ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Και τώρα μαλάκες ΝΔούληδες να μην ακούσω κιχ. Δεν παίζει να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να τον πίνει από παντού...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ανοίγει προξενείο η Ρωσία στα Κατεχόμενα. Είναι μια έμμεση αναγνώριση για την οποία είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ. Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από τους Σλαβομόγγολους. Κοινή φυλετική καταγωγή έχουν με τους Ταταρομόγγολους Τούρκους.

Και τώρα θα βρουν ευκαιρία οι νατοϊκοί εγκέφαλοι να ζητήσουν απ' την Ελλάδα την αναγνώριση του Κοσόβου και θα δέσει το γλυκό. Για αντάλλαγμα η Τουρκία θα αναγνωρίσει τα νέα εδάφη της Ρωσίας και εμείς θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο.... και θα αναγκαστούμε να "συνεργαστούμε" με τη Ρωσία για τους ελληνικούς πληθυσμούς των περιοχών που κατέλαβαν. 

 Βέβαια μπορούμε να κάνουμε πως δεν υπάρχουν, όπως κάναμε και τόσα χρόνια και ξαφνικά τους θυμηθήκαμε. Γκολ από παντού.Ρε μαλάκες Ν.Δούληδες αν ανεξαρτητοποιηθεί η Β Κύπρος τότε ή θα ζητήσει προσάρτηση ή ομοσπονδοποίηση με την Τουρκία, ή η δεύτερη θα φυλά τα σύνορα της. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσει νόμιμα υφαλοκρυπίδα μέσα στα ενεργειακά οικόπεδα της Κύπρου και τέλος περιστατικού.  Η Τουρκία εκτός από παραγωγή θα αποκτήσει και ενέργεια που δεν έχει και στην συνέχεια θα μας καταπιεί και θα μας αγοράσει όλους όπως τον ΣΚΑΙ.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα, να περιμένετε και περισσότερες εξελίξεις.  Αν αναγνωριστούν τα Κατεχόμενα από πολλές χώρες όπως και vassal states της Ρωσίας στον ΟΗΕ θα δημιουργήσει αστάθεια στην περιοχή.. και τότε θα έχουμε πόλεμο. Η Αν.Μεσόγειος είναι μια από τις 5 ποιο καυτές περιοχές του πλανήτη για να γίνουν όλα μπουρλότο.

Δεν παίζει να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να τον πίνει από παντού...

7 σχόλια:

Μμ. είπε...



Και επιγραμματικά δηλαδή, σοφέ μας Λυκ., τα ημέτερα είναι της κατηγορίας:
¨Τί πίνεις, και σ' άλλον δεν δίνεις!¨ Τόσο καλά.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , από όπου και να τραβήξουμε είναι σημαδεμένη η τράπουλα και κάνουμε και ζημιά στις σκλαβωμένες πατρίδες μας (επίτηδες) και εχθρούς γείτονες δυνητικούς συμπαίχτες στην περιοχή ή τουλάχιστον μπάλες της μελλοντικής καραμπόλας στα βαλκάνια (Σερβία) που θα απασχολούσαν άλλους. Κανένα κέρδος δεν έχουμε από την αναγνώριση του Κοσσόβου + ότι έχουμε πχ την Σοφία Σακκοράφα να προετοιμάζει με ερωτήσεις της για Αλβανική μειονότητα μεταξύ άλλων και τα δικαιώματα τους .Τέτοιο μίσος για την χώρα έχει? Πως το κατάφεραν και από όλες τις συμμαχίες μας αδειάζουν και μας πουλάνε . Πέρα από την απελευθέρωση εντός χρειαζόμαστε αναπτυξιακό σχέδιο και ανταγωνιστικότητα . Χαζεύοντας στο διαδίκτυο έπεσα σε αυτό που δεν το είχα ξανακούσει https://thediplomat.com/2019/07/the-socrates-project-the-key-to-countering-china/ επί Reagan. Σε περίπτωση που λες αν λόγω εκτεταμένων γεωλογικών αλλαγών στον πλανήτη επιστρέψουν οι απόδημοι Έλληνες με την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει στο εξωτερικό τι δυνατότητες υπάρχουν να μας αφήσουν να δημιουργούμε οι μεγάλες δυνάμεις και το άρρωστο κατεστημένο ? Καλό βράδυ σε όλους .

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να είσαι και άδικος!
Το σχέδιο της Ρωσίας δεν είναι άγνωστο, γιαυτο και εκ των προτέρων έστειλε τα όπλα στην Ουκρανία ο πολυαγαπημένος σου!

kakos04 είπε...

Ξέχασα να επικολλησω και αυτό https://youtu.be/vrMJoRDfRFI

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ίσως να είσαι και άδικος!
Το σχέδιο της Ρωσίας δεν είναι άγνωστο, γιαυτο και εκ των προτέρων έστειλε τα όπλα στην Ουκρανία ο πολυαγαπημένος σου! "


Το κωλόσογο που ψήφιζες θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα, πολύ σωστός. Τώρα σε αυτό που ρωτάς αν θα μας αφήσουν να δημιουργήσουμε οι μεγάλες δυνάμεις και το κατεστημένο...την απάντηση την γνωρίζεις πολύ καλά. Όσο είναι στο χέρι τους ΔΕΝ θα μας το επιτρέψουν ποτέ.Θα πρέπει να γίνουν κοσμογονικές γεωλογικές αλλαγές για να απαλλαγούμε από αυτούς.

Μμ2 είπε...



Λυκ. Θα πρέπει να γίνουν κοσμογονικές γεωλογικές αλλαγές για να απαλλαγούμε από αυτούς.

...................
Έρχονται