ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Μαζέψτε τον Φοινικοβαβυλώνιο, με την τουρκική προπαγάνδα για θα τον επάρει ο διάολος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ιδεολογικός καθοδηγητής του Νίκου Ανδρουλάκη....Ο άνθρωπος που κουνούσε το δάκτυλο στον Ελληνικό λαό. O Toύρκογλου είναι ο λαγός του συστήματος.Από πηγές προσβάσιμες σε λίγους πληροφορούμαι ότι είναι σε φάση πλήρους ανάπτυξης εκστρατεία εξουδετέρωσης της κοινής γνώμης ώστε να διευκολυνθεί η υπογραφή Πρεσπών Αιγαίου.

Οι δηλώσεις Τούρκογλου (όνομα και πράγμα) και Ηρακλείδη είναι απλώς ορατές μικρές άκρες του παγόβουνου. Έχει καταληφθεί το κράτος πλήρως πλέον από τους Φοινικοβαβυλώνιους. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι μέχρι και τα κουμούνια έχουνε γίνει οι καλύτεροι αμερικανοχαφιέδες. Λέγοντας τέτοιες εθνοπροδοτικες απόψεις ευελπιστεί να κερδίσει την θέση του ΠτΔ.
 
Όσοι πιστεύουν ότι η διάθεση εθνικού θαλάσσιου χώρου προς κοινή εκμετάλλευση είναι μια συμφέρουσα, λογική και δίκαιη λύση, να συνεκμεταλλευτούν τις πισίνες τους…και τις βίλες τους. Το να σε επαινούν τα ΜΜΕ του καθεστωτικού, αυταρχικού αντισυνταγματικού τόξου της Τουρκίας σημαίνει ότι τα λεγόμενα σου μάλλον εξυπηρετούν τα συμφέροντα της επεκτατικής, αυταρχικής αυτής χώρας και υπονομεύουν τα συμφέροντα της αμυνόμενης "πατρίδας" σου (λέμε τώρα).
 
Εκτός από ρωσοψέκ, αμερικανοψέκ στην Ελλάδα έχουμε και τουρκοψέκ. Φαίνεται πως πάλι εμείς θα «σώσουμε» το τουρκικό κράτος από τα αδιέξοδά του…ελπίζω όχι εις βάρος μας.!! Οι ορυκτοί πόροι της Ελλάδος, κινδυνεύουν από την συνεκμετάλλευση, η οποία είναι επί θύραις. Συνεκμετάλλευση σημαίνει, ότι τουλάχιστον τα μισά θα τα φάνε οι Τούρκοι. 
 
Για αυτό όποιος τολμήσει να μιλήσει περί συνεκμετάλλευσης...πρώτα θα κάτσει κάτω να κάνει συνεκμετάλλευση μαζί μου την περιουσία του.Να πηγαίνω κάθε μέρα για παράδειγμα ή όποτε γουστάρω στην πισίνα στην βίλα του Μητσοτάκη κάτω στο Μαράθι στην Κρήτη και να κάνω τα μπάνια μου...ταυτόχρονα  να τρώω τον αγλέουρα  στην κουζίνα και να αράζω στο σαλόνι του ΔΙΧΩΣ να τον ρωτήσω. 
 
Γκε γκε Τούρκογλου;; Και μετά θα πάρουμε σειρά τις δικές σου βίλες για "συνεκμετάλλευση". Η Ελλάδα δεν είναι ούτε τσιφλίκι σας, ούτε σας την έγραψε κανείς σαν προικοσύμφωνο.!! Το ζήτημα δεν είναι πρωτίστως γεωγραφικό ή κυριαρχίας επί τη βάση του ΔΔ. Το Αιγαίο είναι ελληνικό οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και κυρίως πολιτισμικά. Και να μην υπήρχε η πρόβλεψη/δικαίωμα για 12 ν.μ. αυτά θα συνέχιζαν να ισχύουν, όπως ισχύουν εδώ και 40.000 χρόνια τουλάχιστον .
 
Η εμμονή με το Διεθνές Δίκαιο, ειδικά όταν δεν είσαι μεταξύ των χωρών που το διαμορφώνουν κυρίαρχα, πέρα από αφελής επιστημονικά είναι και επικίνδυνη εθνικά. Αύριο, σε 100 χρόνια, μπορεί να υπάρχει ένα άλλο ΔΔ, αποτέλεσμα άλλων συσχετισμών (όπως κάθε Δίκαιο), που να μη μας ευνοεί.
 
Το Δίκαιο, κάθε Δίκαιο, είναι η συνισταμένη και ταυτόχρονα το αποτέλεσμα ενός συμβιβασμού επί συγκρούσεως συμφερόντων. Κοινωνικών για το εσωτερικό Δίκαιο, διεθνικών για το Διεθνές. Αυτός, όμως, δεν είναι μόνο ο μηχανισμός παραγωγής του, αλλά είναι και ο μηχανισμός ερμηνείας του. 

7 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ.

Τς, τς, τς!
Τί λες βρε τουρκοσίχαμα, μωρέ εθνικό έκτρωμα, μωρή λερωμένη βουβαλοκιλότα; Για τον ¨αφοπλισμό των νήσων¨ ουδέν σχόλιον όμως όπως και την παράνομο στρατιωτική κατοχή της μισής Κύπρου, τσιμουδιά, έτσι; Ή νομίζεις ότι τα σκατομόγγολα, οι προαιώνιοι εχθροί του γένους, θα σταματήσουνε ζητάν μέχρι ναφάνε σφαγμένη την Ελλάδα ολόκληρη και βάλε;
Αλλά της Γενιτσαροσχολής τουρκογερμανοδοσιλόγων εθνοπροδοτών, του αρσεονοκοίτου εθναρχοκουνιστού ¨Κύπρος μακράν¨ και του λεπρού εβραιοΣημίτη, τουρκοσπορά δεν είσαι κι εσύ, όνομα και πράμα;
Ή νομίζετε ότι με τέτοιες δηλώσεις θα κάμψετε εθνικό φρόνημα και θα καταργήσετε την εθνική μνήμη των Ελλήνων;
Διαολοκούνια που σας διαολοκούναγε! Υπάρχουν γαρ όπως πάντα οι Έλληνες, αιώνες αιώνων τώρα, λίγοι έστω κάθε φορά, και γι αυτό ηρωικά σπουδαγμένοι κι αποφασισμένοι, ουράνιο γένος, που κάνουν την διαφορά και τα ελληνικά ιστορικά άλματα-θαύματα. Υπάρχουν και περισσεύουν, και κάθε μέρα πληθαίνουν κι εξοργίζονται έτι μάλλον. Για να κρεμάσουν επί τέλους κάποτε, εθνοσωτήρια, τα τουρκοπρακτόρια προδοτοξεράσματα, σε μια νέα πλατεία Τρικάλων σαν τον άλλον που ήθελε την Ελλάδα, εαμίτικο τσιφλίκι του, πετσοκομμένη μέχρι τον Όλυμπο.
Γιατί αυτή είναι η κολασμένη θέσι των καταραμένων εθνοπροδοτών. Όπως αντιστοίχως της Ελλάδος να μαζεύει κάθε φορά τα κουρέλια της τιμής της και να τα κάνει αναστάσιμα στέμματα ουράνιας δόξης.

Ετοιμάσου λοιπόν.
Ετοιμαστείτε.
Στον δρόμο της οριστικής και καθοριστικής συγκρούσεως
είμαστε κι ερχόμαστε.

ΑΡΡ. είπε...



ΞΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

Μήπως έχει έρθει η ώρα να πούμε στην τουρκία ότι δεν δικαιούται να έχει την Ίμβρο κ την Τένεδο αφού δεν έχει σεβαστεί την συνθήκη της Λωζάνης; Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε αποστρατιωτικοποίηση όλης της περιοχής δυτικά του ποταμού Σαγγαρίου κ μάλιστα να την επιβλέπουμε κ να την ελέγχουμε εμείς; Μήπως να αμφισβητήσουμε την κρατική κυριαρχία της τουρκίας στα Μικρασιατικά παράλια αφού δεν είναι ικανοί να τα ελέγχουν κ να σταματάνε τις μεταναστευτικές ροές όπως έχουν συμφωνήσει; Μήπως να θέσουμε το θέμα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των θρησκευτικών κ εθνικών μειονοτήτων όπως οι Κούρδοι οι Αλεβίτες οι Έλληνες κ να ζητήσουμε ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ τρισεκατομμυρίων για τις περιουσίες τους; Έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ κ μάλλον πρέπει να τους δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να τον πάμε ακόμα ψηλότερα. Οι τούρκοι μπερδεύουν τους διπλωματικούς μας τρόπους με αδυναμία. Μήπως να τους το εξηγήσουμε με τον τρόπο που μπορούν να
καταλάβουν;;

ΑΡΡ. είπε...


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΩ.

1 Απριλίου 1955 ξεκίνησε ο Απελευθερωτικός Αγώνας της Κύπρου

«Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις»

ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...


" Οι τούρκοι μπερδεύουν τους διπλωματικούς μας τρόπους με αδυναμία. Μήπως να τους το εξηγήσουμε με τον τρόπο που μπορούν να
καταλάβουν;;"


Αγαπητέ φίλε...Μόνη λύση βομβαρδισμός στα πάντα. Τα παράλια να γίνουν Μαριούπολη και αν μπορούμε ακόμα χειρότερα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τί λες βρε τουρκοσίχαμα, μωρέ εθνικό έκτρωμα, μωρή λερωμένη βουβαλοκιλότα; "

Φίλε ΑΡΡ...ο μητσοτακισμός ως δοσιλογική ιδεολογία έχει συσπειρώσει γύρω του τα μεγαλύτερα αντεθνικά,
αντικοινωνικά αποβράσματα που ξέβρασε ο Άδης στην πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι ο αντιβασιλεας του σουλτανου ;

Ανώνυμος είπε...

"τα μισά θα τα φάνε οι Τούρκοι"; Θα πάρουν ό,τι κι εμείς, τ' αρχ@δια μου δηλαδή. Γραμμένα κι αυτά εδώ και χρόνια, στα μονόστηλα βέβαια: 60-20-20. Το 60 είναι οι αδερφές φυσικά. Α, και μην ξεχάσουμε να δώσουμε μερικά δις για σαρακατράβαλα για να "υπερασπιστούμε" και το (υποθηκευμένο) 20% του Λυβικού και του Καρπάθιου...