ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ν. Παναγιωτόπουλος: Από τα αποθέματά μας το αμυντικό υλικό που στείλαμε στην Ουκρανία.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έσφιξαν τα γάλατα μάλλον για τον Κυριάκο, μετά την γενικότερη αποδοκιμασία των Ελλήνων στην πρώτη αποστολή όπλων στην Ουκρανία.Και Νικολάκη ΑΝ θέλουμε το πιστεύουμε ότι ήταν από τα αποθέματα μας το αμυντικό υλικό που στείλατε...και όχι στείλαμε. Δεν το αποφασίσαμε ΟΛΟΙ μαζί. ΜΟΝΟΙ σας το κάνατε. Τα κοντέινερ με την ανθρωπιστική βοήθεια που συνόδεψε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Δένδιας θα μας πείτε τι είχαν μέσα;; Τελικά η μόνη δεξιότητα που έχει αυτή η αδέξια δεξιά είναι να δημιουργεί αδιέξοδα σε ότι καταπιάνεται. Ώρα να την στείλουμε στην ανεργία, νομίζω. Και πολύ το αργήσαμε.

«Ότι στείλαμε από αμυντικό υλικό στην Ουκρανία ήρθε από τα αποθέματά μας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδυναμώσουμε κανένα σημείο της αμυντικής μας διάταξης, ιδίως τα νησιά, για να πάρουμε κάποιο σύστημα από εκεί και να το στείλουμε στην Ουκρανία».

Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας, σήμερα, κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής επιτροπής που επεξεργάζεται μνημόνια κατανόησης ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία.

Τόσο η στρατιωτική όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας έχουν, είπε ο υπουργός, ήδη, καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να αποδυναμωθεί η άμυνα του ελληνικού εδάφους για να συνδράμει η χώρα μας στην άμυνα της Ουκρανίας.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Αυτή είναι, πατριώτες μου, η, ελέω δημοκρατικά θεσμοποιημένης μεταπολιτευτικής ξενοκρατίας, εθνική κατάντια μας. Οι πάσης φύσεως Παναγιωτόπουυλοι με μόνα προσόντα ¨γέσμαν¨ καντηλανάφτου να διορίζονται υπουργοί και μάλιστα σε εθνικώς ευαίσθητα υπουργεία όπως της εθνικής αμύνης.
Είναι να μη σε γελοιοποιεί ο Τούρκος, να σου κάνει το Αιγαίο μέχρι και
ντρονο-σουρωτήρι αφού βρίσκει και τα κάνει; Πώς έλεγε κι Μέγας Αλέξανδρος;
Κάπως έτσι: Δεν φοβούμαι ένα στρατό λεόντων που αχρηστεύεται αν έχει λαγό αρχηγό, αλλά ένα λέοντα ηγέτη έστω και λαγών.

ΑΡΡ. είπε...




ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΚΗ
ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Η ΕΛΛΑΣ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ.



ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ειπε ο Α ΓΕΕΘΑ κ Φλωρος οτι γνωρίζουμε ότι η Τουρκία είναι πιο σημαντική από την Ελλάδα για την δύση για πολλούς λόγους, και αυτό το ενστερνίζονται δυστυχώς οι περισσότεροι δυτικοί αξιωματούχοι.
ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ Φλωρε ....Η Τουρκια ξερει και πουλαει τον εαυτο της ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο οτι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΨΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ? ...........ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΕ Α ΓΕΕΘΑ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


H διαφορά Φλωρε ειναι οτι οι Τουρκοι πρωτα παιρνουν τα περισσοτερα που μπορουν και μετα απο παζαρια δινουν τα μισά. Εσεις που ειστε στα πολιτικοστρατιωτικα δεδομενα τα τελευταια 30-40 χρονια αφου τα δωσετε ΟΛΑ και ΑΜΕΣΩΣ, μετα παρακαλατε να σας δωσουν και κατι.
Το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να υπαρξει πολιτικη κάλυΨη απο τις απατεωνιες που εχετε κανει.
Αν καποιος πραγματικά αγαπαει την χωρα του δεν συμπεριφερετε οπως συμπεριφερετε ο #Ελληνας# πολιτικός.


Γιατί οι νεοοθωμανοί γενίτσαροι ζουν ανάμεσά μας .. Γνωριζουν ότι με την ανασταση των πεθαμενων αυτοκρατοριων του 19ου αιωνα οι "σύμμαχοι" μας μετατρέπουν σε Οθωμανικο βιλαετι...
θα το λεμε συνέχεια. Πρέπει να εχουμε και αν δεν εχουμε να φτιαξουμε εθνικό σχεδιο αποκαταστασης της αυτοκρατορίας μας.
Περα και πανω από τους ιμπεριαλιστικους σχεδιασμούς που μας σερνει η Δυση για τους δικούς της λόγους- ιδεοληψίες.
Πρεπει να δούμε ποιοί είναι οι φυσικοί σύμμαχοι μας στην περιοχή και να κανουμε τους άξονες μας. Δυστυχως ή ευτυχως οι συμμαχοί μας ειναι οι εχθροί των Τούρκων... τί να κανουμε... και φυσικα όχι η δύση , που τους εχει για στρατηγικούς σύμμαχους , συμφωνα με τη δήλωση Νουλαντ