ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Αχ που να ξοδέψω τα λεφτά του ελληνάκου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αχ που να ξοδέψω τα λεφτά του ελληνάκου.

Αχ δες τι βάλανε οι Αμερικανοί σε προσφορά. 70 40χρονα AAV7 μόνο με 300 mil. Λέτε να περιμένω και το black friday μήπως γλιτώσω και τη FOS και να κοτσάρω και ένα Whidbey;

Reality Check 

Στο μεταξύ οι Τούρκοι με αυτά θα κάνουν κουμπότρυπες τα AAV7, πολύ φθηνά, χωρίς να διακινδυνεύσει κανένας Τούρκος στρατιώτης.


 Και γαμώ τις αποβάσεις :


 
 - Ωπ Χάρων εσύ τι κάνεις εδώ; 

- Ηλίθιε εδώ είναι το σπίτι μου. 

- Black friday πήρες τίποτα ή μας κορόιδεψαν πάλι;

Και στον πίνακα κάτωθεν του Αδόλφου Χιρεμί "Νταίοι/Λοκχινταίοι στις όχθες του Αχέρωντα". Είναι έκδηλη η ανησυχία τους για τις μαλακίες που έχουν υποστηρίξει ενάντια στις ΕΔ, την Πατρίδα και τους Έλληνες που ανησυχούν για το πού θα καταλήξουν παρακαλώντας τον Ψυχοπομπό Ερμή να τους χαρίσει τη ζωή.


Είναι ορατή η απόγνωση στο βλέμμα, η αποδοχή της μοίρας, η κραυγή αγωνίας και η έλλειψη χρώματος κατά τη συνειδητοποίηση της μοίρας τους καθώς και ο Χάροντας που πλησιάζει με τη βάρκα του από το ποτάμι αριστερά. Έκδηλη η στωικότητα του Ερμή γιατί τα ήθελαν και τα έπαθαν.

Με τις καλημέρες μου....και προσέξτε σήμερα ξύπνησα "ορεξάτος". Μην μου "κουνηθεί" κανείς....δεν θα έχει "χάδια".  

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλό μεσημέρι, Άσχετο αλλά έχει ξεσκιστεί στο τικ τοκ να μου βγάζει διαφημίσεις για τα βλαχικα https://vm.tiktok.com/ZMF5sgHTw/
Κ διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για το βιβλίο . Φαντάζομαι σε όλη την Ελλάδα μέσω γεωεντοπισμού το δείχνουν . Ποιος πληρώνει τόσα λεφτά, οι φίλοι μας οι Γερμανοί όπως έλεγε στην έσχατη γραμμή? Πέφτει πολύ χρήμα πάντως για να δημιουργηθεί καινούριο μέτωπο με τόση προβολή (ξέρει κανείς πόσο πάνε οι διαφημίσεις στο τικ τοκ)! . Ασχολείται κανείς δικός μας μην τους δίνουμε και από το εσπα μας χρηματοδότηση, οι δικές μας υπηρεσίες ή μόνο παρακολουθούν τους γηγενείς?