ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Θα μας ζητήσουν να διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή με το να εκχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα και εθνικό πλούτο.

 Pleased to join 🇹🇷@MFATurkiye Deputy Foreign Minister Önal and our delegations to launch the U.S.-Turkey Strategic Mechanism to address shared bilateral, regional, and global challenges, including Russia’s aggression in Ukraine. pic.twitter.com/4mgV2yJHxY

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μας μπήκε ο πυλώνας σταθερότητας στον κώλο συμπατριώτες. Θα μας ζητήσουν να διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή με το να εκχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα και εθνικό πλούτο.

Είναι οι ίδιοι "δυτικοί" κύκλοι που το 1974 παγίδεψαν τον άφρονα εθνικά Ιωαννίδη με  αποτέλεσμα τον Αττίλα 1 στην νήσο Κύπρο.Αμέσως μετά ο Ιωαννίδης δήλωσε προς τους Αμερικάνους..." ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ" και αυτό γιατί άλλες εγγυήσεις είχαν δώσει...και άλλα έπραξαν.!

Είναι η ίδια η Νούλαντ που όταν ήταν αναπληρωτής Υπ.Εξωτερικών είχε δηλώσει , σε ότι αφορά την κατάσταση στην Ουκρανία και τις ενστάσεις τις Ε.Ε " ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η Ε.Ε " . Τόσο απλά. Δεν είναι περίεργο που τα πηγαίνει τόσο καλά με τους Ναζιστές Τούρκους, όπως και με τους Ναζί στην Ουκρανία.

Μην ξεχνάμε ποιοι ήταν αυτοί που έκαψαν την Αθήνα το 2008 , και κάτω από την επίβλεψη ποιόν.!!! Αυτή και ο άλλος ο Χαζάρος ποδηλάτης πρέσβης σχεδίασαν την καταστροφή στην Ουκρανία. Κάτι ξέχασαν στην πορεία οι Ουκρανοί ...θα το θυμηθούν.! Ακόμα στην αρχή βρίσκονται...καλό μάθημα.!

..."ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ"!...

Η Ουκρανία διοικούνταν από την αυτοκρατορία των Χαζάρων, η οποία μεταστράφηκε μαζικά στον φαρισαϊκό/καβαλιστικό ιουδαϊσμό τον 9ο αιώνα μ.Χ. Αυτοί οι μετακλητοί των Χαζάρων ήταν οι πρόγονοι των σύγχρονων Εβραίων «ασκενάζι», που δεν έχουν καμία σχέση με Βιβλικούς Ιουδαίους, σημιτικούς λαούς ή τη γη του Ισραήλ. Οι Χαζάροι πιστεύουν ακράδαντα στην καμπαλιστική μαγεία που περιλαμβάνει τη λατρεία του Σατανά και τη διοχέτευση της εξουσίας μέσω“sigils”... " Ἐσεῖς, πού καυχιέστε ὅτι εἶστε παιδιά τοῦ Θεοῦ, ἔχετε πατέρα τόν διάβολο. Ἀπ' αὐτόν κατάγεστε καί τό δικό του χαρακτήρα καί τά ἰδιώματα κληρο­νο­μή­σα­­­­­­­­­­­τε."

Το ουκρανικό εθνόσημο είναι πράγματι ένα τέτοιο σύμβολο, το οποίο αρχικά ήταν το Χαζαρικό tamga. Η σύγχρονη ρωσο-ουκρανική «σύγκρουση» είναι στην πραγματικότητα μια προσπάθεια της Χαζαρικής άρχουσας ελίτ να ανακτήσει την πατρίδα της προτού εισαγάγει τον Σατανιστικό-Τυφώνειο  «κόσμο του μέλλοντος».

9 σχόλια:

Μμ. είπε...



Γι αυτό, ¨βάστα Ρόμελ¨, έεε Πούτιν, κι ο θεός βοηθός. Και γαρ ¨δυοίν κακοίν προκειμένοιν, το μη χείρον βέλτιστον¨ Εάν δηλαδή αμφότεροι είναι οι δυο πόλοι του κυρίαρχου Κακού, ο ρωσικός τουλάχιστον είναι παραδοσιακός και βραδύτερος ενώ ο δυτικός ήδη μας λοαττκιπήρε και μας χαζαροσήκωσε.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα και αναμεσα εμεις γυμνοι και ξυπολητοι,παγωσαν τα αρχιδια μας σε αυτη την ερημια,αδικα περιμενουμε να μας σωσουν.
Ξεκρεμαστε τ αρματα Ελληνες,οσοι τα εχετε ακομη δεν προλαβαινουμε να βαλουμε σταρι,θας μας κοκκινησουν τα κωλια.
Μπηκε και οι ανοιξη γαμω την τρελα μου.
Αιντε καλησπερα σε ολους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ,αδικα περιμενουμε να μας σωσουν."

Καλησπέρα φίλε Νικανδρικ...και σε όλους. Πάνω σε αυτό που έγραψες είχαμε προειδοποιήσει τόσο εμείς όσο και άλλοι.

" Αυτά είναι γνωστά πράγματα.... εδώ και 35 χρόνια......Δεν κουνιέται φύλο... γιατί αυτοί που μπορούν να κουνήσουν το δέντρο... απλά το ποτίζουν!!!

Διότι αυτοί που μπορούν να κουνήσουν το δέντρο... μας έχουν προδώσει! "

Τα λέγαμε ΕΔΩ.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/07/ti.html

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οσο διαβαζω τα παλια εσυ ακου αυτο,γιατι μολις διαβασα το σχολιο αρχιζε το τραγουδι που ακουω.

https://www.youtube.com/watch?v=gJm6wHZkdPg&list=RDMM&index=16
Σκετη τρελα οα περασουμε τελεια.

ΑΡΡ. είπε...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΡΩΝΕΙ!

ΤΕΧΝΟΣΚΛΑΒΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΝΟΟΨΥΧΟΚΑΤΑΛΗΨΙΑ (MIND CONTROL) KAI ΔΙΑΣΗΜΑ ΕΙΔΩΛΑ.

Σκλάβοι της, πάση θυσία, προβολής, αναγνωρισιμότητος και ματαιοδοξίας. Παλιά το έλεγαν μαύρη μαγεία, σήμερα ¨τεχνικαί τρομοπαραλύσεως, ελέγχου και προγραμματισμού του νου.¨ Προσφάτως στο καλλιτεχνικό Χόλιγουντ, σήμερα παντού, από Μ.Μ.Ε., δισκογραφία μέχρι και το ηγετικό πολιτικό και θρησκευτικό προσωπικό των εθνών. (Βλ. Κούλης, Τσίπρας, Ιερώνυμος, Ζελένσκι, Μακρόν κ.α.)
Ό,τι λάμπει, κυρίως (και νεοταξικώς-καμπαλοχαζαρικώς) σήμερα, μπορεί να είναι μέσα του πολύ βαριά τραυματισμένο και δυστυχισμένο. Και άρα πολύ επικίνδυνο προς ανθρωπίνην μίμησιν - ταύτισιν - κατανάλωσιν…

ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ (Ι)

Η Μέριλιν Μονρόε δεν είχε μόνο καλά χειραγωγηθεί από τους χειριστές της, αλλά στην πραγματικότητα κακομεταχειρίστηκε και τραυματίστηκε , προκειμένου να "την κρατήσουν κάτω» και να ενισχύσουν τον προγραμματισμό. Το τραύμα, η κακοποίηση, η απομόνωση, ο έλεγχος του νου και η συνεχής επιτήρηση ήταν μέρος της καθημερινής ζωής της Μονρόε. δίνουν μια θλιβερή, αλλά πεντακάθαρη εικόνα της ζωής ενός σκλάβου ΜΚ του Χόλιγουντ.

Αυτό το είδος της κακοποίησης, ωστόσο είναι ένα σοβαρό τίμημα για τα θύματα για την αναγνωρισιμότητα και ειδωλοποίηση (εμπορευματοποίηση, κατ’ ουσίαν), που απολαμβάνουν και, μετά από λίγο, σχεδόν αναπόφευκτα ακολουθεί μια συνολική κατάρρευση. Σε εκείνο το σημείο, σκλάβοι του MK συνήθως «πετιούνται έξω από το τρένο της ελευθερίας". Αυτή ήταν η έσχατη μοίρα της Μέριλιν;

Αργή κατάρρευση.

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής της Μέριλιν χαρακτηρίστηκαν από ακανόνιστη συμπεριφορά, περίεργα ανέκδοτα και πολλές «οικείες» σχέσεις με άτομα υψηλής ισχύος . Δεδομένου ότι όλο και περισσότερο έδειχνε σημάδια σοβαρής ψυχικής δυσφορίας, είχε επίσης σχέσεις με πολλούς άνδρες (τον JFK, τον αδελφό του, Μπόμπι Κένεντι, τον Μάρλον Μπράντο, κλπ) και σύμφωνα με μια βιογραφία: “Marilyn Monroe: My Little Secret” by Tony Jerris, (Μέριλιν Μονρόε: το μικρό μυστικό μου του Tony Jerris), και με μερικές γυναίκες επίσης.

Ως σκλάβος Beta (σεξ), χρησιμοποιήθηκε επίσης από τους ανθρώπους της βιομηχανίας. Στο βιβλίο του June DiMaggio “Marilyn, Joe and Me” “Η Μέριλιν, ο Τζο και εγώ” ο συγγραφέας περιγράφει πώς αναγκάστηκε να εξυπηρετήσει γέρους και ότι έπρεπε να αποσυνδεθεί πλήρως από την πραγματικότητα (μια σημαντική πτυχή του ΜΚ προγραμματισμού) για να είναι σε θέση να ζήσει αηδιαστικές πράξεις.

ΑΡΡ. είπε...



ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΡΩΝΕΙ (συνέχεια)

"Η Μέριλιν δεν μπορούσε να αντέξει τα συναισθήματα όταν έπρεπε να κοιμηθεί με ρυτιδιασμένους γέρους για να επιβιώσει στην δουλειά της. Είχε να προστατεύσει τον εαυτό της σβήνοντας (τα συναισθήματα της) κατά τη διάρκεια εκείνων των χρόνων - σαν να έπαιζε θέατρο για να αφαιρέσει τον εαυτό της από την φρίκη της κατάστασης. Όταν αυτοί οι υψηλά ιστάμενοι, οι πλούσιοι μεγιστάνες αγόραζαν το σώμα και την ψυχή της, δεν μπορούσε να αντέξει μια ζωή δική της. Υπήρχαν φορές, μου είπε, όταν ήρθε στο σπίτι εξαντλημένος από την κούραση της ημέρας και κάποιοι ισχυροί της τηλεφωνούσαν, και το δέρμα της σέρνονταν . Για να ξεφύγει από τις φρικαλεότητες που θα της συνέβαιναν, παρέμενε στο ντους για μια ώρα ή και περισσότερο. Ήθελε να ξεπλύνει την τρομερή εμπειρία που θα έπρεπε να υπομείνει ».

– June DiMaggio, Marilyn, Joe and Me

Κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής της, η Μέριλιν φέρεται να ήταν πολύ δύσκολο να εργαστεί με και η συμπεριφορά της έκανε τους άλλους να ανησυχούν για την κατάστασή της. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ολοκληρωθείσας ταινία της, The Misfits, η Μονρόε είχε μια «σοβαρή ασθένεια» που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε, αλλά φέρεται να αντιμετωπίζονταν από έναν ... ψυχίατρο. Με άλλα λόγια, έλεγχος του νου.

"Η Μονρόε ήταν συχνά άρρωστη και δεν μπορούσε να παίξει, και μακριά από την επιρροή του Δρ Greenson, είχε αναλάβει την κατανάλωση υπνωτικών χαπιών και αλκοόλ. Μία επισκέπτης στο πλατώ, η Σούζαν Strasberg, περιέγραψε αργότερα την Μονρόε πως "κατά κάποιο τρόπο τραυματίστηκε θανάσιμα," και τον Αύγουστο, η Μονρόε έσπευσε στο Λος Άντζελες, όπου νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες. Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι ήταν κοντά στο θάνατο, αν και η φύση της ασθένειάς της δεν αποκαλύφθηκε. Η Louella Parsons έγραψε στη στήλη της στην εφημερίδα ότι η Μονρόε ήταν «ένα πολύ άρρωστο κορίτσι, πολύ πιο άρρωστο από ό, τι αρχικά πίστευαν», και αποκάλυψε ότι ήταν σε θεραπεία από ψυχίατρο. "

- Wikipedia, «Marilyn Monroe»

Το 1962, η Μέριλιν άρχισε να κινηματογραφεί το Something’s Got to Give (Κάτι Έχει να δώσει), αλλά ήταν τόσο άρρωστη και αναξιόπιστη που τελικά απολύθηκε από το στούντιο της 20th Century Fox για μισό εκατομμύριο δολάρια. Ο παραγωγός της ταινίας Henry Weinstein δήλωσε ότι η συμπεριφορά της Μέριλιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν τρομακτική:

"Πολύ λίγοι άνθρωποι βιώνουν τον τρόμο. Όλοι μας βιώνουμε το άγχος, την στεναχώρια, τον φόβο, αλλά αυτό ήταν καθαρή αρχέγονη τρομοκρατία ".

- Anthony Summers, “Goddess”
( Anthony Summers, "θεά")

Ο Weinstein παρατήρησε ότι η Μέριλιν δεν είχε απλά "κακές ημέρες" ή κακή διάθεση. Ένοιωθε μία "καθαρή αρχέγονη τρομοκρατία» - κάτι που τα θύματα τραύματος με βάση τον Έλεγχο του νου συχνά καταλήγουν να βιώνουν.

Η τελευταία φωτογράφιση

Στα τέλη του Ιουνίου του 1962, η Μέριλιν χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο για μια φωτογράφηση με φωτογράφο τον Bert Stern για το περιοδικό Vogue. Έξι εβδομάδες αργότερα, βρέθηκε νεκρή. Υπάρχει κάτι ανησυχητικό σχετικά με αυτές τις εικόνες, οι οποίες δείχνουν μια αισθησιακή αν και γερασμένη Μονρόε, μεθυσμένη και με μάτια που κάπως είχαν χάσει την λάμψη τους. Είτε ήταν εσκεμμένη είτε όχι, αυτή η φωτογράφηση είναι συμβολική για διάφορους λόγους.



ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Φιλε ΑΡΡ πολυ θελουν να χεστουμε στα βρακια μας με τετοια καβλωνουν,αλλα απο τοτε που ειπε ο προγονος μας οτι θα πολεμησουμε στην σκια τους εκοψε το βηχα.
Παντως κανουν φιλοτιμες προσπαθειες,δεν ανηκουμε σ αυτο τον κοσμο,περαστικοι ειμαστε, οποτε θα τα βαλουμε ολα φωτια αλοιμονο τους.
Ερχεται ανοιξη μαγκες θα περασουμε τελεια.

ΑΡΡ. είπε...



Συμφωνώ, φίλε ΝΚ.
Ο ερπετόψυχος γαρ χαζαροεβραίος μπορεί να επιχαίρει ότι έβαλε τρικλοποδιά στον θεό των θεών αλλά ο ουράνιος Έλλην ξέρει κάτι πολύ πιο συντριπτικώς αποτελεσματικό. Το βάζειν τρικλοποδιά στον διάβολο και αποθεώνειν, Ολυμπιακώς-Ηρακλειακώς, τον άνθρωπο.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε τον Μπρά'ι'ζα ,τον διπλωμάτημε τουρκάλα σύζυγο,σ'αυτό το κουαρτέτο που είναι στι στρατιωτικών ή των εξωτερικών, όπως και το 2014