ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Απριλίου 2022

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΙΘΕΡΟΗ ΚΑΙ ΕΛ-ΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μήπως ήλθε η ώρα να τους πάρουμε πίσω την δύναμη που εμείς τούς έχουμε δώσει και να μην επιτρέψουμε ξανά να αποκτήσει κανείς τέτοια δύναμη και να ελευθερώσουμε τον πλανήτη από τα χέρια όλων αυτών των απατεώνων;;

Και να μην ξεχνάτε ποτέ  ότι τα egg cells (ωοκύτταρα/ωάρια) είναι πιο σημαντικά απ' τα cells των πλοίων για ένα έθνος. Και να μην πλανάσθε. Το έθνος μας χρειάζεται πολλά ελληνόπουλα για να μπορεί να συνεχίσει την ύπαρξη του. Το έθνος μας χρειάζεται ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια νέα ΕΛ-ΙΑΣΗ . Μια λέξη που με την πάροδο του χρόνου αφού την οικειοποιήθηκαν την παράφρασαν και την έκαναν ελέησον δίχως να γνωρίζουν τι σημαίνει και τι είναι.!

ΕΛ-ΕΗΣΟΝ από το  ΕΛ-ΙΗΣΟΝ που προκαλούσε αναγέννηση κυττάρων και θεραπεία κάθε ασθένειας και πνευματικού και σωματικού καρκίνου. Το έθνος μας είναι η ΖΩΗ...και μέσα από την νέα αυτή ΑΙΘΕΡΟΗ (που προκαλεί αναγέννηση νέων κυττάρων και ιστών) θα έχουμε αναγέννηση και πραγματική Ανάσταση του έθνους μας.

Υ.Γ Και μην ξεχνάτε να είστε Λύκοι και όχι πρόβατα.! 


 

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΕΛΛΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΝ

Καλή Ελλανάστασις, συνέλληνες!
δεν είναι γαρ αυτή,
παγκοσμίως κι εγχωρίως,
ανθρώπινη κατάστασις.

Τους ουράνιους δρόμους
και του κόσμου τα μάτια
εμείς ανοίξαμε
κάποτε ειλικρινά
και κλείσαμε
τα λάθος μονοπάτια.
Εμείς και πάλι,
- θεού παραγγελιά -
πρόκειται του νέου κόσμου
και του νέου πολιτισμού
να φορέσωμε τα γιορτινά.




ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλη Ανασταση σε ολους
Χθες ειδα για λιγο μια τανια με τον Οδυσσεα,στο γιατι της αποριας ενος Μνηστηρα τους σκοτωνει αυτος απαντησε.
Γιατι προσπαθησατε να μου κλεψετε τον κοσμο μου.
Να λοιπον η δικη μας Ανασταση με αυτον τον τροπο θα ερθει.
Καλα να περασετε φιλοι μου.
Υ.Γ.Πρεπει να βρουμε τροπο να παγωνουμε τις μπυρες χωρις ψυγειο γιατι βλεπω διακοπες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΑΡΡ. είπε...


Ο Ερανιστής και Πύλη του Αδριανού.

...........................

Το άντρο των Βρυκολάκων, τα ερπετά, οι αρουραίοι, το γνωρίζουν καλά πως εάν ο Έλλην δεν δώσει την έγκρισή του δεν θα μπορέσουν ποτέ να ευοδωθούν τα σχέδιά τους. Ο πλανήτης είναι Ελληνικός και όλοι αυτοί είναι εισβολείς. Γι’ αυτό και το όνομά του Σατανά τους είναι Adrian, δηλαδή Αδριανός, ο μεγαλύτερος φιλέλληνας αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής περιόδου ο οποίος υπήρξε και μεγάλος εχθρός τους.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά . Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφετε , όποτε μπορείς μας αναλύεις περισσότερο το ΕΛ-ΙΗΣΟΝ . Κάθε μέρα που διαβάζω εδώ έχω περισσότερες απορίες και συνειδητοποιώ πόσα δεν έχουμε διδαχθεί και πόσα έχουμε να μάθουμε.
ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ , επειδή το έχω σκεφτεί για τις μπύρες το μυστικό είναι να πραγματοποιεί το μπουκάλι ή το ποτήρι εξωτερικά με μια 2η ουσία ενδόθερμη αντίδραση (απορροφά θερμότητα από το άμεσο περιβάλλον). Στην σχολή κάναμε με αντιδραστήρια τα οποία πάγωναν αρκετά . Το θέμα είναι να βρούμε δυο ουσίες ή αυτό που είχα σκεφτεί 2 αλοιφές κατάλληλες να απλώνονται εξωτερικά στο μπουκάλι , με την εφαρμογή της 2ης και την αντίδραση να κατεβαίνει η θερμοκρασία αρκετά . Το παν είναι θέμα κόστους και αγωγιμότητας για την απορρόφηση θερμικού φορτίου μέσα από το σκεύος κυρίως . Άμα βρω λύση θα σου πω για να ξεχάσουμε τα ψυγεία , αλλιώς βάζεις σε ένα κουβά τις μπύρες που θες και τα αντιδραστήρια να απορροφήσουν θερμότητα . Ψάχνουμε πιο πρακτική λύση .....
https://www.youtube.com/watch?v=Aqf04WBjahw
https://www.youtube.com/watch?v=PgW9Q2kCriY

Με τα πιτσιρίκια και το μαγαζί το άφησα δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε κρα το κοράκι...

ΑΡΡ.
δεν είναι γαρ αυτή,
παγκοσμίως κι εγχωρίως,
ανθρώπινη κατάστασις.
Πόσο δίκιο έχεις , θέλουμε τον κόσμο μας πίσω όπως και ο Οδυσσέας .

Να είστε καλά .