ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Κάποιος να του χώσει μια βρώμικη κάλτσα στο στόμα , με μια κολλητική ταινία γύρω γύρω για να σταματήσει να μιλάει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ επιβεβαίωσε τη δέσμευση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία την Τρίτη, λέγοντας ότι το έθνος μια μέρα θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.

Οι δηλώσεις του Στόλτενμπεργκ έγιναν καθώς ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken και οι ομόλογοί του του ΝΑΤΟ συγκεντρώθηκαν στη Ρουμανία για να συγκεντρώσουν την επειγόντως αναγκαία υποστήριξη για την Ουκρανία με στόχο να διασφαλιστεί ότι η Μόσχα θα αποτύχει να νικήσει την Ουκρανία καθώς βομβαρδίζει τις ενεργειακές υποδομές.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε επίσης ότι το ΝΑΤΟ εξετάζει τη δυνατότητα μεταφοράς συστημάτων αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία.

Η συνάντηση στη Ρουμανία -η οποία μοιράζεται τα μακρύτερα χερσαία σύνορα του ΝΑΤΟ με την Ουκρανία- είναι πιθανό να δει το ΝΑΤΟ να κάνει νέες δεσμεύσεις για υποστήριξη στην Ουκρανία όπως : καύσιμα, γεννήτριες, ιατρικές προμήθειες, χειμερινός εξοπλισμός και συσκευές εμπλοκής drone. 

Μεμονωμένοι σύμμαχοι είναι επίσης πιθανό να ανακοινώσουν νέες προμήθειες στρατιωτικού εξοπλισμού για την Ουκρανία - κυρίως τα συστήματα αεράμυνας που το Κίεβο επιδιώκει τόσο απεγνωσμένα να προστατεύσει τους ουρανούς του - αλλά το ΝΑΤΟ, ως οργανισμός, δεν θα το κάνει, για να αποφύγει να συρθεί σε έναν ευρύτερο πόλεμο με πυρηνικά - από τη Ρωσία.

Οι υπουργοί είχαν δείπνο εργασίας με τον Ουκρανό ομόλογό τους, Ντμίτρο Κουλέμπα, το απόγευμα της Τρίτης. Καθώς ο Στόλτενμπεργκ έκανε τις παρατηρήσεις του, η Ρώσικη Αεροπορία φόρτωνε μεγάλο αριθμό βομβών σε αεροσκάφη TU-95 και TU-160 στη βάση ENGELS Sir στη Ρωσία, για επίθεση στην Ουκρανία, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:


Όσον αφορά τον Στόλτενμπεργκ* που λέει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να μεταφέρει πυραύλους PATRIOT Αεράμυνας στην Ουκρανία, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Γερουσία) είπε: 

« Εάν, όπως άφησε να εννοηθεί ο Στόλτενμπεργκ, το ΝΑΤΟ προμηθεύσει συγκροτήματα «Patriot» στους φανατικούς του Κιέβου μαζί με το προσωπικό του ΝΑΤΟ. θα γίνουν αμέσως νόμιμος στόχος των ενόπλων δυνάμεών μας. Ελπίζω οι ανίκανοι του Ατλαντικού να το καταλάβουν αυτό». 

Πηγές πληροφοριών αναφέρουν τώρα ότι αναμένουν νέο τεράστιο μπαράζ πυραύλων που θα εκτοξευθεί από τη Ρωσία, κατά της Ουκρανίας, εντός των επόμενων 24 ωρών.

* Κάποιος να του χώσει μια βρώμικη κάλτσα στο στόμα , με μια κολλητική ταινία γύρω γύρω για να σταματήσει να μιλάει. Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό το ΝΑΤΟ να μην υπάρχει σε αναγνωρίσιμη μορφή όταν αυτό τελειώσει. Εάν υπάρχει ΝΑΤΟ, θα έχει να κάνει περισσότερο με μια λέσχη πλεξίματος ηλικιωμένων κυριών παρά με μια μαχητική δύναμη με επίκεντρο την ΕΕ...αν υπάρχει ΕΕ.

Αυτό θα αλλάξει τα πράγματα......ΠΟΛΥ!

Υ.Γ Σύμφωνα  με την καταμέτρησή μου στη φωτογραφία που φαίνεται, υπάρχουν 14 βομβαρδιστικά TU-95 και 4 TU-160 και κάτι που μοιάζει με ένα 15ο TU-95, αλλά τα φτερά φαίνονται πιο κοντά από τα φτερά του άλλου στη φωτογραφία. Το TU-95 μπορεί να μεταφέρει έως και 14 πυραύλους κρουζ και το TU-160 μπορεί να μεταφέρει έως και 12. Αυτό αθροιστικά μας δίνει  έως και 276 πυραύλους κρουζ εάν βάλουν όλα αυτά τα βομβαρδιστικά με μέγιστο φορτίο. 

Το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν ένα μείγμα βλημάτων κρουζ μικρού και μεγάλου βεληνεκούς, οπότε θα μπορούσε να είναι από 140 έως 276 πυραύλους για μία μόνο εξόρμηση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι πληθώρα πυραύλων... Οπότε ναι, στοιχηματίζω ότι οι πηγές πληροφοριών τους θα περίμενουν ένα αρκετά μαζικό χτύπημα σύντομα. Θα ήμουν επίσης διατεθειμένος να στοιχηματίσω ότι αν εμπλακούν σε ένα τόσο μαζικό χτύπημα, ότι όλο αυτό θα συμπίπτει με μια μεγάλη επιθετική επιχείρηση... Υποθέτω ότι θα δούμε τι ενδιαφέροντα πράγματα θα συμβούν στις επόμενες 72 ώρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι να τρέχουμε όπως στην Κριμαία με τον 1ο "εθνάρχη-σκ@τ@ στον τάφο του", ή στην Κορέα........
Παίζει να βρούμε καμμιά βαρυτική μόντα,ν'αλλάξουν τ'άστρα θέση πιό γρήγορα, γιατί αν είναι σωστές οι προβλέψεις σας κάμποσα άρθρα πίσω δεν είναι σίγουρο ότι θ'αντέξουμε 3 χρόνια να δούμε επιτέλους την ΚΑΘΑΡΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