ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΕ.....

 Inundaciones repentinas en borde costero de Avoca Beach, Nueva Gales del Sur, #Australia. (03.04.2022). #Tsunami #Earthquake #NewCeledonia #Marejadas #MardeFondo #zabedrosky

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάλιστα... Καταιγιστικές πλημμύρες στην ακτογραμμή της παραλίας Avoca, στην Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Η ακτογραμμή της Νέας Νότιας Ουαλίας αντιμετώπισε το χτύπημα αυτό το Σαββατοκύριακο με τα τερατώδη κύματα να καταβροχθίζουν παραλίες και να εξαφανίζουν μονοπάτια.

Εν τω μεταξύ, η παραλία Wanda στο νότιο τμήμα του Σίδνεϊ εξαφανίστηκε κάτω από την παλίρροια το Σάββατο καθώς ορισμένοι γενναίοι ντόπιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μικρό τμήμα της παραλίας που είχε απομείνει. Και όχι μόνο....Οι παραλίες Bondi και Clovelly πλημμύρισαν καθώς τα κύματα έπληξαν τους τοίχους του παραθαλάσσιου Coogee Surf Club. Στο βίντεο κάτω βλέπουμε τεράστια κύματα ύψους 5 μέτρων να συντρίψουν την ακτή του Κουινσλάντ της Αυστραλίας.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ....Και τώρα να θυμίσω τι έλεγα ΕΔΩ....σε σχόλιο όταν προειδοποιούσα πριν 2.5 μήνες....

" Πρέπει να φύγουν τα ελληνόπουλα από εκεί...η Αυστραλία στο μέλλον θα πάθει πολλές ακόμα καταστροφές. Άσε που είναι στον δρόμο των Κινέζων." 

Στην Αυστραλία το επόμενο διάστημα θα αλληλεπιδράσουν "περίεργες" βαρυτικές δυνάμεις. Ο έκτος άγγελος εσάλπισε...και ο βυθός της πηγής αναταράχτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: