ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ήδη ξεκίνησαν κάποιοι να εγκαταλείπουν την "σωστή πλευρά της Ιστορίας".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ήδη 4 χώρες της Ευρώπης δήλωσαν ότι θα πληρώσουν σε ρούβλια την Ρωσία.
 
Άλλες 10 εταιρείες άνοιξαν λογαριασμούς σε ρούβλια στην Gazprombank. H συνοχή της ευρωπαϊκής πολιτικής των κυρώσεων κατά της Ρωσίας πάει περίπατο σιγά σιγά, αφού ήδη ξεκίνησαν κάποιοι να εγκαταλείπουν την "σωστή πλευρά της Ιστορίας". 

Καταρρέουν όλες οι ανόητες ψευτοθεωρίες περί της γεωπολιτικής και περί νομισματικής ισχύος της ΕΕ και άλλα γραφικά που προπαγάνδιζαν κάποιοι δεξιά και αριστερά. Καταργείστε τις «ευρωπαϊκές σπουδές» να φτιάξουμε κάτι άλλο…δεν μας βοήθησαν να κατανοήσουμε τον κόσμο.
 
Η ίδια εξωτερική πολιτική από τους ίδιους πολιτικούς στην ουσία από πλευράς ΗΠΑ εδώ και μια 15ετία που δεν έχει επιφέρει στις τελευταίες καμία απολύτως νίκη επί της Ρωσίας και της Κίνας. Είναι δυνατόν σήμερα να επιφέρει άλλο αποτέλεσμα;; Φυσικά όχι.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΏΣΙΣ...

Τώρα καταλαβαίνουν οι χρυσοπληρωμένοι όσον και σατανιζόμενοι ευρωμανδαρίνοι ότι η σωστή πλευρά της ιστορίας σημαίνει - και είναι ταυτόσημος - της σωστής πλευράς της εθνικής, και ουχί της νεοταξικής, οικονομίας.
Δυστυχία σου Ελλάς! την εποχή γαρ των πολιτικών σου νάνων έτυχέ σου συνδεθήναι και με τον ευρωπαϊκό πολιτικό νανισμό. Ούτως ώστε αντί του γενέσθαι την Κίνα Ευρώπη γέγονε η Ευρώπη Κίνα και εσύ το γκαρσόνι της.