν χαρούμενο δεκαεξάκτινο ήλιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μετά το μπαμ μπαμ αν κληρώσει λευκό, φύγαμε για ταξίδι στην Ουρουγουάη...άσε που έχει και θάλασσα και μάλιστα έχει και Νησί των Λύκων. Εκεί θα μείνουμε....και θα πίνουμε ουισκάκια στην παραλία παρέα και με τον φίλο Ξενοδόχο.

Lobos Island το νησί των Λύκων

https://www.youtube.com/watch?v=deWTpvND26o

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημέρα Λυκ

Ναι τα γνωρίζω τα περισσότερα; όχι για το νησάκι!

Είχα κάνει μια βασική έρευνα.

Έκανα επαφή για μονιμη βίζα για Ουρουγουάη το 14 αλλά δεν το έτρεξα αληθινά.

Ίσως δεν ηταν τόσο έντονη η επιθυμία.

Θα πήγαινα όμως ευχαρίστως και από εκεί βλέπουμε

Θα δούμε ....

Https://www.mixanitouxronou.gr/oyroygoyai-i-chora-opoy-6-000-katoikoi-miloyn-aptaista-ellinika-kai-giortazoyn-25i-martioy-vlepoyn-quot-aparadektoys-quot-quot-treis-charites-quot-kai-didaskontai-ta-omirika-epi-kai-ton-quot-epitafio/

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις , τις προσφορές και τις προτροπές.

Βασικά ψάχνω χώρα να φοράω 12 μήνες κοντομάνικο, και να μην έχει εμβόλια psofizer, AstroPeleka και γενικά ακίδας ή mRNA.
Πάσα πρόταση δεκτή, κατά προτίμηση αγγλόφωνη ( η χώρα, όχι η πρόταση)....

Και μια είδηση από ένα καρασυστημικό σάητ που ενισχύει τα επιχειρήματα ημών των "μπζεγκαζμένων"........Αν συνδιαστεί με την απόφαση χτες του ΣΤΕ για τους υγειονομικούς σε αναστολή, αχνοφαίνεται το "Εσσεται Ημαρ" σ'ότι αφορά τον Κόβιντ (μάλλον). Με αυτά που γίνονται για την φτωχοποίηση δεν τον χρειάζονται πλέον, έριξαν καινούργια όπλα στο πεδίο.....

https://instanews.gr/101033/ygeia/perissoteroi-thanatoi-ap-toys-anemvoliastoys-anisychitika-nea-gia-toys-emvoliasmenoys.html

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ ευχαριστώ για το τραγούδι-αν και δεν είναι του γούστου μου η Κωνσταντίνα, από ελληνικά προτιμώ πιό παλιά από το 1980 με ελάχιστες εξαιρέσεις.Δεν γίνεται να θεωρούμαι νοήμων και να μην καταλαβαίνω πως αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος, και αυτό κάνει ακόμα πιό δύσκολο να αντικρύσω την κατάντια του/μας (έστω ως κοινωνία).Γι'αυτό με γοήτευσε η Ασία,γιατί στην επαρχία ΔΕΝ άλλαξαν τις παραδόσεις και την απλότητα με Αηφων. Αν και ποιούν την ανάγκη φιλοτιμία, κράτησαν την οικογένεια, την θρησκεία , την αλληλοβοήθεια και την ανθρωπιά, αντί να βγούν στο κλαρί να γίνουν αμερικανάκια σαν και μας
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αγαπητέ Ξενοδοχε

Ουτε και εμένα είναι η συγκεκριμένη ερμηνεύτρια ο εκφραστης της επιλογής μου.
Μου αρέσει το τραγούδι αυτό και ο ρυθμος -στίχοι καθώς και η εντιμη ζωντανή προσπάθεια της. Ότι τραγουδά το νοιώθω.

Και με λυπεί που πολλά είναι αλλιώς σήμερα. Φουρτούνα έχουμε προς το παρόν.

Ναι , όντως η Ασία έχει μια γοητεία, το ίδιο και ακόμη πιο απλή και άμεση η Αφρική.

Όπου και να πας επέτρεψε μου να σου ευχηθώ έντιμως να βρεις και να βιωσεις αυτά που έγραψες ότι αναζητάς.

Φιλικά

ΥΓ- Μπαχάμες, Μπαρμειντος, και λοιπά νησάκια Καραϊβικής Άγγλο-ομιλούν .Κλίμα τροπικό άρα καλό για κοντομάνικο. Για τα εμβόλια εκεί δεν γνωρίζω, υποθέτω περίπου τα ίδια . Διαφορετική ζωή από Ασία όμως.

Μμ. είπε...



Μπαίνω καθυστερημένα.
Ξενοδόχωφ,
ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια εξάλλου όλοι εδώ είστε εξαίρετοι σχολιασταί και το κλίμα ιδανικό, Απολλώνιο άμα και και βακχικό.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σου.
Μη πικραίνου. Μη δίνεις τροφή στον εχθρό μέσα μας.
Όπου κι αν πατάς το καλό συναντάς αν και με το καλό να δένεις.