ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι στις ΗΠΑ για την Κίνα δουλεύουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το κόστος πώλησης φυσικού αερίου στην Κίνα είναι τώρα δύο έως τρεις φορές χαμηλότερο από την τιμή του φυσικού αερίου για πολλές χώρες της ΕΕ...τι λέγαμε παλαιότερα;; Ότι οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι στις ΗΠΑ για την Κίνα δουλεύουν και από αυτήν ελέγχονται.
 
Γίνεται κατανοητό το πόσο ακόμα ανταγωνιστική θα γίνει η Κίνα στην παραγωγή της και τι δυνατότητες έχει να παίζει με τους φόρους στις εξαγωγές της. Οι ανόητες κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα θεριέψουν τόσο τον Δράκο που θα καταπιεί στο τέλος την Δύση.
 
Μόλις η Δύση ρίξει χρήμα και παράξει και νεo συνεχεία πουλά το Α προϊόν 10 η Κίνα θα μπορεί με μια κίνηση να το δίνει 5 άσχετα αν μέχρι χθες το έδινε 11 και φυσικά με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο θα σβήσει από τον χάρτη όλους τους δυτικούς ανταγωνιστές της. Το ίδιο μπορεί να κάνει και μέσω τρίτων χωρών με διακρατικές συμφωνίες (π΄χ Τουρκία) όπου θα το πωλεί εκεί 5 και η τρίτη χώρα να το μεταπωλεί 7-8.
 
Ο μόνο τρόπος να μην μπορέσει να το πετύχει είναι η Δύση να επιβάλει εμπάρκο στα κινέζικα προϊόντα ή και υψηλούς δασμούς αλλά και αυτό θα το πληρώσει στο μέλλον μέσω των αναγκαίων εισαγωγών πρώτων υλών που θα αναγκαστεί να κάνει...40 χρόνια παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να αντικατασταθούν ή να σβηστούν μέσα σε 10 χρόνια.

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...



Δρακόνια, Καμπαλόνια
η ίδια ερπετική κολώνια.
Πίνουν αίμα, δεν χορταίνουν
και τον διάολο παχαίνουν.