ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Οι πρώτες δηλώσεις του Πακιστανού Πρωθυπουργού: ”Άγκυρα & Ισλαμαμπάντ είναι ένα-Ο Ερντογάν μας στηρίζει στο θέμα του Κασμίρ”!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μητσοτάκη όσο εσύ έστελνες τον Μηταράκη στο Πακιστάν να κλείσει συμφωνίες για εργατικά χέρια, το Πακιστάν ταυτίζεται πλήρως με την Τουρκία και στρέφεται εναντίον της Ελλάδας. Εμείς θα έπρεπε να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας με την Ινδία. Η εμβάθυνση όμως Μητσοτάκη δεν γίνεται με καθρεφτάκια για ιθαγενείς, δηλαδή τουρισμός και άλλα τέτοια. Καλά και αυτά, αλλά θα μας ενδιαφέρει περισσότερο ο αμυντικός τομέας. Τώρα θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε συνομιλίες με τους Γάλλους και τους Ινδούς για την τοποθέτηση brahmos στα rafale, αλλάζοντας ίσως τα ηλεκτρονικά του πυραύλου μέσω της intracom. Είστε τα ζώα μας αργά και θα το καταλάβετε σύντομα. Άμεση απέλαση όλων των Πακιστανών ΤΩΡΑ.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, ο Σαρίφ έκανε την πρώτη του ομιλία στο κοινοβούλιο μετά την εκλογή του ως Πρωθυπουργός.

Υποδεικνύοντας ότι η Κίνα είναι εταίρος του Πακιστάν, ο Σαρίφ επεσήμανε τη σημασία της ύπαρξης καλών σχέσεων με το Πεκίνο.

Σημειώνοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προσπαθήσει να αποδυναμώσει τη φιλία μεταξύ Κίνας και Πακιστάν, ο Σαρίφ είπε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να διακόψει τη φιλία Κίνας-Πακιστάν.

Εκφράζοντας ότι ο Οικονομικός Διάδρομος Κίνας-Πακιστάν (CPEC) θα προχωρήσει και τα έργα θα προχωρήσουν ταχύτερα, ο Σαρίφ σημείωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ Πεκίνου και Ισλαμαμπάντ θα συνεχιστούν για πάντα.

Ο Σαρίφ τόνισε τη σημασία της ύπαρξης καλών σχέσεων με τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αγγλία και το Ιράν και δήλωσε ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ θα πρέπει να ενισχυθούν στη βάση της ισότητας.

Μάλιστα ανέφερε ότι «Τουρκία και Πακιστάν έχουν στενούς δεσμούς, ότι είναι ένα», ο Σαρίφ είπε ότι η Άγκυρα στέκεται πάντα στο Ισλαμαμπάντ.

Τονίζοντας ότι η Τουρκία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο υπό την ηγεσία του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Σαρίφ είπε, “Στο ζήτημα του Κασμίρ, η Τουρκία ήταν πάντα στο πλευρό του Πακιστάν και στον λαό του Κασμίρ.”

Tι ανέφερε το Directus.gr χθες και σήμερα

Σε νέα αποκάλυψη θα προχωρήσει σήμερα το Directus.gr. Χθες αναφέραμε πως ο Σεχμπάζ Σαρίφ, το πρόσωπο που είναι πιο πιθανό να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός του Πακιστάν, είναι ελάχιστα γνωστός εκτός της πατρίδας του.

Οι αναλυτές λένε ότι το Shehbaz, απολαμβάνει φιλικές σχέσεις με τον στρατό του Πακιστάν, ο οποίος παραδοσιακά ελέγχει την εξωτερική και αμυντική πολιτική.

Μάλιστα ο Σεχμπάζ Σαρίφ πριν 3 χρόνια, όπως θα σας αποκαλύψει το Directus, αποθέωνε τον Ερντογάν, συγκεκριμένα είχε γράψει:

Ήταν χαρά μου να λάβω ένα πολύ φιλικό τηλεφώνημα από τον αδελφό Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν. Εξέφρασε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη για τον λαό του Πακιστάν ιδιαίτερα για τα θύματα πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών. Ρώτησε πώς μπορεί η Τουρκία να βοηθήσει τους Πακιστανούς αδελφούς της & προσευχήθηκε για την υγεία του Begum Kulsum Nawaz. Του έδωσα θερμά συγχαρητήρια για τη νίκη που του άξιζε τόσο στις βουλευτικές όσο και στις προεδρικές εκλογές. Του είπε ότι είμαστε μαζί στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Το Πακιστάν είναι περήφανo για την Τουρκία και τον Πρόεδρο Ερντογάν, που είναι πηγή υπερηφάνειας και έμπνευσης.”

Η νέα αποκάλυψη

”Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και εχθροί μας”, είχε αναφέρει ο Σαχμπάζ Σαρίφ πριν λίγα χρόνια. Πρόκειται για δηλώσεις που αφορούν και την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς προφανώς οι μεγαλύτεροι εχθροί της Άγκυρας στη περιοχή, είναι τα δύο κράτη του ελληνισμού!

Ο Σαχμπάζ Σαρίφ, έκλεισε τα σχολεία της FETO όταν ήταν Πρωθυπουργός της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν, είχε δηλώσει ότι το ”Πακιστάν δεν θα βρεθεί ποτέ απέναντι στον τουρκικό λαό” και μάλιστα είπε τα εξής: Ό,τι είναι καλό για την Τουρκία είναι καλό και για το Πακιστάν. Ό,τι είναι κακό για την Τουρκία είναι επίσης κακό για το Πακιστάν. Οι εχθροί της Τουρκίας είναι εχθροί του Πακιστάν”! 

ΠΗΓΗ

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Πακιστάν άλλαξε το πρόσωπο, όχι η πολιτική της χώρας. Εξακολουθεί να είναι γκαρδιακή φίλη χώρα της Τουρκίας, δεν μας λέει κάτι καινούργιο.
Απορώ προς τί τόση δημοσιότητα στα λόγια αυτουνού του πειραγμένου.

Μμ. είπε...


Αυτός ο ¨πειραγμένος΄ κάνει την αυτονόητο δουλειά του. Ο δικός μας πειραγμένος, ο της εθνικής αυτοχειρίας ηγέτης, είναι το πρόβλημα που κάνει νεοταξικές δομές τουρκοσυγγενών του αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι από Έβρο έως κάτω κάτω στην παραμικρασιανή αιγαιονησίδα για αλλοίωσι ελληνικού πληθυσμού και δικεδικήσεις και προσαρτήσεις τουρκοψύχων ισλαμομειονοτήτων μετά από Τουρκία όπως Κύπρος, πρώην σερβικό Κοσσυφοπέδιο, Ντονμπας κ.λ.π.
Πειραγμένος ο Κούλης, κοιμισμένοι εμείς, πάει ¨το χάσαμε το κορμί πατριώτες¨ που λέει κι ο άλλος, ο Στούπας. Γι αυτό φωνάζομε ¨φωνήν βοώντος εν τηι δημοκρατικήι ερήμωι.¨ Ακούει άραγε, άνω και κάτω, κανείς;








kakos04 είπε...

Καλησπέρα , όπως τα λέει ο Μμ & ο Λύκαστρος είναι δυστυχώς , άμεση απέλαση των περισσότερων Πακιστανών και αντικατάσταση τους με Ινδούς + κίνητρα επιτακτικά στους γραμμένους στον ΟΑΕΔ με το ζόρι για δουλειά . Όπως Κύπρο και Κοσσυφοπέδιο έπεφταν λεφτά να γεννοβολάνε οι Τουρκοκύπριοι και οι Αλβανοί ενώ αντίστοιχα είχαν αντικίνητρα οι Σέρβοι και οι Κύπριοι στις γεννήσεις . Έτσι την έχουμε πατήσει μεθοδικά στην Ελλάδα , όλοι οι αλλοδαποί χρηματοδοτούνται και δεν πληρώνουν ΙΚΑ κτλ ενώ ο Έλληνας άγριο χαράτσι με έξτρα φόρους πχ ΕΝΦΙΑ , τεκμήριο παιδιών , πράσινα πιστοποιητικά κτιρίων κτλ . Το πράγμα φαίνεται που πάει , το θέμα είναι να ξυπνήσουμε να αλλάξουμε πορεία . Το επόμενο βήμα ξεκίνησε να γεμίσουν οι δημόσιες υπηρεσίες αλλοδαπά τα οποία θα είναι εχθρικά σε εμάς . Δείτε σε ταινίες την αγάπη που δείχνουν οι μαύροι σε δημόσιες υπηρεσίες στην Αμερική μόλις δουν λευκό (πχ στον ΟΑΕΔ ή σε κλινική ή στο DMV (οχήματα)) τελευταίος θα εξυπηρετηθείς και αν . Όπως και Ισραήλ και ΗΑΕ άρχισαν να μας ρίχνουν άκυρο στις προσκλήσεις στον Φλώρο όνομα και πράγμα και στην συμμέτοχη τους σε ασκήσεις να μην κακοκαρδίσουν την Τουρκία .