ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Quiz για ΝΔούληδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Quiz για ΝΔούληδες.

Να δείτε που το Προξενείο της Μόσχας στα Κατεχόμενα θα ανήκει διοικητικά στην πρεσβεία της στην Άγκυρα και όχι της Λευκωσίας...
 
Quiz: Η Τουρκία στα ιδρυτικά μέλη του νέου αντι-δολλαριου που ετοιμάζει ο Πούτιν. Ποιός είχε πει ότι έχουμε συγκλίνοντα συμφέροντα με τους γειτόνους, να τα κάνουμε όλα συνεκμετάλλευση κλπ κλπ;;
 
Το κωλόσογο που ψηφίσατε μαλάκες θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.! Το  πιο σοβαρό ερώτημα παραμένει αυτό της ανάρτησης. Στην Λευκωσία ή στην Άγκυρα;; Σοβαρό αυτό το ερώτημα, αλλά ακόμα σοβαρότερο το αν η Κύπρος μετά από αυτό, κάνει αίτημα για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Ήδη συζητιέται έντονα και ίσως να είναι και αντίμετρο το προξενείο στα κατεχόμενα...
 
Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από την τελική στάση του Ισραήλ ως προς τον EastMed και την αναγνώριση η όχι Κουρδικού Ανεξάρτητου κράτους λίγο πιο ανατολικά...για την αίτηση της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, θεωρητικά η Τουρκία έχει δικαίωμα βέτο. Είναι γνωστό ότι δεν έχουμε κοινά συμφέροντα με την Ρωσία...όμως ούτε και το ΝΑΤΟ είναι φιλικό προς εμάς.
 
Το LNG ίσως να φτάνει για τις ανάγκες των Η.Π.Α. όχι όμως και για τις ανάγκες της Ε.Ε. απλά δεν συμφέρει, η μεταφορά του και η αγορά του... οι Η.Π.Α. έχουν ονειρώξεις που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την ενεργειακή πραγματικότητα. Εάν επιμείνουν το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι η να διαλυθεί η Ε.Ε. το Ν.Α.Τ.Ο. κ.λ.π. και να μείνουν μόνες τους στον πλανήτη... η σύσσωμη η Ε.Ε. για να μην διαλυθεί θα πάει με τους Ρωσία - Ινδία - και Κίνα. 
 
Σχετικό ΕΔΩ...

21 σχόλια:

Μμ. είπε...



Άλλο Μακεδονομάχοι κι άλλο Μακεδονοκλάνοι, Ουκρανομάχοι, ΑιγαιοΚυπροκλάνοι.

Ελληνέζοι, για ξέρετε άλλη φορά σε ποιον πουλάτε την εθνική σας ψήφο και την προσκυνημένη ψυχή σας για μια χούφτα προεκλογικά δολάρια και μια θέσι στον δημοσιοελλληνικό παρασιτικό παράδεισο.

Καλή ανάνηψι.

Ανώνυμος είπε...

Θα βάλουν την γάτα τους να κλαίει. Το χάψαμε καλά το παραμύθι περί "πατριωτικής δεξιάς" μου μας πούλαγε το αντινιούς.

Ανώνυμος είπε...

...είπαν οι αναμάρτητες παρθένες... σε ποιον τα πουλάτε ρε αυτά; αλλά βέβαια, θα ναι μπόλικα τα πρόβατα στα οποία απευθύνεστε και το παίζετε ντεμέκ άμεμπτοι... αφού παιδιά του συστημικού σωλήνα είστε και σεις! σας έθρεψε και το θρέψατε επί δεκαετίες! και τώρα τι; σας εκπαραθύρωσε μήπως κι αρχίσατε τις κλάψες και τα μουτράκια; αχαχαχχα! πολύ πλάκα έχετε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 18 Απριλίου 2022 - 12:53 μ.μ.

Συνήθως τέτοια κακεντρεχή σχόλια τα σβήνω. Δεν είναι για να ασχολούμαστε με τα ΣΚΑΤΑ. Σήμερα όμως είναι η τυχερή σου μέρα καθότι έχω κέφια.!! Άκου να δεις πως έχει το πράγμα σκατοκέφαλε.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Τίποτα μέσα στο σύμπαν δεν είναι ίσο και όμοιο. Για αυτό μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι εσύ είσαι το ίδιο ανώτερος-άξιος/άριστος με ΕΜΑΣ. Τα δικά μας χέρια είναι ΚΑΘΑΡΑ...οπότε ναι είμαστε ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ και ΙΚΑΝΟΙ για να σας τα χώνουμε όταν θέλουμε και γουστάρουμε.Ούτε μαζί τα φαγάμε...ούτε μαζί τους ψηφίσαμε. Εσείς και τα τσεπώσατε απο αυτά τα λαμόγια και τους ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

