ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Πέφτουν λουκουμάκια.!!

 All of Kharkov is without electricity pic.twitter.com/qVVcUdevK2

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κύματα πυραύλων που εκτοξεύονται από αεροσκάφη από την Κασπία Θάλασσα και «Caliber» που εκτοξεύτηκαν από τη Μαύρη Θάλασσα είναι καθ' οδόν και χτυπούν εντός της Ουκρανίας.Στο Kahrkov, όλος ο ηλεκτρισμός έχει σταματήσει αφού ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν αυτήν την πόλη.

Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι η Ρωσία έχει εκτοξεύσει πυραύλους από τη Μαύρη Θάλασσα, την Κασπία Θάλασσα και επίσης βομβαρδιστικά Tu-95 φέρεται να βρίσκονται στον αέρα.

Ο στρατιωτικός αναλυτής των ΗΠΑ Ταγματάρχης (Rtd) Hauser είπε .."Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία (RuAF) έχει τουλάχιστον 4x Tu-95 και 4x Tu-160 στον αέρα αναλόγως ανατολικά από το Ντόνετσκ , πιθανώς να εκτοξεύουν πυραύλους κρουζ από απόσταση 100-150km· άλλες αναφορές λένε ότι Ρωσικές φρεγάτες και καταδρομικά εκτοξεύουν περισσότερους πυραύλους κρουζ "

Ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις κατά της Ουκρανίας έπληξαν το Κίεβο, απομακρύνοντας τη Διοίκηση και το Επιχειρησιακό Αρχηγείο του VSU.Το Κίεβο, το Kharkov, το Lvov και το Zhytomyr έχουν αποδυναμωθεί.Η Ρωσία επέλεξε μια καλή στιγμή για να χτυπήσει. Τόσο η Ουκρανία όσο και η Ρωσία πλήττονται από ισχυρή χιονοθύελλα. Περίπου δύο ίντσες χιονιού ήδη και κατεβαίνει απότομα. Οι άνθρωποι θα παγώσουν και θα πεινάσουν χωρίς ρεύμα.

Η Διοίκηση της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει ότι η Ρωσία εκτόξευσε περίπου 100 πυραύλους σήμερα .Το 48% της Ουκρανίας είναι χωρίς ρεύμα και ηλεκτρισμό. Κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η Πολωνία θα παράσχει επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια. Πτώση σταθμών νερού στο 30% του Κιέβου.Στο Κίεβο επιβεβαιώθηκε ότι χτυπήθηκαν τα κτίρια του γενικού επιτελείου και της επιχειρησιακής διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ο δήμαρχος του Λβιβ αναφέρει μια δύσκολη κατάσταση: το 80% της πόλης είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η παροχή θερμότητας έχει διακοπεί και οι ηλεκτρικές συγκοινωνίες δεν λειτουργούν.

Σήμερα ήταν το πιο μαζικό χτύπημα στον ενεργειακό τομέα από την αρχή της σύγκρουσης, - είπε ο Υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας Galushchenko . "Αυτή η επίθεση μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο το ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας, αλλά και τα ενεργειακά συστήματα ορισμένων από τους γείτονές μας. τόσο στις εγκαταστάσεις παραγωγής όσο και στο σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας», πρόσθεσε.

Υ.Γ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΝΕ  ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ  "BINKER-BUSTER" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ Ουκρανιας ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ".   Και πάλι αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ, αλλά δημοσιεύονται αναφορές ότι ΟΛΟ το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ουκρανίας είναι πλέον νεκρό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: