ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Επιμύθιο: πάντα να κοιτάτε πίσω από την είδηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σχολιάστηκε που δόθηκε στον πολιτευτή-νεο κοτζαμπαση της περιοχής για να το "ρυθμίσει" έναντι ιεράς πολιτικής υποστήριξης.
 
Εμένα μου προξένησε ερωτηματικά το ύψος του λογαριασμού του φυσικού αερίου.
 
10.000€ λέει τώρα, που σημαίνει περίπου 3.000€ υπό κανονικές συνθήκες. Τόσο δεν μπορεί να κάψει με τίποτα ένα μοναστήρι ακόμα και αν ήταν το μοναδικό σουβλατζίδικο της γύρω περιφέρειας! Λογαριασμό μεσαίας προς μεγάλη μονάδα μεταποίησης υποδηλώνει.
 
Τώρα αν είναι εκεί τίποτα χυτήριο χρυσών ταμάτων ή κανένα αποξηραντήριο "χορταρικών" ή έστω κάποιο αποστακτήριο για ποτά μπόμπες δεν μπορώ να το ελέγξω. Επαγγελματικό ΑΦΜ με ΚΑΔ που να δικαιολογεί με κάποια νόμιμη δραστηριότητα για το τι "πιπέρι τρίβουν του διαόλου οι καλόγεροι" και καίνε τόση ενέργεια, δεν έχουν. Ας το βρει ο ΣΔΟΕ (λέω εγώ τώρα...)
 
Όπως και το αν υπάρχει πολιτική προστασία επί τούτου.
 
Επιμύθιο: πάντα να κοιτάτε πίσω από την είδηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα δεν παίζονται , μπορεί να έχουν τα κεράκια με αέριο ή γυρίζεται εκεί το masterchef . Πάντως το ρακοκάζανο που βγάζουμε κάθε χρόνο την ρακή που έχει αέριο δεν πληρώνει τόσο , ούτε το 3μηνο . Κάποια φάβα έχει λάκκο . Θα ρωτήσω φίλο χρυσοχόο να σου πω .
Άμα το ρυθμίσει τελικά να του στείλω και την ΔΕΗ μου να την πληρώσει , ψήφους δεν δίνω απλά θα τον λέω μόνο τα πρωινά προδότη - λαμόγιο - μαλάκα ....... Τα απογεύματα στα αγγλικά........

ΥΓ Δες και τα HALO , Slow Horses , The Dirty black Bag αν δεν τα έχει δει .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...το HALO το βλέπω ήδη, όπως και την 6 σεζόν από το Outlander.Το The Dirty black Bag το έχω στα υπόψιν για να το δω....απλά πρέπει να βρω χρόνο.

https://filmatic.online/load/seir/10285-outlander-2014.html

Να δεις και το Raised by Wolves.Αν δεν το έχεις δει.

https://filmatic.online/load/seir/24343-raised-by-wolves-2020.html

Μμ2 είπε...



Νεοκοτζαμπάσης θεοκοτζαμπάση πάντως μάτι δεν βγάζει.
Τα μάτια της πατρίδος πάντως αμφότεροι, ναι.