ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Απριλίου 2022

BREAKING NEWS: Η ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ ΩΣ ΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ BEHIND THE SCENES

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

BREAKING NEWS: Η ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ ΩΣ ΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ BEHIND THE SCENES.

Το γεγονός ότι η τάση Γιαδικιάρογλου, ξέρετε, αυτοί που κοιτάνε πάντα την Πετροβασίλη που χαζεύει σχολιάζοντας μόνο ότι της λένε οι επικοινωνιολόγοι και εδώ μέσα, πλειοψηφεί, δεν με επηρεάζει. Συνεχίζω την συνήθεια που έχω στο να κοιτάω τα ψιλά τον ειδήσεων, προσπαθώντας να καταλάβω τι πραγματικά "παίζει" εκεί έξω.
 
Αυτή την εποχή στην θεματολογία της Γιαδικιαρογλου κυριαρχούν:
 
🔹Μια κακοποιημένη παράσταση κοινωνικού κανιβαλισμού, επί της αρχαίας τραγωδίας Media. (Το προηγούμενο καλοκαίρι έπαιζε και ο Ιάσων, το αρσενικό της ταίρι). Τώρα το φλέγον θέμα είναι αν είχε κακοποιηθεί και το σκυλάκι της Μήδειας των Πατρών και αν τελικά ήταν Ζαια όπως ισχυρίζονται τα δεξια τρολ του διαδικτύου ή όχι. Οχετός επιπέδου δηλαδή, χειρότερος και από εκείνον που μαζεύτηκε για λιντσάρισμα στην Πάτρα. (Πάντως χωρίς πλάκα η συγκεκριμένη έχει Ερμή σε σύνοδο στην Παρθένο σε μηδενική μοίρα κιόλας  , και οι μηδενικές μοίρες είναι καρμικές και πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτές τις μηδενικές μοίρες είναι ενσάρκωση αρχαίων ψυχών όπως αυτής της Μήδειας).

🔹Το πόσα κιλά εδαφικών επιτυχιών πέτυχε ο Πούτιν με τάγματα μισθοφόρων και πόσο αντιστέκονται τα τάγματα Αζοφ σε έναν πόλεμο που όλα δείχνουν, εκ του μέχρι τώρα αποτελέσματος, ότι μόνο για το εδαφικό και την ασφάλεια δεν έγινε!
 
Η μακρόσυρτη εξέλιξη του και ο μπερντές των συνομιλιών Πούτιν-Ζελενσκι δια τριτοκλασσάτων στελεχών, βρωμάνε από μακριά ότι λειτουργούν μόνο ως ο μηχανισμός πυροδότησης (η χρόνοκαθυστερήσεων) άλλων σοβαρότερων γεγονότων που παίζονται behind the scenes του οπτικού πεδίου της απανταχού Γιαδικιαρογλου. 
 
Το τελείωμα της ΕΕ και του ευρώ, όπως τα ξέραμε ήταν λες μόνο και μόνο για να πουλήσει ο Μπάιντεν τα LNG του ακριβά, πυροδοτώντας έτσι τα ανακλαστικά του Παβλωφ στα πεκινουά του, τις ηγεσίες των ζαβών της Ευρώπης;;
 
Δύσκολα γίνεται κατανοητό και τι άλλο παίζει μέσα στον πόλεμο της ελεγχόμενης προπαγάνδας ένθεν κεκείθεν, που ως γνωστόν είναι πάντα στοιχείο των ψυχολογικών επιχειρήσεων κάθε πολέμου.
Επειδή έχω μια αποστροφή, πες το και κουσούρι, σε οτιδήποτε είναι τάση, πόσο μάλλον αυτή της Γιαδικιαρογλου, κοιτάω και τα ψιλά στις ειδήσεις, μπας και καταλάβουμε και τι άλλο παίζει πραγματικά. Έτσι είδα ότι πέρασε απαρατήρητο πχ:
 
🔹Ότι σήμερα έπεσε η φιλορωσοκινεζικη κυβέρνηση στο Πακιστάν μετά από πιέσεις της "Δύσης" και πάνε για εκλογές. Η πιθανότητα αλλαγής γεωπολιτικού προσανατολισμού εκεί, φαίνεται ότι ακυρώνει
 
🔹Την έναρξη συνομιλιών σύνδεσης και της Ινδίας στην υπό διαμόρφωση νέα οικονομική ένωση-ζωνη Ρωσίας-Κινας, αποκόπτοντας την δυνατότητα της ενεργειακής ασφάλειας της Ινδίας από ιρανικό ή Ρωσικό αέριο. Ο εκβιασμός είναι τώρα "κρυώνεις και πεινάς ή αλλάζεις στρατόπεδο" Τζαμπα θα πάει η συμφωνία πώλησης ρωσικού πετρελαίου με έκπτωση 80% στο Δελχί ή όχι;;
Θα το δείξουν οι κάλπες στο Πακιστάν...
 
🔹Το ότι η Σαουδαραβικός πετρελαϊκός γίγαντας ARAMCO προχώρησε προχθές σε διεύρυνση της εμπορικής συνεργασίας του με την Κίνα για εξαγωγές υδρογονανθράκων έναντι γουάν. Αλλά και σε επενδύσεις παραγωγής μπλε υδρογόνου για την προμήθεια της ΕΕ μέσω των αγωγών αερίου, που τώρα τους διαχειρίζεται η BlackRock, αυτή που τσακώνεται στην Ουάσιγκτον με τους άλλους λομπιστες του Λευκού Οίκου τύπου Σωρός για το ποια θα πρέπει να είναι η στρατηγική του Μπάιντεν για την αντιμετώπιση των μελλούμενων δεινών που απειλούν τον θείο Σαμ και όσους έγιναν ελίτ από τις πολιτικές των τελευταίων 30 νεοφιλελε χρόνων. Ελιτ αλητ όλοι αυτοί.
 
Πως θα περάσει το υδρογόνο την Μεσόγειο ωρε αδέλφια χωρίς τον ΕastaMed, δεν θα το ρωτήσεις. Οπότε δεν μας το λένε. Η μάλλον λένε μέσω ενός καλωδίου ρεύματος από την Αίγυπτο, αφού καεί εκεί. Τζιζ κακά να πάνε αέρια στας Ευρωπας, εκεί μόνο χαλάνε το κλίμα αν καούν. Και ας μην φτάνει όλος ο χαλκός της Χιλής για να φτιαχτούν νέα ηλεκτρικά δίκτυα μεταφοράς για να διανεμηθεί στα ευρωζαβα, που τους λένε ότι έτσι θα καλυφθεί το ενεργειακό τους έλλειμμα από την απώλεια του ρωσικού αερίου, που ταξιδεύει προς την Ανατολή η μόνο από ΑΠΕ.. Τόσες τάσεις πάνε να κάνουν τώρα καριέρα πάνω σε αυτό το πρασιναλογο αφήγημα. Κρίμα να τους την χαλάσουμε ημέρα εκλογών, δεν λέει...
 
🔹Το ότι η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σιτηρών ακόμα και προς τις φίλες χώρες της, αυτές που συμμετέχουν στην οικονομική ένωση Euroasia, μέχρι τις 31/8/22 πως το εξηγείς;; Μην τυχόν και της λήψουν τα σιτάρια για την παραγωγή ρωσικής βότκας;;
 
🔹Το γιατί η Κίνα έχει μαζέψει ήδη το 80% των παγκόσμιων αποθεμάτων σταριού, ενώ εκεί τρώνε ρύζι, μόνο ότι θα το γυρίσουν στην βότκα δεν καταλήγει. Τι το θέλει τόσο, που να έχει ήδη αυξηθεί κατά 20% ακόμα ο παγκόσμιος δείκτης τιμών τροφίμων του FAO μέσα στον Φεβρουάριο .Πάνω από το 100% σε σχέση με τις τιμές των βασικών τροφών και ζωοτροφών του Απριλίου του 21, όταν άρχισαν να ανεβαίνουν απότομα οι τιμές σιτηρών, σόγιας και καλαμποκιού στο χρηματιστήριο του Σικάγο . Εκείνος όμως ο μαυραγοριτικος εκβασμός των Δυτικών ξεπούλησε το φθινόπωρο, μέσα στην κρίση των logistics. Τώρα θα πυροδοτηθούν σχεδόν παντού εξεγέρσεις πεινασμένων τύπου Αραβική Άνοιξη εις την νιοστή! Στις χώρες που επενδύουν με εκείνο τον Δρόμο του Μεταξιού πρώτα. Δεν το βλέπουν και αυτοί κατά Πεκίνο μεριά τι κάνουν;;
 
🔹To ότι βγαίνει τώρα επίσημα η Credit Swiss και λέει ότι όλα αυτά είναι προάγγελοι μιας νέας νομισματικής αρχιτεκτονικής που θα στηρίζει τα νέα νομίσματα όχι πάνω στα δάνεια, όπως τώρα, αλλά σε εμπορεύματα (όπως το αέριο ή το σιτάρι) δεν το είδε ό Γιαδικιαρογλου . Με εκκίνηση από την Ευρασία, λέει, και άμεσα, τελειώνοντας την εποχή της μονοκρατορίας του δολαρίου και του ήδη ημιθανους ευρώ.
 
Έτσι όλα τα πιο πάνω 🔹 λένε ότι τώρα όλοι οι σοβαροί παίκτες κάνουν τα κουμάντα τους για να τοποθετηθούν καλά με την έναρξη. Οι χρονοκαθυστερησεις στην Ουκρανία αυτό αγόρασαν τελικά. Τον χρόνο που απαιτείται γι αυτά τα κουμάντα.
 
Οτιδήποτε έχει αριθμούς ή μοιάζει με οικονομικά δεν την ενδιαφέρει την Γιαδικιαρογλου, ως γνωστόν. Τα απωθεί αυτά τραβώντας το βλέμμα προς το show Media &Jason ή σε τίποτα σκυλάκια-γατακια και πορτοκαλιά δειλινά για να καταπολεμηθεί το άγχος που ο γκόμενος θα την θεωρεί πάντα έτσι,χαζογκομενα, και θα της συμπεριφέρεται αναλόγως. Η χαζογκομενα αντίστοιχα, ισότητα έχουμε.
 
Δεν διαφέρει και πολύ αυτή η τάση των χαζοΓιαδικιαρογλου από τις ηγεσίες που κυβερνούν τώρα στην Ευρώπη. Καθόλου! Ανακλαστικά του σκύλου του Παβλωφ ολουθε, η σκέψη τρώει πολύ ενέργεια, ως γνωστόν, και άντε βρες τώρα αμόλυβδη κάτω από δύο ευρώ.
 
Ο Μάο τελικά είχε δίκαιο:Οι λαοί έχουν πάντα τους ηγέτες που τους αξίζουν.

(Η φωτό είναι προφανώς παντελώς άσχετη με τα πιο πάνω. Την βάζω μόνο και μόνο για να τραβήξω το βλέμμα σας.)
 
 
Για το Πακιστάν ΕΔΩ.... 

Σχετικό και αυτό ΕΔΩ....

Για Κίνα και άλευρα ΕΔΩ...
 
Τι βλέπω;;; Πτώση με πάταγο του Κούλη βλέπω πρώτα. Το κισμέτ του φυγείν αδύνατον έτσι που τα έκανε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
Ποιος ο ρόλος του μουσουλμανικού κόσμου;