ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 26 Απριλίου 2022

H "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ"

Βγήκα χθες να περπατήσω για να χωνέψω το κλέφτικο και να πάρω τσιγάρα και είπα να κάτσω να πιω και μια μπύρα στην πλατεία , να χαζέψω και να δω και τι παίζει.

Και το έφερε έτσι η μοίρα, η τύχη ή το κισμέτ (διάλεξε ότι σε βολεύει) για να γίνω άθελά μου ακροατής μιας φοβερής συνομιλίας από το δίπλα τραπεζάκι. Νομίζοντας ότι είναι απολύτως ασφαλείς επί της πλατείας όπου συχνάζει η ΛΔ της τοπικής Εκάλης και δεν τους ακούει κανείς άλλος πέραν της δικής τους ομήγυρης, ένας κυριούλης (γνωστή φάτσα μου φάνηκε), πρώην βουλευτής ΝΔ επί Σαμαρά και μετά αποτυχόν στην Δ. Αττική, έβγαζε τον πόνο του και έλεγε τα πλάνα του σε έναν άλλον κυριούλη, που είχε κουβαλήσει για "να μαθαίνει" και τον φανερά βαριεστημένο γιό του. Τι έμαθα:

🔸Πόσα μπήκε μέσα ο πολιτευτής από το που τον έστειλαν να κάνει το αγροτικό του στην Δυτική Αττική και ποιοι του την έφεραν. Δεν λέω τα επίθετα και τους χαρακτηρισμούς γιατί θα με τραβολογάνε στα σίγουρα. Από την στιγμή που δεν έχω χειροπιαστές αποδείξεις.



🔸Για την "πλατφόρμα" που ετοιμάζει τώρα για να μαζέψει φράγκα, "εντός του επόμενου διμήνου, δεν θα προλάβουμε", είπε. Για να συλλεχθούν τα πρέποντα μπικικίνια από τρία επιμελητήρια και 60 επιχειρηματίες για να εκλεγεί ο εν λόγω πάλι (και να πατσίσει και τις χασούρες του παρελθόντος). Ντιλάκια εξυπηρέτησης καλά ορισμένα.

🔸Για το ποιοι πρέπει να στελεχώσουν την πλατφόρμα και ποιοί, προς Θεού, πρέπει να μείνουν απ' έξω. Εδώ έπεσε πολύ Brainstorming, βαρέθηκα να ακούω ονόματα να πάνε και να έρχονται σε σκληρή διαπραγμάτευση.

Σηκώθηκα, πλήρωσα και τους κοίταξα με εκείνο το βλέμμα που έχω τελειοποιήσει μέσα στον χρόνο σχετικά, ξέρεις. Είδα ανησυχία του τύπου "ρε λες να μην είναι όλοι δικοί μας στην πλατεία και τα άκουσαν και άλλοι;;"

Το αφήνω εδώ για case study της risk analysis της πλατφόρμας. Περιμένουν να γυρίσει ο Κυριάκος από το Αμέρικα (δεν διευκρίνισαν με τι ακριβώς στα χέρια) και τρέχουνε από τώρα.

Η πλατφόρμα να είναι καλά

Υ.Γ  Δηλαδή άμα ένας μικρομεσαίος δεξιός πολιτευτής μπορεί και δαγκώνει 60 επιχειρηματίες επιλεγμένους κιόλας από μεγαλύτερη δεξαμενή ποιους θα δαγκώσει ο Άδωνις πχ; Ρε τι γίνεται δω;;

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σου Λυκαστρε με το παγωμενο μπιρονι,ειδες λοιπον ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και το νοικοκυρη που λεει ο θυμοσοφος Λαος.
Βεβαια στα αρχιδια τους αν τους ακουσες η οχι αυτοι θα εξακολουθουν να ειναι καθικια,και μαλιστα ετοιμαζουν και την επομενη μαλακισμενη γενεια.
Και εγω ομως εξεπλαγην οταν ειδα σημερα σε ενα ρεπορταζ γυμνη σχεδον μια Ουκρανη να λεει ποσο περιπλοκα ειναι τα πραγματα στη χωρα της και προς στιγμην νομισα οτι ελεγε περικωλα αφου ειχε βγαλει την κωλοτρυπιδα της στον ζεστο ελληνικο Ηλιο.
Να με συγχωρησουν οι γυναικες αναγνωστες σου αλλα παροτι παντρεμενος με δυο κοριτσακια τετοια μαλακισμενη εικονα βασανισμενης Ουκρανης την χωρα της οποιας μας σερνει με το ζορι να βοηθησουμε αυτος ο 100 τοις 100 πουστης με ξεπερναει και δεν το παιζω ουτε ηθικολογος η σεμνοτυφος.
Παντως θα κλαινε οι μογγολοι γιατι περιμενουν τις Ουκρανες να περασουν και απο εκει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...οι ίδιοι οι Ουκρανοί είναι που εμπορεύονται τις γυναίκες τους. Το εμπόριο λευκής σαρκός και η εκπόρνευση είναι το εθνικό τους προϊόν. Οπότε καλά τους αποκαλείς περίκωλα.

Όσο για τα λαμόγια της πλατείας, μην ανησυχείς και το βλέμμα που τους έριξα δεν ήταν βλέμμα αποδοκιμασίας...αλλά βλέμμα εγγραφής τους στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία τους συστήματος "γκαντεμιάς" και δυστυχίας που έχω αναπτύξει για να τσακίζω τα λαμόγια. χα χα χα

Από εδώ και μετά ΤΙΠΟΤΕ δεν θα τους πηγαίνει καλά.!!! Μοριακή φυσική φίλε μου και μάλιστα μόνο για ολίγους.