ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Καλύτερα πάρτε έναν φορητό Ναύσταθμο να πηγαίνει όπου χρειαστεί .!!


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ΕΔΩ : Αμφίβιοι προβληματισμοί για το υψηλό κόστος των AAV7A1 καθώς και της σχεδιαζόμενης Ναυτικής Βάσης Παγασητικού κόλπου.

Από πάνω θα πετάνε αυτά (φώτο κάτωθεν) με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100km, την ώρα που τα αμφίβια φέρετρα θα αναπτύσουν max ταχύτητα 13km. Το ότι τουμπάρουν δεν τους απασχολεί, γιατί είναι ΤΙΜΗ να τουμπάρει σε  αμερικάνικο κονσερβοκούτι. Ίσως θα πρέπει να δημιουργήσουμε το αδελφάκι του EMAR 21, το EMSR 23.

Τι όχι;;;


 Ενδιαφέρον....


 
Ο ναύσταθμος πρέπει να φτιαχτεί γιατί οι ασπόνδυλοι δεν μεταφέρουν το στρατόπεδο. Αλλά πρέπει να φιλοξενήσει θωρακισμένα, οπλισμένα ταχύπλοα και κλασικά αποβατικά εξοπλισμένα με κάθε είδους όπλα κλπ. Καλύτερα πάρτε  έναν φορητό Ναύσταθμο να πηγαίνει όπου χρειαστεί .!!

Δεν χρειαζόμαστε ναύσταθμο, ένα τεράστιο LPD τριμαράν, μη σας πω τετραμαράν, που θα φιλοξενεί όλο το στρατόπεδο και θα πηγαίνει και θα κάνει μόνο του απόβαση. Θα του βάλουμε και 2 ΜΚ41 με 64 ESSM, TACTICOS, ECM και LFATS. 

Θα μπορούσε να εξεταστεί και  λύση αντίστοιχη των Mulberry Harbours της απόβασης στη Νορμανδία, έτσι ώστε αν αποδειχθεί λάθος ο σχεδιασμός, να πάμε το λιμάνι αλλού . Πόσο μαλάκες είστε.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: