ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΛΟYΛΗ

Σαν σήμερα το 2020 πέθανε ο συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης, ο οποίος είχε «φωτογραφηθεί» από την εφημερίδα «Έθνος» και την Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Έτρεχε μετά για χρόνια ο άνθρωπος για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
 
Αλλά πριν από αυτήν την "δημοσιογραφική επιτυχία" της εθνικής-μας-Σελοκ-Χολμς-μη-χέσω, είχε προηγηθεί άλλη αποστολή δολοφονίας χαρακτήρα. 
 
Η Νικολούλη είχε πρωτοστατήσει, μαζί με τον Απόστολο Δοξιάδη, στην άδικη διαπόμπευση της σκηνοθέτιδας Φριντα Λάππα, όταν ο τότε σύμβουλος του Υπουργείου Πολιτισμού Απόστολος Δοξιάδης την κατήγγειλε για κακοποίηση παιδιού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας της. Ωστόσο η σκηνοθέτις απαλλάχθηκε με το υπ' αριθμόν 2826/1993 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Την ίδια όμως περίπου χρονική περίοδο η Λιάππα διαγνώσθηκε ότι έπασχε από κακόηθες νεόπλασμα στον εγκέφαλο, ασθένεια από την οποία και απεβίωσε στις 28 Νοεμβρίου 1994, σε ηλικία μόλις 46 ετών. Δεν υπήρχε τότε χώρος για γυναικείες προοδευτικές φωνές στον χώρο του κινηματογράφου βλέπεις.
 
Αυτή η υπόθεση εξαργυρώθηκε χτίζοντας δύο καριέρες: του Δοξιάδη, σήμερα πρωθυπουργικού συμβούλου για ασυνόδευτα λαθροπροσφυγάκια (και στα ΔΣ δύο τριών funds που ξεπλένουν τα μαύρα της Follie Follie...), και της Νικολούλη που, από ντιπ κατά ντιπ καραβλαχάρα και ατάλαντη δημοσιογράφος, βρέθηκε με δικές της εκπομπές στα σαλόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Βρέξει χιονίσει και all weather κρίσεων, μνημονίων ή lockdown. Σταθερή "αξία" στο χτίσιμο της κάθε εμετικής Πισπιριγκιάδας για αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης από ότι δεν πρέπει να ασχολείται.
 
Μην περιμένετε να ψάξει ποτέ για εκείνα τα 2.500 ανήλικα που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς πριν 2 χρόνια. Δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ της "ερευνητικής δημοσιογραφίας" juke box που υπηρετεί με εντολές άνωθεν.

Έχει κανεί πολλά λάθη η κυρία. Μέσα από τις εκπομπές της έχει στοχοποιήσει άδικα πολλά άτομα. Οι μικρές κοινωνίες γνωρίζουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: