ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Το ανέκδοτο με το Κόσσοβο..πρέπει να τελειώνει.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι ΗΠΑ μας πιέζουν να αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο. Ελπίζουμε η Ρωσία να προλάβει να αντιδράσει και να τελειώσει το Κόσσοβο. Η αναγνώριση του Κοσσόβου δεν πρέπει να γίνει. Ο Τούρκος θα βρει πάτημα να ισχυριστεί το ίδιο και για τα κατεχόμενα.

Βέβαια καλό είναι να μην έχουμε ελπίδες στην Ρωσία γιατί θα μας πουλήσει στη πρώτη ευκαιρία. Πρέπει να αλλάξουμε εμείς πρώτα, να ξεμπερδεύουμε με το ραγιαδισμό.Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς λοιπόν;; Σαφώς και η Ρωσία δεν είναι σύμμαχος της Ελλάδας. Ποτέ δεν ήταν. Όπως ποτέ δεν ήταν και η Αμερική και άλλες χώρες που μας προμοτάρονται σαν σύμμαχοι. 

Τώρα εάν η Ρωσία πιέσει τη Σερβία να κάνει επίθεση, προσωπικά εμένα δεν με δυσαρεστεί. Έλληνας είμαι. Όχι Αμερικανός να με αγχώσει. Σαν Έλληνας με συμφέρει να καταστραφεί αυτό το κρατίδιο και να απορροφηθεί και γιατί θα μας γλιτώσει από την αναγνώριση των κατεχομένων και επειδή οι Αμερικανοί θα αναγκαστούν να μας επιτρέψουν να πατήσουμε πόδι στα Βαλκάνια με βάσεις στρατιωτικές σε Σκόπια και Αλβανία. Είναι ένα πρώτο βήμα πριν καταλάβουμε τις περιοχές μας.

Απ την πρώτη μέρα εισβολής στην Ουκρανία η Ελλάδα έπρεπε να προτείνει είσοδο της Κύπρου στο ΝΑΤΟ με αποχώρηση των Τουρκικών δυνάμεων απ΄ τα κατεχόμενα και εγκατάσταση Νατοϊκής δύναμης τύπου KFOR.  Με ταυτόχρονη άρση του Αμερικανικού εμπάργκο. Και αν η Αμερική θέλει τους Ελληνοκυπριακούς S-300 θα τους πληρώσει ακριβά.

 • Άρση εμπάργκο 

• Συστοιχία patriot pac 3 με δυνατότητα χρήσης και stunner και με το νέο ραντάρ και στην Ελλάδα και στην Κύπρο 

• Αποδέσμευση PrSM για τα ελληνικά m270  

• Αποδέσμευση jassm er, jsm, agm 88ger για τα ελληνικά F16  

• Νο jets for Turkey.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Στρατηγός Φλώρος στο φόρουμ των Δελφών: H Ελλάδα είναι δύναμη δυτική- Αν δεν είμαστε στο τραπέζι, θα είμαστε στο μενού

.................................

ΞΕΝΑ, και μη, ΣΧΟΛΙΑ

Οταν σταματησετε να κανετε τους ταξιτζηδες και της υπηρετριες στους λαθρο μεταναστες τοτε θα σας δεχτω σαν σοβαρο στρατο κυριε Φλωρε.

Αλήθεια σχέδιο έχετε για τα μετόπισθεν που είναι γεμάτα τουρκοδοσιλόγους ΕΛΙΑΜΕΠικούς και Δομές φανατικών τουρκοφίλων ισλαμοΠάκηδων και λοιπών όταν τα έμπροσθεν θα έχουν πάρει φωτιά;


Ποιες αποφάσεις θα συνδιαμορφωνεις κακομοίρη;


Στρατηγέ.
''κρείττον του λαλείν το σιγάν''. Τη χώρα μας δεν μας την έδωσε η γεωγραφία αλλά το αίμα των Ηρώων μας και ο ΈΛΛΗΝΑΣ δεν είναι υποκείμενο ούτε ρήμα ούτε αντικείμενο, υπόκειται μόνο στα ιερά και όσια της πατρίδος.


Η Ελλάς δεν ανήκει ούτε στην Δύση, ούτε στην Ανατολή κε Φλώρε. Απλά, και ως αυτοκρατορικός Δι-κέφαλος αετός, είναι σε Ανατολή και Δύση από αιώνες ήδη διαμοιρασμένη, καταληστευμένη και γενοκτονουμένη.

Δυτική είναι κε Φλώρε μου σίγουρα, το δύναμη που το είδες;

Αυτό το ¨μενού¨ πολύ ¨Δελφικώς αμφίσημο¨ ακούγεται.


Υ.Γ.

Στρατηγέ, (με όλη την εκτίμησι.) Δεν βάζεις καλύτερα τον Λύκαστρο να κάνει παιχνίδι;
........

Λυκ.
Τώρα εάν η Ρωσία πιέσει τη Σερβία να κάνει επίθεση (στο Κόσοβο), προσωπικά εμένα δεν με δυσαρεστεί. Έλληνας είμαι. Όχι Αμερικανός να με αγχώσει. Σαν Έλληνας με συμφέρει να καταστραφεί αυτό το κρατίδιο και να απορροφηθεί και γιατί θα μας γλιτώσει από την αναγνώριση των κατεχομένων και επειδή οι Αμερικανοί θα αναγκαστούν να μας επιτρέψουν να πατήσουμε πόδι στα Βαλκάνια με βάσεις στρατιωτικές σε Σκόπια και Αλβανία. Είναι ένα πρώτο βήμα πριν καταλάβουμε τις περιοχές μας.
.............

Από τέτοια μενού μάλιστα. Για να καταλαβαινόμαστε για! Τα άλλα μενού είναι εκ του πονηρού.
¨ Φοβού τους Δυτικούς και μενού (άλα Σμύρνη και Κύπρο δια Ιωαννίδη) φέροντας.¨ Ψέματα;