ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Κάθε μέρα… τένις για τον Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Mας έχει γραμμένους στα ανύπαρκτα αρχίδια του. Εδώ ο κόσμος καίγεται...Μιλάμε για ΠΘ χωρίς προσωπικότητα. Ναι μαντάμ μην γελάτε εμείς εδώ στην Ελλάδα ΕΚΕΙ την τοποθετούμε την προσωπικότητα. Στα αρχίδια μας..Λέμε αυτός έχει 5 κιλά , με το κιλό πάει στην Ελλάδα η προσωπικότητα. Λέμε ο άλλος έχει 6 κιλά και 400 γραμμάρια....0.0006 χιλιόγραμμα ο Κούλις . Οπότε καταλαβαίνετε .


Δεν πά' να καίγεται -κυριολεκτικά!- ο κόσμος;

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το Σάββατο το βράδυ τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη στον Ομιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών, λάμποντας από ευτυχία να απαθανατίζεται με νεαρούς αθλητές ύστερα από έναν επίπονο αγώνα τένις.

Υπεροπτικός κληρονόμος μιας οικογενειακής παράδοσης που χτίστηκε από τον κόπο των άλλων, έμαθε να ιδρώνει τη φανέλα μακριά από τις έγνοιες του λαού, σε αριστοκρατικές συνήθειες. Ακόμα κι έτσι, ακόμα δηλαδή κι αν του αναγνωρίσουμε το ανθρώπινο δικαίωμα στην άθληση, κάποιος σοβαρός πρωθυπουργός θα πήγαινε αμέσως μετά στο γραφείο του, ώστε με ανανεωμένη διάθεση να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του κράτους και των πολιτών που γλιστράνε απροστάτευτοι στα νύχια της φτώχειας.

Για τον… ακάματο Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό δεν ισχύει. Μετά το παιχνίδι τένις, πήγε και παρακολούθησε έναν αγώνα σκουός – κοινώς τοιχοσφαίρισης! Δεν πά’ να καίγεται -κυριολεκτικά!- ο κόσμος; Δεν πά’ να χάνεται ο Ελληνισμός της Μαύρης Θάλασσας ύστερα από 2.500 χρόνια παρουσίας; Δεν πά’ να κρυώνει και να πεινάει ο λαός εξαιτίας της επιλογής του να σταθεί στο πλευρό των καρτέλ ενέργειας και της πρωτοφανούς απάθειας που δείχνει αρνούμενος να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα;

Ο Κυριάκος, ο οποίος μεγάλωσε από 7,5 μηνών… πολιτικός εξόριστος με Γερμανίδες νταντάδες-, κάτι που προδήλως τον έχει σημαδέψει τελεσίδικα, δεν χαλάει τη ρουτίνα του.

ΠΗΓΗ


3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.

Έριφος επί τινος υψηλού (δημοκρατικού) δώματος ήν Επειδή δε λύκον (λαόν) διαβαίνοντα είδεν, ελοιδώρει και έσκωπτεν αυτόν. Ο δε λύκος είπεν αυτώ.
¨Ου συ με λοιδωρείς, αλλ' ο τόπος ( η συνταγματικώς κατωχυρωμένη απολυταρχική σου εξουσία - ασυλία.)"

Η μακρά αλυσίς της πολιτικής (και κατ' επέκτασιν εθνικής) υποτέλειας αποτελείται από πολλούς κρίκους ατομικών ρουσφετολογικών μικροσυμβιβασμών
και συναλλαγών με το αμαρτωλό και ψηφοθηρικό σύστημα εξουσίας.
Ο, σκόπιμα ακαλλιέργητος αφημένος, εθνοδιαλυτικός αναξιοκρατικός ατομισμός και η απεθνικοποιημένη μοιρολατρική δεισιδαιμονία εκεί νομοτελειακά οδηγεί:
Σε κομματικούς πραιτωριανούς και σωματόψυυχα ανώμαλους αυτοκράτορες-δημοκράτορες.

ΑΡΡ. είπε...



ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Ουκρανοπίθηκος παλαιοημερολογίτης Ναζί εθεάθη τρώγων μπανάνας, η σκατομογγολόφαατσα, εις το διακομματικό τσίρκο της αθηναϊκής Βουλής.

ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Αν αυτός ο αυστραλοπίθηκος που το πιθανότερο είναι να ξέφυγε από το Jurassic park, είναι Έλληνας. τότε αυτός στη φωτογραφία τι είναι ?? Όλοι αυτοί που τον παρακολούθησαν στην Βουλή των Ελλήνων τι είδος ψυχοπάθεια και ανωμαλία μπορεί να έχουν ??
Ότι θα βάζανε να μιλήσουν στην Ε.Β. αυτά τα σύγχρονα καθάρματα και εκτρώματα του Ναζισμού στεκόμενοι όλοι προσοχή ποτέ μου δε το περίμενα.
Μόνο ντροπή και αίσχος.
Βλαδίμηρε γ... τους το σπιτάκι...
Κατέβα προς τα εδώ και καθάρισε όλη τη νεοναζιστική σαπίλα της Ελληνικής βουλής. Τη σαπίλα των ομοφυλόφιλων, κοκάκιδων και παιδεραστών πολιτικών.
Τιμή και Δόξα στον πρώτο και τελευταίο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια.


ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Κ.Α.Τ.Α.Ι.Σ.Χ.Υ.Ν.Η της κατ' όνομα μ ό ν ο '''Ελληνικής Βουλής''' κ' του ''δημοκρατικού'' μας τόξου η ομιλία σήμερα των Ζελένσκι-Αζόφ !!!.!!!.!!!.!!!.!!!.!!!.!!!.!!! ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Κ' ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !-!-!-!-!-!-!-!-!-!-! Όσο για τον Μητσοτάκη δεν πιστεύω ότι τον πείραξε ιδιαίτερα, μάλλον το ΑΠΟΛΑΥΣΕ να βλέπει έναν ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ να μιλάει στην ''βο(υ)λή'', άλλωστε ο ίδιος είναι ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ οπότε.........................Υ.Γ Σε πόόόόσα κοινοβούλια μίλησε ο Ζελένσκι?????? ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ δεν υπήρξε τέτοιο ΕΛΛΕΕΙΝΟ Φ.Ι.Α.Σ.Κ.Ο όπως το σημερινό εδώ στην χώρα μας................Αν μη τι άλλο ο ''ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ'' πολιτικός ΚΛΟΟΥΝ που π α ρ ι σ τ ά ν ε ι τον.....πρωθυπουργό ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ στην συνείδηση των Ελλήνων κ' ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ κ' το ''κοινοβούλιο'' ή ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ.................ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ''ΔΙΠΟΔΑ ΒΟΟΕΙΔΗ'' ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...................Μήπως ΚΑΙ αυτό ήταν καμιά ΔΙΑΤΑΓΗ της Νουλαντ????? Λέμε τώρα....

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Βλεπω συνεντευξη του Λιατσου που λεει οτι μπορει να ειναι Τουρκαλβανοι μια και μιλανε ρωσικα με προφορα καυκασου.
Οταν μια κυβερνηση φτανει σε τετοια φτηνα ψεμετα ηρθε ο καιρος για παλουκωμα.