ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.!

The Russian Army is using loudspeakers to tell people in the city of Kherson that the Ukrainian Army is approaching.#KhersonRegion #KhersonisUkraine #kherson pic.twitter.com/hLfS72XwTg

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάτι δεν πάει καλά και φαίνεται ότι κάτι άσχημο είναι πραγματικά στα σκαριά. Αυτοκίνητα με μεγάφωνα κινούνται σε όλη τη Χερσώνα, προειδοποιώντας τους πολίτες ότι πρέπει να εκκενώσουν την πόλη «ΜΕΧΡΙ τις 7 Νοεμβρίου».

Η εκκένωση της πόλης συνεχίζεται για πάνω από μια εβδομάδα. Το κεντρικό κτίριο διοίκησης κατέβασε τη ρωσική σημαία όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

 Οι ρώσσοι πηγαίνουν πόρτα-πόρτα λέγοντας στους πολίτες «ο ουκρανικός στρατός έρχεται και πρέπει να φύγετε αμέσως».

Οι Ρώσοι στρατιώτες είτε εγκατέλειψαν - είτε έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν- τα σημεία ελέγχου τους στην περιοχή Chornobaivka, Stepanivka, Bilozerka και Korabelnyi νότια του ποταμού Kosheva. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τις τοποθεσίες σημείων ελέγχου που είναι πλέον κενές:

Υπάρχει ήδη ευρέως διαδεδομένη και αχαλίνωτη εικασία που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα -ακόμη και στα μέσα ενημέρωσης- ότι αυτή μπορεί να είναι μια προσπάθεια της Ρωσίας να δημιουργήσει μια  "no man's land" μήκους 15 - 30 χιλιομέτρων για να παρασύρει τους Ουκρανούς σε μια παγίδα. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την περιοχή που εκκενώνεται:


Αλλά το τονίζω ότι είναι απλά ΕΙΚΑΣΙΕΣ 
ότι η Ρωσία πρόκειται να παγιδέψει τους Ουκρανούς σε αυτήν την περιοχή, στη συνέχεια να τους εξατμίσει με τακτικά πυρηνικά και να πει στο ΝΑΤΟ, εάν μπείτε στην Ουκρανία, οι χώρες σας θα πάθουν και αυτό". Οι ίδιες εικασίες υποστηρίζουν ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αποδείξει οριστικά το νόημά της: ότι ΘΑ χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να υπερασπιστεί τη «Ρωσική Επικράτεια.» 

Ότι κι αν συμβαίνει στην πραγματικότητα, το πλέον καθιερωμένο ΓΕΓΟΝΟΣ ότι αυτοκίνητα με μεγάφωνα κυκλοφορούν γύρω από τη Χερσώνα λέγοντας στους πολίτες ότι πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ. . . ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ημερομηνία που παίζει ακριβώς με τις εκλογές στις ΗΠΑ.(και την σεληνιακή έκλειψη)

Κάποιοι έχουν υποθέσει ότι οι Δημοκρατικοί θα κάνουν κάτι για να αποτρέψουν την κατακρήμνιση  τους στις ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης, 8 Νοεμβρίου. Εάν η Ρωσία ρίξει πυρηνικά στη Χερσώνα στις 7 Νοεμβρίου, θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρξει μια πραγματική πυρηνική ανταλλαγή εκείνη την ημέρα. Θα ήταν μια φοβερή ευκαιρία για αυτούς.

Οι Δημοκρατικοί θα χρησιμοποιούσαν τότε αυτόν τον πυρηνικό πόλεμο ως δικαιολογία για να παραμείνουν στην εξουσία, παρόλο που δεν υπάρχει καμία πτυχή του Συντάγματος των ΗΠΑ - ή του νόμου του καταστατικού - που να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Η θητεία των μελών του Κογκρέσου έχει ΛΗΞΕΙ. Μόλις φτάσει η ημερομηνία του Ιανουαρίου, δεν είναι πλέον όλοι εκλεγμένοι κάτοχοι αξιωμάτων. Η θητεία τους τελειώνει. Τίποτα που μπορεί να κάνουν, με «έκτακτη ανάγκη» ή «προεδρικό διάταγμα» δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η θητεία τους έχει τελειώσει και δεν είναι πλέον αιρετοί. Εκτός κι αν προσπαθήσουν να επιβάλουν το θέμα μέσα από τις κάννες των όπλων.

