ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Θέλει ξήλωμα όλο το σύστημα προμήθειας εξοπλισμού στην Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αντί να βιαστεί ο Μητσοτάκης και σύσσωμη η στρατιωτική΄και πολιτική ηγεσία να επιλέξουν τα marder που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση μέχρι να αποκτηθεί σημαντικός αριθμός Lynx, θα τα πάρουν τα γαμόμανα οι Ουκρανοί που ζητάνε με ύφος νταβατζή από τα ευρωπαϊκά κράτη να ξηλώσουν την άμυνα τους για να συνεχίσουν να μάχονται έναν πόλεμο που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει, εάν είχαν μείνει ουδέτεροι. 

Ρε χαραμοφάηδες ξυπνήστε σας έπιασαν πάλι στον ύπνο. Τι είναι προτιμότερο για τον Έλληνα;; Να βρίσκεται σε ένα marder που έχει φάει τα ψωμάκια του, αλλά έχει περάσει μια μικρή αναβάθμιση για να αντέξει 10 χρονάκια ή να βρίσκεται μέσα σε μια νεκροφόρα M113;;

Θέλει ξήλωμα όλο το σύστημα προμήθειας εξοπλισμού στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ

Σφοδρή επίθεση Κίνας κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

Οι δηλώσεις έγιναν από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Wang Wenbin.

«Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο», είπε μεταξύ άλλων ο Κινέζος αξιωματούχος, κατηγορώντας την Αμερική για μία σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, για δολοφονία 300,000 αμάχων, για τον ξεριζωμό 26 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είπε ότι «οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια και την σταθερότητα της ανθρωπότητας, ότι οι δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες είναι απλώς ένα πρόσχημα για να επιτίθενται και να καταστρέφουν ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες, ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

........................................................



ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Τα διεθνιστικα ζομπι των ΗΠΑ μαζι με τους υπολοιπους χρησιμους ηλιθιους πολιτικους κλοουν της ΕυρωΒαβελ, προκαλεσαν μια τεχνητη πανδημια και μετα στο καπακι, εμμεσα, μεσω του καθεστωτος μαριονετα της Ουκρανιας εναν εμφυλιο πολεμο εντος Ευρωπης προκαλωντας τους Ρωσους να μπουκαρουν στην Ουκρανια..
Ολα γινονται για να προκληθει παγκοσμια ενεργειακη και επισιτιστικη κριση ετσι ωστε να προχωρησουν οι γνωστες ατζεντες των σχιζοφρενων σατανιστων επικυριαρχων, η πρασινη αναπτυξη και γενικα το Νεοκομμουνιστικο Μαοικου τυπου κοινωνικο-οικονομικο μοντελο στην τελειωμενη και διεφθαρμενη δυση ...

Βλεπω συνεχως αναφορες και ειρωνιες για κομμουνισμο. Μεγαλυτερος "κομμουνισμος" απο το συστημα που υπαρχει στην Δυση τωρα, δεν υπαρχει. καμια διαφορα με Κινα. Το οτι εχεις "ελευθερια" καταναλωτισμου δεν σε κανει ντε και καλα ελευθερο ανθρωπο. Το οτι μπορεις να τρως McDonalds, να αγοραζεις Iphone, mercedes κλπ δεν σε κανει και ελευθερο ανθρωπο. Στην Κινα εξουσιαζει και εισαι ερμαιο του κρατους, στη Δυση εξουσιαζουν και εισαι ερμαιο τους, οι πολυεθνικες και η ελιτ τυπου Γκειτς, Σορος κλπ. Ελεγχος τυπου στην Κινα, ελεγχος τυπου και στη Δυση. καταπνιγεται η διαφορετικη αποψη στην Κινα (Ρωσια), καταπνιγεται και στη Δυση. Το βλεπετε στα σοσιαλ και στα ΜΜΕ. Αντε εμεις να εχουμε κανενα σαιτ (σαν και αυτο) οπου μπορουμε να γραψουμε τα δικα μας. Εγω βλεπω οτι "κομμουνισμο" εχουμε και στη Δυση, απλα μας δημιουργουν καποιες ψευδαισθησεις οτι εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα.