ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Το δίκαιο ορίζεται απο τον ισχυρό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα όλοι μιλάνε για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία. Ξεχνάνε όμως ότι...Δυτικοί, Ρώσοι, Τούρκοι, Άραβες κ.ο.κ. διέπραξαν και διαπράττουν εγκλήματα. Ο Έλληνας όμως δεν έχει τη πολυτέλεια για να δικάζει και να κρίνει ποιος είναι σωστός και ποιος όχι και το ποιος έπραξε το πιο δικαιολογημένο έγκλημα πολέμου. Ο Έλληνας πρέπει να αντιληφθεί πως το δίκαιο ορίζεται από τον ισχυρό. 

Όταν το αντιληφθεί θα 'ρθει σε επαφή με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα θέλει ο πόλεμος να αποτελεί μια σταθερά συνισταμένη στην ιστορία της ανθρωπότητας ή μάλλον στην ιστορία του σύμπαντος και η ειρήνη να είναι μια μεταβλητή. Αυτή η διαπίστωση θα μας οδηγήσει στην εξαγωγή ενός συμπεράσματος. Το συμπέρασμα θα λέει πως στόχος δεν είναι η λήξη των πολέμων και η αντιστροφή του διπόλου πόλεμος - ειρήνη, αλλά το πώς θα μπορέσει ο Έλληνας να προετοιμαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν θα ξεσπάσει πόλεμος είτε αμυντικός είτε επιθετικός, να δεχθεί όσο το δυνατόν λιγότερο τα "παιδιά" του πολέμου. 

Οι πλάκες ξεκίνησαν να μετακινούνται. Ο ρωσοουκρανικός πόλεμος δεν θα περιοριστεί εκεί. Ο πόλεμος δεν θα λήξει για να σταματήσουν τα εγκλήματα που διαπράττονται από όλες τις πλευρές με τη συμβολή μυστικών υπηρεσιών. Ο πόλεμος θα λήξει όταν ο ισχυρός αποφασίσει ο,τι πήρε αυτά που του αναλογούσαν. Τι μπορεί να είναι αυτά; Μπορεί να ξεκινάνε από εδαφικά οφέλη που εμπεριέχουν κέρδη από υδρογονάνθρακες, γεωργία, σπάνιες γαίες, βιομηχανικά μέταλλα, μέχρι ανατιμήσεις σε τιμές καυσίμων που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη παρά την μικρότερη παραγωγή βαρελιών.

Η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2025 που θα είναι τα δύσκολα χρόνια θα πρέπει να προετοιμαστεί. Και θα έρθουν τέτοιες καταστάσεις που ίσως χρειαστεί να έχουμε στρατιωτικό πρόσωπο σαν Π/Θ η σαν ηγέτη/διαχειριστή  της χώρας. Άσχετα αν είμαστε προτεκτοράτο. Και οι εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας παίρνουν τις εντολές απ'έξω. Με την Τουρκία ως χώρα έχουμε καρμική και σκληρή σχέση , όπως έχει η Ουκρανία με την Ρωσία . 

Κάποια στιγμή θα έχουμε σύγκρουση και γεγονότα , ίσως και φέτος. Να σας πως ότι όποτε έχουμε "ζευγάρι" του 2 σε λήγοντα αριθμό έτους , χύνεται πολύ αίμα- το 1822 ήταν η ποιο αιματηρή χρονιά της ελληνικής επανάστασης, και είχαμε την σφαγή της Χίου.- Επίσης εκατό χρόνια μετά το 1922 έχουμε την Μικρασιατική καταστροφή του ελληνισμού και την σφαγή της Σμύρνης. Οπότε ερχόμαστε στο 2022 και θα έχουμε άγρια γεγονότα, θα χυθεί αίμα, θα γίνει πόλεμος.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λες να τριτωσει το κακο,παντως πολυ ενταση υπαρχει παντου.
Ολα θα κριθουν οταν κοπει το αεριο απο τους Ρωσους,και σε δευτερο και χειροτερο βαθμο,οταν κοπουν τα σιτηρα.
Λυπαμαι για τους Ελληνες,αλλα οχι για τους Ελληνοφωνους,και σ αυτην την εκρηκτικη συνταγη βαλτε και τους λαθρομεταναστες.
Θα μου πεις τι μας πρηζεις τ αρχιδια,τους βλεπω ολους σαν υπνωτισμενους να κοιτουν το τσουναμι που ερχεται και να μην αντιδρουν,περιμενουν τα τζαμπα ευρω του Μητσοτακη.