ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Περσόνα νον γκρατα θα έπρεπε να είναι μαζί με άλλους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τέλος στα σενάρια για τον EastMed από την Βικτόρια Νούλαντ..

Είπαμε και θα το ξανά πούμε. Εχθρός της Ελλάδας δεν είναι μόνο η Ρωσία, η Ουκρανία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Τουρκία, το Πακιστάν κοκ. Εχθρός των ελληνικών συμφερόντων είναι και η Αμερική. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Η χώρα θα πρέπει να αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται και δυστυχώς η εγχώρια αμυντική βιομηχανία δεν στηρίζεται από το κράτος. 

Η χοντρέλο Χαζάρα που αιματοκύλησε την Ουκρανία ήρθε όμως να ζητήσει από τον Έλληνα φορολογούμενο η Ελλάδα να μεγαλώσει το ιντεροπεραμπιλιτι με την Αμερική. Περσόνα νον γκρατα θα έπρεπε να είναι μαζί με άλλους. Στον γιδότοπο που λέγεται Ελλάδα κάποιοι θα δικαιολογήσουν την απόφαση των ΗΠΑ και του μπιντέ που κάποιοι τον έλεγαν μπαιντενόπουλο και θα μας γράφουν πως τώρα είναι η ευκαιρία να πάρουμε F35 για να αποκτήσουμε μεγαλύτερο αεροπορικό αποτύπωμα και να τους αφήσουμε πίσω τεχνολογικά. Αφού οι Τούρκοι θα πάρουν F-16 από την Αμερική.

Με άλλα λόγια ο Biden δίνει την πλατφόρμα με την οποία η Τουρκία θα παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και οι Αμερικανοψεκ θα μας λένε να τους λαδώσουμε κι άλλο το εντεράκι. Εάν γίνει τέτοια πώληση στην Τουρκία, τότε η απάντηση θα πρέπει να είναι ζεστά χρήματα στους Γάλλους για συμμετοχή στο FCAS και επιπλέον rafale και mirage.

Όταν θεωρείς αξιωματικά, χωρίς να απαιτείται η βάσανος της απόδειξης, ότι τα συμφέροντά σου συμπλέουν με αυτά των ΗΠΑ, τότε το μόνο περιθώριο που αφήνεις στον εαυτό σου για άσκηση εξωτερικής πολιτικής, όταν κάτι στραβώνει, είναι να πείσεις τις ΗΠΑ ότι δεν ξέρουν το συμφέρον τους...

Υ.Γ Πήδα τους ρε Βικτώρια συνέχεια να τους πετάξεις τα μάτια έξω...αφού μυαλό δεν έχουν. Μοίραζε συνέχεια φάπες στους ηλίθιους που υπάρχουν ολούθε γύρω μας..Ου να μου χαθείτε γιδοραγιάδες....

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα είναι η απόλυτη ξεφτίλα των θεσμών του κράτους που σχεδιάζουν πολιτική ( λέμε τώρα) . Τον πίνουμε παντού και ζητάνε και κωλο παραπάνω οι cowboys ουστ αχάριστοι . Όταν βλέπεις να επιβραβεύει τον πειρατή που τους την έκανε και σε αυτούς η χαζαρο - Αμερική, ψάχνουμε αλλού για όπλα και συμμάχους σοβαρούς . Γαλλία - άλλες ευρωπαϊκές χώρες βάλτε στον κουμπάρα του fcas + MBDA πυραύλους παντού και νορβηγικούς , και στα τρακτέρ και στα navara και στις εξωλέμβιες . Και να αφήσουν οι ηλίθιοι να εξοπλίζονται οι πολίτες. Να κάνουν ένα σαν το Groupon τις μικρές αγορές του στρατού να συμμετάσχει οποίος θέλει να παίρνει για volume economy και υποχρεωτικά ελληνικές συμπαραγωγές , άρβυλα - γάντια - θερμικά ρούχα εσώρουχα - περιστροφα - αλιξίσφαιρα γιλέκα - κυάλια - μαχαίρια - διόπτρες - ρούχα - μίνι-drone κτλ. Μπας και αποκτήσουμε πεζικό κάποτε στην έκταση που πρέπει εξοπλισμένο . Και επειδή δεν μπορούμε όλοι να ανεβούμε στον Μακεδονομάχο λόγω χρόνου και απροπόνητοι (6 ήμερη εργασία) και χρημάτων, να πάρουν μερικά paintball να διοργανώνει εδώ η ΣΕΑΠ σεμινάρια για όποιον θέλει 2μερα, και σε άλλα στρατόπεδα μπας και ξεμουσκαρεψουμε όλοι κι όλοι. Ποτέ θα την στείλει κανείς αυτήν μόνιμα σε new land χλοερή την Nuland.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε Νικόλα..έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι λες. Μόνο που αυτά τα λαμόγια δεν μας θέλουν ούτε εξοπλισμένους ούτε οργανωμένους. Προσπαθούν για το ακριβώς αντίθετο.Είπαμε μέχρι η Ελλας να επανέλθει σε χέρια Ελλήνων οι προδοσίες κι η κατοχή δεν θα τελειώσουν....

Στο θέμα της Χαζάρας Νούλαντ...Ο eastmed εάν γίνει, αναδεικνύει την Ελλάδα από κομπάρσο σε βασικό ενεργειακό παίχτη, με τεράστιες προεκτάσεις και σε άλλα θέματα (οικονομικά, στρατιωτικά).Παράλληλα υποβαθμίζει/μειώνει ανταγωνιστικά project. Τα οποία project προωθούν (προωθούνται από) τα αφεντικά της κας Νούλαντ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν πειράζει εμείς θα τον φτιάξουμε και ας λέει η απαυτούλα ότι θέλει. Να πουλάει LNG θέλει η πλασιέ της Chevron.

ΑΡΡ. είπε...


ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.

Η επανελληνοποίησις όμως του έθνους πρέπει ν'αρχίσει πολύ πριν, το ενωρίτερον δυνατόν, ως μια πιστεύουσα εις τον εαυτόν της διαφωτιστική, μαχητική, διεκδικητική και πειστική τοις άλλοις πολιτική (αντιπολιτευτική) αφύπνισις και τάσις. Αφύπνισις και τάσις εμπνεομένη υπό πατριρίωτών αγνών όσον και αποφασισμένων την ψυχή τους τίμια και καθαρή στους ουρανούς, ούτως ή άλλως, να παραδώσουν.
Επειδή και εκεί ψηλά, απ' όπου ήλθαμε και θα επιστρέψωμεν, η κρίσις των ψυχών μας έξει ως αξιολογκόν κριτήριον την κορυφαίαν αυτήν επί γης αρετήν, την φιλοπατρίαν. Την φιλοπατρίαν που εθνικά και ανθρωπιστικά ενώνει και απελευθερώνει δημιουργούσα τα μεγάλα του ανθρωπιστικού πολιτισμού έργα.
Την φιλοπατρίαν και όχι τας πολιτικοθρησκευτικάς προτιμήσεις και παρατάξεις και τα συναφή των εριστικά πάθη που φανατίζουν, διαιρούν και σκλαβώνουν.