ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Τα ακούς Μητσοτάκη;; Οι μέρες σου είναι μετρημένες.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους αυτούς τους καθημερινούς ήρωες που φυλάνε τα εδάφη μας, την Πατρίδα μας.

Μητσοτάκη είσαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το αν θα αναστηθούν οι 3 πυλώνες της κυριαρχίας μας. Το ναυτικό, η αεροπορία και ο στρατός δεν χρωστούν τίποτα σε εσένα, στη ΝΔ, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ στο ΚΙΝΑΛ και σε όποιο άλλο κόμμα προκύψει. Δεν χρωστάνε τίποτα στα πολιτικά τζάκια. Η ανάσταση για το ΠΝ θα έρθει όταν φροντίσεις να γίνει σε όλους ξεκάθαρο πως οι επιλογές των οπλικών συστημάτων δεν γίνονται βάσει πολιτικών κριτηρίων, αλλά επιχειρησιακών. 

Το ΠΝ επέλεξε τις FDI. Τώρα καλείται να επιλέξει κορβέτα. Η λογική επιτάσσει την επιλογή της Gowind. Μια κορβέτα γαλλική που θα μπορεί να έρθει στην ύψιστη διαλειτουργικότητα με την εξίσου γαλλική FDI. Μια κορβέτα με κάποια κοινά μηχανολογικά μέρη, κάποια κοινά ηλεκτρονικά συστήματα και κοινό CMS. Αυτό σημαίνει ευκολότερη και οικονομικότερη συντήρηση. Αυτό σημαίνει ευκολία στην εκπαίδευση και στην μετακίνηση πληρωμάτων.

Το ΠΝ πασχίζει να βρει την βέλτιστη λύση για τον απαρχαιωμένο στόλο που οι ελληνικές κυβερνήσεις του φόρτωσαν. Είναι καιρός πλέον Μητσοτάκη εσύ και οι κυβερνήσεις να σιωπήσετε.Οι υπουργοί ανάπτυξης να βγάλουν τον σκασμό. Δεν γίνεται τα ναυπηγεία να έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αξιόμαχο των νέων πλοίων, όταν οι Τούρκοι πολιτικοί και στρατιωτικοί θέλουν να πάρουν τα νησιά μας. Στην Αμερική που θα πας με τα λεφτά του ελληνικού λαού, δεν θα πας για να φέρεις ένα ακόμα 40χρονο πλοίο. Δεν θα πας για να φέρεις ένα προβληματικό παράκτιο πλοίο.

Δεν θα πας για να φέρεις F35 την στιγμή που τα erieye δεν έχουν fos, τα επίγεια ραντάρ ένα απαρχαιωμένα, τα μεταγωγικά είναι καθηλωμένα και τα F16 δεν έχουν πυραύλους μακρού πλήγματος. Θα πας για να εξασφαλίσεις την αναβάθμιση τους και τα απαραίτητα όπλα για αυτά. Ο ελληνικός λαός θέλει εμφανή και άμεσα ανταλλάγματα για την ξεκάθαρη θέση της χώρας μας. Τα ακούς Μητσοτάκη;; Αν δεν κάνεις αυτό που λέμε οι μέρες σου είναι μετρημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: