ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Αυτό σημαίνει αυτοδιάθεση. Κάνεις την καύλα σου, αλλά να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς τις αποφάσεις σου.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H Κίνα λέει υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τα Νησιά Σολομώντα. Πυρηνικά στα Νησιά Σολομώντα στα 1.700χλμ από την Αυστραλία;; Για την Αυστραλία (και τις ΗΠΑ) είναι "ζωτικός χώρος". Να δούμε πώς θα λειτουργήσει εδώ η "αυτοδιάθεση των λαών" και αν θα γίνει σεβαστή η ιστορική απόφαση των Νήσων του Σολομώντα, χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις.

Αυτοδιάθεση των λαών δεν θέλατε; Η αυτοδιάθεση είναι κάτι που για να έχει αξία πρέπει να εφαρμόζεται καθολικά. Αυτοδιάθεση πρέπει να έχει και η Ελλάδα και η Τουρκία και η Γερμανία και η Αμερική και η Ρωσία και η Κίνα κ.ο.κ. Όλοι πρέπει να έχουν. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βιώνει τους καρπούς αυτών. Κάποιοι μπορεί να είναι νόστιμοι, κάποιοι άνοστοι, κάποιοι άλλοι σάπιοι και κάποιοι δηλητηριώδεις. 

Η Ουκρανία αποφάσισε πως θα ασκήσει την αυτοδιάθεση της και τώρα καλείται να την υπερασπιστεί σε ένα στημένο παιχνίδι. Η Τουρκία θέλει τα νησιά μας. Απολύτως λογικό. Οι Τούρκοι κάνουν αυτό που προτάσεις το εθνικό τους συμφέρον. Εμείς όμως θα πρέπει να απαντήσουμε αναλόγως. Αυτή τη φορά η Σμύρνη θα πρέπει να πάρει φωτιά από εμάς, τα εργοστάσια τους, τα πανεπιστήμια τους, τα δημόσια έργα τους πρέπει να βομβαρδιστούν. Πρέπει η ΕΥΠ να ανέβει πολλά level και μαζί με πληρωμένους δολοφόνους τύπου wagner, blackwater να εξαφανίσουμε τους επιστήμονες στους οποίους στηρίζεται η τουρκική βιομηχανία.

Αυτό σημαίνει αυτοδιάθεση. Κάνεις την καύλα σου, αλλά να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς τις αποφάσεις σου. Η αυτοδιάθεση δεν είναι a priori δοσμένη στο υποκείμενο ή στους λαούς από κάποιον θεό, για αυτό όπως μπορείς εσύ να καταπατήσεις τα όρια της αυτοδιάθεσης σου, έτσι μπορεί και ο άλλος να στα καταπατήσει. Πρακτικά ο όρος "αυτοδιάθεση" έχει χώρο μόνο σε βραδινές φιλοσοφικές συζητήσεις με κρασάκι δίπλα απ' το τζάκι. Πουθενά αλλού.

Εάν λοιπόν η αυτοδιάθεση της Τουρκίας προστάζει να μας πάρει τα νησιά, τότε η δική μας αυτοδιάθεση προστάζει να καταστρέψουμε την Τουρκία.

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Λυκ.
Εάν λοιπόν η αυτοδιάθεση της Τουρκίας προστάζει να μας πάρει τα νησιά, τότε η δική μας αυτοδιάθεση προστάζει να καταστρέψουμε την Τουρκία.

.............................

Πανάξιος ο καταστροφεύς!

¨Carthago delenda est.¨ έλεγε τότε ο Ρωμαιοναζιστής Κάτων προλογίζων κάθε ομιλία του εις την Σύγκλητον,
¨Νεομογγολία καταστρεπτέα εστί.¨ δει και ημάς έχειν ως εθνικήν προμετωπίδα. Και ούτινος αρέσκει.
Για την απαλλαγή από την γενοκτονική σατανοφυλή που μας φόρτωσαν γείτονα (η και μη μόνη) τους τελευταίους αιώνες, και μετά από 40.000 συναπτά έτη πλανητικής εκπολιτιστικής πρωτοπορίας της φυλής, όχι ναζιστής, σατανιστής γίνεσαι. Εδώ ¨κι ο άγιος φοβέρα θέλει¨ λέει θυμόσοφα ο λαός μας, πόσο μάλλον ο τουρκόγυφτος.

ΥΓ.
Μια φορά ο ρήτωρ Δημοσθένης ησχολείτο με μια δικαστική υπόθεσι. Ο πελάτης τον ενοχλούσε διακριτικά να σπρώξει την δουλειά. ¨κάνε κάτι, με αδικούν.¨
Μια, δυο, δέκα φορές, ο ρήτωρ αναβολή, στην αναβολή. Ώσπου μα μέρα αγανακτήσας: ¨Δημόσθενες, τί γίνεται, γαμώ τον Όλυμπό σου!¨ Και αυτός ατάραχα: ¨Θαυμάσια. Τώρα προχωράμε. τώρα ήκουσα φωνήν αδικηθέντος.¨

Ηθικόν δίδαγμα: Αν πας με τον σταυρό του διεθνούς δικαίου στο χέρι έχων απέναντι τον ληστρικό Τούρκο θα σε θάψουν μαζί μ' αυτό το δίκαιο αδικαίωτο. Κι όχι τίποτ' άλλο αλλά θα κληρονομήσουν την πατρίδα σου δοσίλογοι πολιτικοί κοτζαμπάσηδες και τουρκοΣχολάριοι, καλή ώρα...



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το παράξενο είναι αγαπητέ φίλε ΑΡΡ..ότι και ο γράφων έχει πάει στην Καρχηδόνα.!! Για την ακρίβεια στα αρχαία ερείπια της Καρχηδόνας. Και σαν άλλος Κάτων και εγώ θα σας λέω...

«Δοκεῖ δέ μοι καὶ Τουρκία μὴ εἶναι.», δηλαδή: «κάνω την πρόταση να καταστραφεί η Τουρκία».

ΑΡΡ. είπε...


Σωστά ¨Μικρασιανά ελληνικά κατεχόμενα¨ είναι, ως δανεικά και επιστρεπτέα.


Κι ένα ξένο μαργαριτοσχόλιο δώρο, γιατ' είσαι μάγκας και καραμπουζουκλής, χα, χα!

............................................


Τα διεθνιστικα ζομπι των ΗΠΑ μαζι με τους υπολοιπους χρησιμους ηλιθιους πολιτικους
κλοουν της ΕυρωΒαβελ, προκαλεσαν μια τεχνητη πανδημια και μετα στο καπακι, εμμεσα, μεσω του καθεστωτος μαριονετα της Ουκρανιας εναν εμφυλιο πολεμο εντος Ευρωπης προκαλωντας τους Ρωσους να μπουκαρουν στην Ουκρανια..
Ολα γινονται για να προκληθει παγκοσμια ενεργειακη και επισιτιστικη κριση ετσι ωστε να προχωρησουν οι γνωστες ατζεντες των σχιζοφρενων σατανιστων επικυριαρχων, η πρασινη αναπτυξη και γενικα το Νεοκομμουνιστικο Μαοικου τυπου κοινωνικο-οικονομικο μοντελο στην τελειωμενη και διεφθαρμενη δυση ...








ΑΡΡ. είπε...



Δεν τετέλευκα ακόμη.

Ξ.Σ.

Κι εμεις ας θεσουμε στους Τουρκους τα παρακάτω
- Πρώτον και κυριότερο ας γνωρίζουν οτι δεν δικαιούνται τίποτε περισσότερο πλην 3 ν.μ από τις Μικρασιατικές μας ακτές , μεχρι να επανέλθουν τα παράλια σε μας πάλι . Αυτό για αρχή γιατί έπονται κι άλλα
- Να τσακιστούν διαπαντός από τα παράλια του Αιγαίου μας η 4η Στρατιά τους ειναι εισβολεις στην Μικρασιατική και Ποντιακή Γη μας Κοινως μιλάμε για αποστρατιωτικοποίηση των παραλίων απέναντι από τα Ελληνικά νησιά.
- Επιστροφή των περιουσιών και των 150000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας του πoγκρόμ του 1955.
- Επαναφορά του ειδικού καθεστώτος σε Ίμβρο, Τένεδο και καταδίκη της τουρκιάς για παραβίαση της συνθήκης της Λωζάννης ως προς το καθεστώς των νησιών.
- Αποζημίωση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.
- Αποχώρηση από το βόρειο κομμάτι της Κύπρου και να αποζημιωθούν οι βιαίος εκτοπισμένοι-ξεριζωμένοι Κύπριοι
- Άνοιγμα της θεολογικής σχολής της Χάλκης.
- Να επιδιορθωθούν και να χαίρουν σεβασμού όλοι οι Χριστιανικοί Ναοί που ειναι διάσπαρτοι στην Μικράν Ασια και στον Εύξεινο Πόντο όπου τους εχουν μετατρέψει σε σταυλους. Επίσης να μας αποδοθεί το 80% από τα έσοδα των Ελληνικών αρχαίων μνημείων που εκμεταλλεύεται η Τουρκία που τα παρουσιάζει ως δικά της ή ρωμαϊκά , είχαν και οι ξυπόλητοι μογγολοι ιστορία και πολιτισμο??
- Αποζημίωση για το κόστος των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου και πολύ περισσοτερο για τους νεκρούς μας όλα αυτά τα χρόνια.
- Επαναλειτουργία της Αγιάς Σοφιάς ως ορθόδοξος χριστιανικός ναός και να επιδιορθώσουν το Ναο που τον κατέστρεψαν..
Αυτα για αρχη και επονται κι άλλα οσονούπω...

Υ.Γ.
Και όλα τα ανωτέρω γι αρχη γιατι τα εδαφη αυτα θα ξαναγυρισουν σε μας όπου μας ανηκουν
Τουρκία= Γη Ελληνικη .-Το χωμα και το νερο εχουν μνημη Αυτη η Γη εχει φωνη, δεν ειναι ξενοπουλημενοι κοτζαμπασηδες πωλητικοι.