Κωλόπαιδο του συστημικού σωλήνα είσαι εσύ και όλο σου το σκατόσογο...η μπόχα από την ιδεολογική και πνευματική σας σήψη έχει φτάσει στον απέναντι γαλαξία. Λίγα τα ψωμιά σας όμως...σύντομα πολύ σύντομα θα γίνεται παρελθόν. Εκεί να δεις πλάκα που θα κάνουμε όταν φωνάζετε και θα ζητάτε έλεος. Τόσο εσείς όσο και οι ανθέλληνες απόγονοι σας...και η φάρα σας...θα εξαφανιστούν με ησυχία από τον ρου τις ιστορίας.

Αυτός ο τόπος θα σας "φτύσει" θα σας αφοδεύσει...όπως το σκατό ο οργανισμός για να ξαλαφρώσει. Πόσο ακόμα νομίζεις θα συνεχίζει αυτό το ανθελληνικό κράτος να υφίσταται με 6.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ λαθροεισβολείς. Δύο χρόνια;; Τρία;; Πέντε;; Τελειωμένοι είστε...πεθαμένοι που απλά ακόμα δεν το ξέρετε. Λίγο τα εμβόλια....λίγο το μαχαίρι των λαθροεισβολέων....ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.

Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν....Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας. Για αυτό για να επιβιώσουν οι Έλληνες θα πρέπει να εξαφανιστείτε εσείς. χα χα χα χα Δεν θα σφαγείτε ως αρνιά...αλλά ΣΑΝ αρνιά. Εκεί να δεις πλάκες που θα κάνουμε , ψωλοχυμένη καπότα.

Ανώνυμος είπε...

ξέρεις με τί γελάω περισσότερο; μ' αυτή τη βαθιά ανάγκη που έχεις για εξουσία και έλεγχο, αυτά είναι τα βαρίδια σου, θα έκανες τα πάντα για να τα αποκτήσεις... κι όπως όλοι οι αδαείς θνητοί που διψάνε για εξουσία, έτσι και συ θεωρείς ότι είσαι καλύτερος από οποιονδήποτε άλλον... μηδέν εστίν ο άνθρωπος, μηδέν η δύναμις του, αλλά για να τα καταλάβεις εσύ αυτά θες πολλά ψωμιά να φας εδώ χάμω ακόμη... γιατί παρόλο που νομίζεις ότι έχεις φάει πολλά, στην πραγματικότητα έχεις φάει πολύ λίγα, είναι πολύ κοινότυπες οι ανάγκες και οι πόθοι σου στο εδώ πεδίο, δείχνουν άγουρη ψυχή... και μη συγχίζεσαι και πολύ, "μαθαίνω" ότι έχεις και κάτι ...ευαισθησίες κει κοντά στο στήθος... να τρως ελαφριά, να γυμνάζεσαι και να μην βλαστημάς και ίσως σου δοθούν 3-4 χρόνια παραπάνω από αυτό που σου έχει οριστεί... φιλάκια!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχεις μεγάλη πλάκα ρε γύφτε. Βλέπεις εγώ σε ξέρω και απο την καλή και απο την ανάποδη. Ξέρω την φάτσα σου που μένεις, πως σε λένε, πως λένε την κυρά σου την ταταρομογγόλα...γνωρίζω μέχρι και τι σκέφτεσαι. Όταν λοιπόν εγώ πήγαινα εσύ ακόμα δεν είχες σκάσει απο το αυγό σου. Γκέ γκε Πώλ;;

Σοβαρά έχω "ενοχλήσεις" στο στήθος;; Τς τς τς τι λε ρε παιδάκι μου λες να έχω κάνει το μπόλι εε;;; Αχ κακόμοιρο γυφτάκι ξέρω ξέρω όλο μας λες ότι δεν θα μας ξαναπλησιάσεις και όλο εδώ είσαι. Εμείς οι "άγουρες" ψυχές σύμφωνα πάντα με μέσα...είμαστε όλο "μέλι" και δεν μπορείς να ξεκολήσεις. χα χα χα

Πς και πούσαι μπόυ ψωμιά δεν τρώμε εδώ και κάτι εκατομμύρια χρόνια. Νέκταρ και αμβροσία μάνα μου τρώμε οι Έλληνες.Τα "ψωμιά" είναι για τις υποανάπτυκτες ψυχές. Στο ανώτερο ενεργειακό πεδίο..άλλη είναι η "τροφή".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" μηδέν εστίν ο άνθρωπος, μηδέν η δύναμις του, αλλά για να τα καταλάβεις εσύ αυτά θες πολλά ψωμιά να φας εδώ χάμω ακόμη.."