Τότε, επίσης, υπάρχει το πολύ δίκαιο ερώτημα γιατί τότε παίζει η 7 Νοεμβρίου;; Γιατί η Ρωσία θα έπαιζε στις εκλογές των ΗΠΑ επιλέγοντας τη συγκεκριμένη ημερομηνία;; Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Για αρκετό καιρό, μερικοί άνθρωποι που θεωρούνται «στο περιθώριο» υποστήριξαν ότι όλα αυτά είναι θέατρο. Ο COVID, ο πόλεμος της Ουκρανίας, όλα αυτά. Υποστηρίζουν ότι όλα αυτά σχεδιάζονται χρόνια νωρίτερα από κάποιες δυνάμεις, είτε ως άρτο και θεάματα για τις μάζες, είτε ως αληθινή προσπάθεια να συντρίψουν τον κόσμο μέσω καταστροφής και φόβου σε μια «νέα παγκόσμια τάξη».

Λάβετε επίσης υπόψη ότι η Ρωσία πέρασε τον «COVID-19» με εμβόλια και lockdown, φαίνεται πλέον απολύτως πιθανό ότι αυτή η πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων που έχουν πει εδώ και χρόνια ότι όλα τα μεγάλα γεγονότα στη γη είναι "γραμμένα". Μπορεί να έχουν δίκιο. Εάν πραγματοποιηθεί ανταλλαγή πυρηνικών όπλων στις 7 Νοεμβρίου, τότε ΟΛΑ είναι ένα σενάριο.

Όπως και να έχει όποιος και να έχει δίκιο, όλα αυτά δείχνουν....ότι  κάτι κακό έρχεται έτσι. 

Απλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Θυμηθείτε, το Κογκρέσο δεν μπορεί να παρατείνει τη θητεία του υπό ΚΑΜΙΑ περίσταση. Μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, δεν θα είναι πλέον εκλεγμένοι αξιωματούχοι και δεν θα έχουν πλέον διαμορφωμένη εξουσία. Μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, εάν παραμείνουν στην εξουσία χωρίς εκλογές, θα είναι πραγματική Τυραννία.

Υ.Γ Όπως σας έχουμε πει και ΕΔΩ, Η ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί την γέννηση πραγμάτων, και η σεληνιακή το τέλος . Που σημαίνει έχουνε παρθεί κάποιες αποφάσεις μέσα σε αυτό το 15μερο (το διάστημα ανάμεσα στις δύο εκλείψεις)....παγκοσμίως. Στις 8 Νοεμβρίου έχουμε την δεύτερη έκλειψη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γράφετεκ.Λύκαστρε ότι Για αρκετό καιρό, μερικοί άνθρωποι που θεωρούνται «στο περιθώριο» υποστήριξαν ότι όλα αυτά είναι θέατρο. Ο COVID, ο πόλεμος της Ουκρανίας, όλα αυτά. Υποστηρίζουν ότι όλα αυτά σχεδιάζονται χρόνια νωρίτερα από κάποιες δυνάμεις, είτε ως άρτο και θεάματα για τις μάζες, είτε ως αληθινή προσπάθεια να συντρίψουν τον κόσμο μέσω καταστροφής και φόβου σε μια «νέα παγκόσμια τάξη».


Νομίζω ότι το άρθρο της Πράβδα που ανεβάσατε προχτές,αυτό ακριβώς δείχνει

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα κ.Ξενοδόχε....όπως και να έχει έχει φτάσει σχεδόν η Δευτέρα θα δούμε τι θα γίνει. Αν και θέλω να δω αν θα πέσω και στο άλλο που έχω πει...ότι βιολογικά και χημικά όπλα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν πολύ σύντομα στον πόλεμο της Ουκρανίας. Δεν είναι μόνο τα πυρηνικά. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου είναι ένα πολύ ΑΣΧΗΜΟ χρονικό διάστημα αστρολογικά και όχι μόνο.