ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Εάν ο Μητσοτάκης δεν ζητήσει ξεκάθαρα No Jets For Turkey και Stand Off Weapons For Greece απο το Αμερικανικό Κογκρέσο, τότε να μην γυρίσει στην Ελλάδα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εάν ο Μητσοτάκης δεν ζητήσει ξεκάθαρα No Jets For Turkey και Stand Off Weapons For Greece απο το Αμερικανικό Κογκρέσο, τότε να μην γυρίσει στην Ελλάδα.!!

Δεν επείγουν τα F35 για την Ελλάδα Μητσοτάκη. Επείγουν αλλά οπλικά συστήματα όπως :

• JASSM-ER και NSM για τα F16 

• Αναβάθμιση F16 BLK 50 σε BLK 70

• Αγορά EW και targetind pod για τα F16 

• Link 16 για τα Mirage dash 5 

• FOS για τα Erieye 

• Νέα επίγεια ραντάρ 

• 4-5 κορβέτες εκ των ουκ άνευ 

• Αποδέσμευση και παραχώρηση PrSM για τα MLRS M270 

Σκέφτομαι επίσης τι ΑΑ θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τους αμερικάνους για να αλλάξουμε τις osa για αρχή;; Κάτι σαν αυτό στο βίντεο αλλά απέχουν πολύ από την ρωσική φιλοσοφία. Οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει συστήματα τα οποία εν κίνηση μπορούν να ρίχνουν πυραύλους και εννοείται έχουν μεγαλύτερο φόρτο. 


Εγώ θα έλεγα αναβάθμιση τον osa από Πολωνία. Iris t ή miva ng ή camm er για Medium range και κάπως πρέπει να φτιάξουμε ένα ελληνικό tor με συνεργασία με άλλες εταιρίες όπως saab και να μπουν πύραυλοι τύπου iris t και να μπορεί εν κίνηση να χτυπά.

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Αυτός μας έχει τέτοια εμπάθεια που ούτε αν του έχουμε το πιστόλι στον κρόταφο δεν θα ζητάει. Έχει μίσος λόγω αναπηρίας και dna. Εδώ οι ξεφτιλισμένοι έστειλαν 40 stinger στην Βουλγαρία αφοπλίζοντας τα νησιά και ότι θα τα αναπληρώσουμε. Βέβαια οι ίδιοι οι Αμερικανοί παραδέχονται ότι έχει κλείσει η γραμμή παραγωγής και θέλει 3 χρόνια να ξαναπάρει μπρος και αν, εκτελούν ένα συμβόλαιο με δυσκολία χειροκίνητα, μάλλον για Ταϊβάν, η οποία τους παρέχει τα μισά εξαρτήματα των stinger, ούτε αυτά δεν έχουν.... Αφού λες ότι τα ρώσικα ΑΑ είναι καλύτερα έπρεπε να έχει ξεκινήσει αντιγραφή και βελτίωση με ευρωπαϊκές χώρες συμπαραγωγή αλλά που.
Κάπου διάβασα ότι όλα τα βαρέα όπλα που δωρίζονται στην Ουκρανία και θα φτάσουν κατόπιν εορτής είναι για να είναι υπολογίσιμη δύναμη στρατιωτικά με δικά μας έξοδα ( των Ευρωπαίων) η επαυξημένη Πολωνία με κομμάτια της Ουκρανίας (νέα Ιουδαιοπολωνια) που έχει συμφωνηθεί με τους Ρώσους.
Να είστε όλοι καλά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Λογικό δεν είναι Νικόλα;; Αφού δεν είναι Έλληνας...Φοινικοβαβυλώνιος είναι. Το "σχολείο ηγετών" του WEF του πορνόγερου ζαρτιεράκια έχει βγάλει κι ο Κούλης Χρυσός. Όμως του έρχεται μεγάλη κατραπακιά...βρίσκεται -τόσο αυτός όσο και ο Ερντογάν καθώς και οι δύο είναι ψάρια- ανάμεσα σε δύο εκλείψεις. χα χα

Μην ξεχνάς Νικόλα ότι τον Νοέμβριο γίνονται οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ με ορατό να επανέλθει Τραμπ με έλεγχο Γερουσίας & Βουλής των Αντιπροσώπων από τους Ρεπουμπλικάνους. Μην ξεχνάς ότι ο Κούλης Χρυσός είχε τρέξει πρώτος να συγχαρεί τον κοιμισμένο ενώ δεν είχε κριθεί τίποτα.

Οπότε θα τον αναγκάσουν να πάει σε πρόωρες εκλογές. Εγώ εκτιμώ ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα τις έχει κάνει. μέχρι τον Ιούνιο. Να δούμε αν θα επιβεβαιωθώ όπως και στην πρόβλεψή μου κόντρα στους ειδικούς .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Πολωνία έχει καρμική σχέση με την Ρωσία...όπως εμείς με την Τουρκία. Καλά θα κάνουν οι Πολωνοί να αφήσουν το μίσος στην άκρη και να σκέφτονται με την λογική. Αλλιώς θα πάθουν χειρότερα από αυτά που έπαθε η Ουκρανία.

""Ως ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν· ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός..""

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσο για την Τουρκία θα πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει. Γίνεται μια σύνοδος και πολυαστρία πλανητών...το επόμενο διάστημα...περιμένω να πάρουν την σωστή θέση οι μεγάλοι πλανήτες (ιππότες που έλεγε και ο Τζώνης ο Αποκαλυπτικός) και εκεί θα έχει τον ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ.

ΑΡΡ. είπε...



ΖΗ ΔΕ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΣ ΔΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ.

¨Έχει μίσος λόγω αναπηρίας και dna.¨

Ορθώς ομιλεί ο Kakos.
Όσο για το ¨αναπηρίας¨ θέλει διευκρίνισι. Πρόκειται γαρ, το μεν για την οικογενή κληρονομικήν (χαζοαλληθωρισμός) τοιαύτην αλλά και δια την επίκτητο της ¨οπισθοκινήσεως¨ για την οποίαν οι Κρόνιοι περιούσιοι, λεπροί ψυχή τε και σώματι, (βλέπε Σβαμπ) είναι υπερήφανοι (pride).
καθ' ότι η απεμπόλησις του ανδρισμού, εν είδος αυτοευνουχισμού όπως των ¨Μητριζόντων¨ της αρχαίας θεάς Κυβέλης, αποτελεί δι' αυτούς απόδειξιν θρησκευτικής πίστεως και λατρείας εις τον αντιδημιουργό σατανοθεό τους.

Δυστυχώς όμως μαζί με τον ακατανόμαστον (απ' το κεφάλι γαρ βρωμά το ψάρι) έμμέσως υβριδικόν ευνουχισμόν ηθικού, εσκεμμένον και ανηλεή, (πολιτική μαύρη μαγεία), υφίστανται καθημερινώς υπό των Τούρκων τόσον η δουλοπρεπής ηγεσία και πλήρωμα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων (για την πολιτική ΕΛΙΑΜΕΠική δεν γεννάται λόγος) που δεν αντιδρά, ούτε καν λεκτικά, στις κατάφωρες τουρκικές προκλήσεις όσο και η αποχαυνωμένη και ¨τηλε-κατευθυνομένη¨ ελληνική κοινή γνώμη.
Ζη δε κεραύνειος Διός σπινθήρ.
Έσσεται τοις Μογγόλοις και τοις υποκινηταίς αυτών ολέθριον ήμαρ.