Αυτά μην τα λες σε μένα .Στον εαυτό σου να τα πεις. Ξεχνάς ότι η φάρα σου ήταν και είναι γνωστή για τις μαντείες και τα μαγικά τους.

Ξεχνάς ποιοί έφτιαξαν τα καρφιά για να καρφώσουν τον Χριστό;; Η δική σου φάρα.Μιας και ήταν γνωστοί σιδεράδες.

Ξεχνάς ποιοί ήταν οι δήμιοι και οι βασανιστές των Ελλήνων σε όλα τα χρόνια της μαύρης τουρκικής σκλαβιάς;; Πάλι η φάρα σου.

Οπότε αυτές τις αγαπουλίστικες χριστιανικές αρλούμπες όχι σε μένα. Εγώ δεν γυρίζω και το άλλο μάγουλο...και δεν είμαι δούλος κυρίου. Βέβαια ούτε άνθρωπος πλέον είμαι....έχω περάσει σε άλλο επίπεδο. Η ηθική των ανθρώπων δεν είναι για μένα...τα ανώτερα όντα έχουν την δική τους ηθική.

Ανώνυμος είπε...

οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ ειλικρινής και ατόφια η ανεντιμότητα που σε χαρακτηρίζει... θα είναι γνώρισμα των ανώτερων όντων μάλλον... αναρωτιέμαι όμως, τι είναι αυτό που σε κάνει να μην μπορείς ποτέ να είσαι έντιμος στην αντιπαράθεση σου; τα "όπλα" σου μονίμως είναι η παραπλάνηση, το ψεύδος, η διαστρέβλωση, ο δόλος, διακρίνεσαι από μια πηγαία ανικανότητα να αντιπαρατεθείς επίσης με ευθύτητα... σαν να τη φοβάσαι την ευθύτητα, δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο, σε παραλύει η ειλικρίνεια και σε κάνει ευάλωτο, λες και τυφλώνεσαι από την ευκρίνεια... ποιο α-δελφικό παράγγελμα λες ότι ταιριάζει εδώ;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Να κερασω ενα ουισκι?
Ξερεις ,φτηνο,απο το σουπερ μαρκετ και γω αγουρη ψυχη ειμαι.

Ανώνυμος είπε...

ουίσκι; ευχαριστώ, δεν θα πάρω όμως, πιείτε το εσείς, είμαι ιδιαίτερα δυσανεκτική στο αλκοολ και γενικότερα σε μεγάλης βαρυτικής σύνθεσης δηλητηριώδεις ουσίες και το αλκοόλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα δηλητήρια... η κράση μου είναι για πιο αιθερικά ποτά, που δεν θα αναφέρω γιατί σίγουρα δεν τα πίνετε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ποιο α-δελφικό παράγγελμα λες ότι ταιριάζει εδώ; "

Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει;; Τα ΔΠ φτιάχτηκαν για το ανθρώπινο είδος από τους Α-ΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ ΜΟΝΟ για αυτόν εδώ τον πλανήτη. Έπρεπε κάπως να μπούνε κάποιοι κανόνες. Όπως για να μάθουν να γράφουν έπρεπε να τους δωθεί το Ελληνικό Αλφάβητο.Ότι εδώ είναι φώς αλλού είναι σκοτάδι...και ότι εδώ είναι σκοτάδι αλλού είναι φώς. Το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ καθορίζει τι είναι φώς και τι σκοτάδι.

" τι είναι αυτό που σε κάνει να μην μπορείς ποτέ να είσαι έντιμος στην αντιπαράθεση σου; τα "όπλα" σου μονίμως είναι η παραπλάνηση, το ψεύδος, η διαστρέβλωση, ο δόλος, διακρίνεσαι από μια πηγαία ανικανότητα να αντιπαρατεθείς επίσης με ευθύτητα... σαν να τη φοβάσαι την ευθύτητα,"

Δόλος;; Ψεύδος;; Διαστρέβλωση;; Ότι σου έγραψα είναι 1000% αληθινό. Ο καθένας μπορεί να ψάξει να ερευνήσει και να διαβάσει τι έχει κάνει η φυλή σου στο πέρασμα των αιώνων. Δεν έχετε δημιουργήσει ούτε πολιτισμό, ούτε κάλος, ούτε τίποτε άλλο. Όπου πάτε είστε μάστιγα για την περιοχή.Ενώ από την μια έχετε φοβερή υπεργεννητικότητα (φτιάχνετε πολλά παιδιά, όχι εσύ όμως) από την άλλη είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ για δημιουργία υψηλού πολιτισμού.

Ποιός παραπλανά λοιπόν;; Ενδογαμίες, αιμομιξίες ναρκωτικά, κλεψιές ψυχικές διαταραχές και εγκληματικότητα είναι αυτά που δημιουργεί η φυλή σου. Όπου πάνε έχουμε αύξηση κλοπών και ναρκωτικών. Και έχεις το θράσος να μου μιλάς για δόλο , ψεύδος και διαστρέβλωση;;

Ποια ευθύτητα λοιπόν και ποια ειλικρίνεια ζητάς από τους άλλους όταν εσύ ο ίδιος δεν την δίνεις στους συνομιλητές σου;; Ο μόνος ευάλωτος και τυφλός εδώ είσαι εσύ . Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να παραδεχτείς την σκληρή πραγματικότητα...αλλά η ζωή η ίδια είναι σκληρή. Είσαι φτιαγμένος δομικά/ψυχικά/βιολογικά για ένα συγκεκριμένο επίπεδο Μάτριξ. Αυτοί που σε δημιούργησαν σου έδωσαν κάποιες ικανότητες και δεξιότητες οι οποίες όμως είναι για να μπορείς να "δουλεύεις" ΜΟΝΟ σε αυτό το τρισδιάστατο επίπεδο. Σε ποιο πάνω επίπεδα...δεν μπορείς να πας.


Ανώνυμος είπε...

πόντιοι και καππαδόκες είναι οι πρόγονοί μου όπως θα ξέρεις... τα έχουν κάνει όλα αυτά που λες; πραγματικά δεν το ήξερα, ευτυχώς που με ενημέρωσες, μου άνοιξες τα μάτια...μιλάμε για πολύ ήθος, Λύκαστρε ε, σου βγάζω το καπέλο!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Το ουισκι δεν ειναι για σενα στο Λυκαστρο απευθυνομαι,αφου εισαι αιθερια ψυχη οπως λες τι θες εδω με τους αγριους?
Συνεχισε την πορεια σου και ασε μας.
Διακρινω μια εμμονη ομως με τον Λυκ ρε μπας και τον γουσταρεις?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καταρχήν αποφάσισε πρώτα αν θα γράφεις σαν άντρας η σαν γυναίκα...και μετά θα δούμε και απο πού κατάγεσαι. Διότι μια γράφεις σαν Πώλ σαν Kwisatz Haderach σαν Δέλτα κ.λ.π Το διπολικό παιχνιδάκι μεταξύ σας, σε άλλα ιστολόγια όχι εδώ. Το κάτωθι το έγραψες εσύ σε άλλο ιστολόγιο...και μιλάς σαν άντρας...λες όταν ήμουν "μικρός" και όχι "μικρή"...χαλαρός και όχι "χαλαρή".

" ακόμη κι όταν φαίνεται ότι είμαι σε ένταση, είμαι συνηθως χαλαρός, ιδίως μικρός σαν παιδάκι ήμουν μόνιμα σε ύπνωση θήτα αχαχαχαχα!

Ο γύφτος δηλώνει καταγωγή από Μυτιλήνη...εσύ πάλι δηλώνεις από Εύξεινο Πόντο (και η Μήδεια από εκεί ήταν) και Καππαδοκία. Ξέρεις οι Καππαδόκες ήταν μεγάλα ΛΑΜΟΓΙΑ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο σας είστε χαμένοι από χέρι...βλέπετε γνωρίζω πράγματα για εσάς...από εποχής ΚΥΚΕΩΝΑ. Σιγά βέβαια να μην θυμάστε τι ήταν ο ΚΥΚΕΩΝΑΣ.Εδώ σας το έχω ξαναπεί ΔΕΝ περνάνε τα παιχνιδάκια σας.

Εδώ εσείς διασκεδάζετε εμένα..και όχι το αντίθετο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" η κράση μου είναι για πιο αιθερικά ποτά, που δεν θα αναφέρω γιατί σίγουρα δεν τα πίνετε... "

Για να μπορέσεις να πιεις αιθερικά ποτά θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη κράση...το σωστό "μέταλλο". Το THC και γενικά οι ενθεογόνες ουσίες που είστε μαθημένοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με "αιθερικά ποτά" . Λικεράκι και πολύ σου είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...το ουισκάκι θα το πιούμε φιλαράκι. Ναι έχει μια εμμονή μαζί μου.Αλλά όχι για τον λόγο που λες. Βέβαια δεν είναι οι μοναδικοί....και άλλοι έχουν εμμονή μαζί μου.χα χα χα Είμαι "τραβηχτικός" ο άτιμος χα χα χα

Έλκω εξίσου τόσο το φως όσο και το...σκοτάδι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζούδια τραβάω.

Ανώνυμος είπε...

ε τώρα όμως ξανακάνεις το λάθος να εμπλέκεις δικό μου άνθρωπο που είναι απών και δεν εχει ιδέα για την ύπαρξη σου και μάλιστα να τον χαρακτηρίζεις με τρόπο όχι έντιμο... θα μπορούσα και γω να το κάνω για δικό σου άτομο, αλλά δεν το κάνω, διότι όπως σου είπα αυτές είναι ανέντιμες τακτικές και συ αρέσκεσαι ιδιαιτέρως σ' αυτες, ενω εγώ τις απεχθάνομαι...το δέλτα που λες δεν ξέρω τι είναι, δεν χρησιμοποιώ πουθενά τέτοιο νικ, τα άλλα όμως που ανέφερες ναι τα χρησιμοποιώ και εκεί που τα χρησιμοποιώ ο οικοδεσπότης γνωρίζει ότι είναι αρσενικού γένους νικ, που χρησιμοποιούνται από θηλυκού γένους σχολιάστρια! το έχω δηλώσει άλλωστε, δεν κρύβομαι ποτέ... δεν καταλαβαίνω όμως γιατί επιμένεις τόσο πολύ στην καταγωγή μου, άλλα πράματα ήρθα και είπα και συ ξανά το γύρισες στο γνωστό παραμύθι που λες πάντα, με την μήδεια τον κυκεώνα και τον άνθρωπο μου...εγω τώρα τι να σου πω; κοίτα να μην συγχίζεσαι πολύ για να μην τρέχει πάλι με τα πιεσόμετρα η γεροντοθειά που έχεις κείθε δίπλα σου; ε θα στο πω... χαμπάρι δεν πήρες απ' την κατραπακιά που σού σκασε στο 4ο!κόψε λίγο γενικώς, ανέβασε λίγο δόνηση προς τα πάνω, βάλε λίγη αγάπη στη ζωή σου και δε θα σου ρθει δεύτερη... άντε σε αφήνω τώρα να πιεις τα ουισκάκια σου με την παρεούλα σου και με μέτρο ε μην και πάρουν φωτιά όπως είπαμε τα πιεσόμετρα...

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Κερνάω ανάδελφο βόμβα, Πέμπτη. Πίνεται μια και κάτω. Υπομονή.

Α/μ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τα άλλα όμως που ανέφερες ναι τα χρησιμοποιώ και εκεί που τα χρησιμοποιώ ο οικοδεσπότης γνωρίζει ότι είναι αρσενικού γένους νικ, που χρησιμοποιούνται από θηλυκού γένους σχολιάστρια! "

Δεν στέκομαι τόσο στο νικ που χρησιμοποιείς..όσο στο ότι γράφεις με αρσενικό πρόσημο. Γράφεις δηλαδή :

" ακόμη κι όταν φαίνεται ότι είμαι σε ένταση, είμαι συνηθως χαλαρός, ιδίως μικρός σαν παιδάκι ήμουν μόνιμα σε ύπνωση θήτα αχαχαχαχα!

Γράφεις χαλαρός και όχι χαλαρή....λες μικρός και όχι μικρή.!!! Αν έγραφες σαν θηλυκού γένους σχολιάστρια θα έγραφες....μικρή...χαλαρή. Θα έβαζες θηλυκή υπόσταση και όχι αντρική. Ασχέτως νικ....παίζει ρόλο το πως πλασάρεις τον εαυτό σου. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά....επίσης έχετε κάποιες λέξεις που τις γράφετε διαφορετικά...από εκεί ξεχωρίζω ποιος είναι ποιος από τους δυο σας...άσχετα αν προσπαθείτε να τους μπερδέψετε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ε τώρα όμως ξανακάνεις το λάθος να εμπλέκεις δικό μου άνθρωπο που είναι απών "

Να μας συμπαθάς αλλά δεν είναι καθόλου απών. Όσο θα παίζετε ανέντιμο παιχνίδι...θα εμπλέκω όποιον θέλω και γουστάρω...άλλωστε εσύ ήρθες εδώ σε μένα. Και εδώ το παιχνίδι και τους κανόνες τα ορίζω εγώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡ θα έχετε μπόλικο υλικό για την ανάδελφη βόμβα της Πέμπτης...χα χα χα αφού και εγώ το μελετάω για να βγάλω καινούργιο ΔΠ.