ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Τι Τουρκία θέλουμε οι Έλληνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Τι Τουρκία θέλουμε οι Έλληνες.

Διαβάζουμε ΕΔΩ . τον κύριο Μουμτζή να αναρωτιέται τι Τουρκία θέλουμε;;

Δεν μας έμεινε κωλοτρυπίδα για κωλοτρυπίδα από το 1974 και μετά. Στερέψαμε. Μήπως πρέπει να σκεφτούμε πως το μυστικό δεν είναι να δίνεις κώλο στους Τούρκους, αλλά να τους κεράσουμε μια ούτσα στο στόμα;; Αλλά τι λέω.... Δεν πρέπει να  διαταραχθεί το οικοσύστημα της ανθελληνικής Αθηναϊκής πολιτικής ελίτ.

Να σου πω εγώ κ.Μουμτζή τι Τουρκία θέλω. Θέλω μια Τουρκία που θα βομβαρδίζεται από ελληνικά αεροσκάφη. Μια Τουρκία που θα χάνει τους επιστήμονες της αμυντικής της βιομηχανίας από αυτούς τους βομβαρδισμούς και από ειδικές επιχειρήσεις της ΕΥΠ που θα στοχοποιούν αυτούς και τις οικογένειές τους. Μια Τουρκία που θα ξυπνά από τους ήχους των leopard τα χαράματα. Με άλλα λόγια δεν θέλουμε να υπάρχει Τουρκία. Θέλουμε τα εδάφη μας πίσω και την πλήρη εξόντωση της απειλής.

Δεν θέλουμε να υπάρχει Τουρκία με την σημερινή της μορφή. Αυτό που θέλουμε είναι να διαμελιστεί. Να πάρουμε τα κλεμμένα μας πατρογονικά μας εδάφη που θέλουμε, να περάσουν υπό τον διοικητικό έλεγχο της Ελλάδας. Έτσι ταυτόχρονα θα ανήκουν και πάλι στο ΝΑΤΟ. Το 'πιάσες.;;

Υ.Γ Αφού για το ΝΑΤΟ όλος ο Αιγαιακός γεωγραφικός χώρος είναι ΕΝΙΑΙΟΣ αμυντικά...τότε για αυτούς ΔΕΝ αλλάζει απολύτως τίποτε αν όλος αυτός ο χώρος ελέγχεται διοικητικά/οικονομικά/πολιτικά από την Ελλάς και τους Έλληνες.  Πάλι στο ΝΑΤΟ θα υπάγεται.

3 σχόλια:

Mxa είπε...

...χωρίς οίκτο!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Mxa

Οι εχθροί είναι εντός των τειχών.Κείμενα σαν του Μουτζή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Είναι λες και αρθρογραφεί σε Βελγική εφημερίδα και όχι σε ελληνική.

Ανώνυμος είπε...

Όταν απελαυνεις Ρώσους διπλωμάτες και αφήνεις το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή να αλωνίζει, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις της Αμερικανίδας προξένου στην Θεσσαλονίκη μάλλον θα δούμε ΕΟΖ στην Θράκη, την συνεχή ροή λαθρομετανάστων, οι οποίοι θα δουλεύουν σε εργοστάσια, με μόνη παροχή φαγητό και ύπνο ώστε να ανταγωνιστουν την Κίνα.