ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Βοηθάμε τον ελληνικό τουρισμό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αποκλειστικό του ιστολογίου.
 
Το εξώφυλλο της Ελληνικής έκδοσης του γερμανικού "WC und Bad" μηνός Μαΐου
(από τις εκδόσεις ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ)
 
Βοηθάμε τον ελληνικό τουρισμό. Κατά την 3η βιομηχανική επανάσταση, πλένανε οι πέδιλο με κάλτσα μόνο 3 σημεία. Τώρα με την 4η, να πλένουνε, λέει, τέσσερα. Το λες και πρόοδο του κώλου. Καλημέρα σε όλους. 
 
Του το φύλαγα του αλήτη.....
 
Εμείς την γλιτώνουμε,καλοκαιράκι στις παραλίες ,ολόσωμο μπανάκι μετά μαυρίσματος.Ειδικώς οι υποψήφιοι ΝΔ με τις μαλακίες που κάθε μέρα αραδιάζουν το φούμο το έχουν σίγουρακι.Τον χειμώνα πάλι ως τζίτζικες που μας αποκαλούσαν οι νοικοκυραίοι του βορρά θα συμβεί η ιστορία με το μυρμήγκι ελαφρώς παραλλαγμένη.Όταν τελείωσε το καλοκαίρι και ήρθε ο χειμώνας ο τζίτζικας δεν είχε τίποτα ενώ το μυρμήγκι παραπονιόταν για κάτι πόνους στο στήθος .
 
Ας πλένουν τα κωλαρακια τους οι Γερμανοί και οι φίλοι τους με παγωμένο νεράκι,κι αν θέλουν ας στείλουν τις Γερμανίδες και λοιπές κρυωκολες να ζεστάνουν τα κωλαρακια τους στα ζεστά Ελληνικά ακρογιαλιά .Μην ντραπούν να ζητήσουν βοήθεια.

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ειμαι ετοιμος να πλενω ασπρα αφρατα κωλαρακια γερμανων,δεν με πειραζει η τριχα καγκελο κανεις δεν ειναι τελειος.
https://www.youtube.com/watch?v=XhnjyQ2G6y8

Καλημερα ρε μπαγασηδες θυμαστε τι ελεγα ερχεται καλοκαιρι θα πλενετε τα αρχιδια σας στη θαλασσα μη σας νοιζει τιποτις,δεν πα να παει το ρευμα στο θεο τωρα θα παρουμε την εκδικηση μας.

Καλημερα σε οσους γλυτωσαν το εμβολιο αλλα και σε αυτους που το βαλαν με το ζορι.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εχουν προβληματα στην Deutsche Bank ?
Βρε λες να ερθουν για δανεικα οι βρωμιαρηδες και να τους ριξουμε και ενα...μπανιο?