ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Και να δεις που ούτε που θα του έχει περάσει από το μυαλό του ζαβού, η παραχώρηση αυτής της ΑΟΖ στην ομόσπονδη Κύπρο, έναντι της αποχώρησης των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υποψιάζομαι ότι στις 16/5 θα τον αφήσουν να την πάρει εκείνη την WhiteHouse ομπρέλα, έναντι 94.000τετρ χιλιομέτρων ΑΟΖ νότια του Καστελόριζου.!!! Δεν το λες και αισιοδοξία την απώλεια 94.000τχ και μαζί με αυτά και την πλήρη ομηρία της Κύπρου από την Άγκυρα. Αλλά ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Τιμωρία γιατί έκανε καψόνια στην Exxon και την Total 3 χρόνια, για να μπει στην θέση τους ο Κοτς της Turkish Petrolium και νότια της Κρήτης. Αυτή την στιγμή παζαρεύει ο Ερντογαν την διέλευση ιρακινού αερίου μέσω αγωγού του Πουτιν που περνάει από τα Βαλκάνια έναντι την διέλευσης του, μέσω Ισραήλ, στην Αίγυπτο. Στο Ισραήλ καταλήγει και ο αγωγός από τα ΗΑΕ (των παιδιών του Αβραάμ).

Γεωπολιτικό σκάκι οριοθέτησης της ζώνης του Πράσινου Καπιταλισμού έναντι της ζώνης του Κόκκινου, ανατολικότερα. Και να δεις που ούτε που θα του έχει περάσει από το μυαλό του ζαβού -που ψηφίσανε οι Ν.Δούληδες - η παραχώρηση αυτής της ΑΟΖ στην ομόσπονδη Κύπρο, έναντι της αποχώρησης των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: