ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Δείτε όλη την εικονα όχι μόνο ένα γήπεδο τενις. Μιλάμε για σκάκι τακτικής παγκόσμιου επιπέδου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πόσο τυχαίο ήταν που ο Τζόκο είχε εφοδιαστεί από την Σερβία με διπλωματικό διαβατήριο πριν πάει στην Αυστραλία;;

Πόσο τυχαίο ήταν ότι ο δικαστής δεν τσίμπησε να τον απελάσει και άφησε την απόφαση στον τεχνοκράτη υπουργο;;

 Πόσο τυχαίο ήταν ότι αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο Τζόκο παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα σαν να πίεζε τον υπουργό να πάρει απόφαση;; 

Πόσο τυχαίο θα είναι ότι αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Σερβίας - Αυστραλίας.;; Εδώ είναι το σημείο 0 έτσι και αυτό συμβεί οπότε συνεχίζουμε.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι θα υπάρξει και οικονομική ζημία από χορηγούς και κανάλια και ίσως ακολουθήσουν αγωγές αποζημίωσης;;

Πόσο τυχαίο θα μπορεί να είναι το λεγόμενο "πέταγμα της πεταλούδας" όπου η πεταλούδα είναι ο Τζοκο, καθώς η Σερβία είναι σύμμαχος του Πούτιν που έχει ρίξει τον Μπάιντεν στο καναβάτσο και τον πατά στο κεφάλι στην Γενεύη για τις εγγυήσεις του ΝΑΤΟ;; 

Για να δούμε πως θα πάει. Ήδη ο Φάρατζ έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Τζόκο... γάτα ο Βρετανός, να δούμε τι θέση θα πάρει ο Τζόνσον καθώς η Βρετανία είναι το τρίτο μέρος της AUKUS. Ήδη δύο από τα τρία μέρη της συμμαχίας έχουν θεματάκια και αν βάλουμε και το κορωνοπάρτυ του Τζόνσον που μπορεί να εξελιχθεί σε κυβερνητική κρίση τότε πάμε στο 3/3.

Και υπάρχουν δύο εκκρεμότητες αυτή την στιγμή Ουκρανία και Ταιβαν ...Την ώρα που η Δύση κοιμάται και ασχολείται με εμβόλια και καραντίνες κάποιοι άλλοι κάνουν πάρτυ.Τουρκία, Αφγανιστάν, Καζακστάν... και βλέπουμε.
 
Ο Τζόκοβιτς φάνηκε από την αρχή ότι δεν θα έπαιζε αν τον πίεζαν. Είναι Νο 1 35 ετών δις και πολιτικό - κοινωνικό κεφάλαιο στην χώρα του. Χέστηκε για τους Αυστραλούς.  Πολιτική εξυπηρέτηση στην κυβέρνηση του και τους συμμάχους της προσφέρει.  Ίσως αύριο να τον δείτε και πρόεδρο της Σερβίας.
 
Ο γάτος δικηγόρος του Τζόκο Nicholas Wood οδηγεί την ολη υπόθεση σε διεθνή πλέον διάσταση εκφράζοντας την άποψη ότι η συμπεριφορά των πολιτικών της Αυστραλίας προς τον εντολέα του έχει ως κίνητρο «να μην διεγείρει την αντιεμβολιαστική διάθεση» υπονοώντας ότι οι πολιτικοί προσπαθούν να υπερασπιστούν το υγειονομικό απαρχάιντ που επέβαλαν στην Αυστραλία. Άντε να το μαζέψουν τώρα .  Όταν γράφω πως την πάτησαν ... Είτε μείνει ο Τζόκο πλέον είτε απελαθεί η ήττα τους θα είναι ίδια και στην δεύτερη περίπτωση πιθανόν χειρότερη . 

Με δεύτερο χτύπημα ο ίδιος δικηγόρος ζητά η επανεξέταση της υπόθεσης, μετά την έκδοση της απόφασης του υπουργού για απέλαση του εντολέα του, να παραμείνει στον δικαστή Kelly ώστε μετά από μια νέα συνέντευξη αύριο στις 11 π.μ για επιπλέον παροχή εξηγήσεων, αυτός να την προωθήσει μέχρι την Κυριακή στο Ανώτατο Δικαστήριο ώστε αυτό πλέον να αποφανθεί αν θα επικυρώσει την δική του πρωτόδικη απόφαση και τα ελαφρυντικά που ήδη δέχθηκε.
 
Το αίτημα απ' ότι φαίνεται έγινε δεκτό, η απέλαση αναβάλλεται με προσωρινή διαταγή του δικαστή Kelly και η υπόθεση εισάγεται άμεσα για νέα εξέταση λόγω του κατεπείγοντος καθώς την Δευτέρα αρχίζει το τουρνουά...Μιλάμε για σκάκι τακτικής παγκόσμιου επιπέδου.
 
the show goes on
 
Σχετικό ΕΔΩ....και ΕΔΩ....

5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εχω παρει κατι καλα ποτα και αναμενω τη συνεχεια.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σημερα εμαθα οτι και στην Αυστραλια εχει Εφιαλτες,μεγαλη ντροπη για τους Ελληνες.
Περιμενω τους Λεωνιδες με πολυ δυναμη και υπομονη,εναντια σ αυτο το ζοφο που τυλιγει την ανθρωποτητα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ. Η Αυστραλία είναι μια τεράστια φυλακή. Έτσι ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει.Τα πάντα παρακολουθούνται και ελέγχονται πολύ πριν από τον κορονογιό. Ένα άκρως αστυνομοκρατούμενο κράτος που η Αμερική είναι παιδική χαρά μπροστά της.

Η Αυστραλία έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε ως μία μεγάλη φυλακή της Αγγλίας. Όπως όλοι ξέρουμε η Αγγλία έστελνε στην Αυστραλία όλους τους φυλακισμένους από την Αγγλία και τις αποικίες τους για να μην τους έχει μέσα στα πόδια της. Τώρα χρησιμοποιείται για τους εκεί κατοίκους απογόνους από τους πρώτους φυλακισμένους και όχι μόνο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε τηλεοπτική εκπομπή μιλούσε ο πρόεδρος της ομογένειας του Σίδνεϋ και μιλούσε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και είπε ότι σε γκάλοπ που έγινε στην Αυστραλία οι κάτοικοι ήταν σύμφωνοι σε ποσοστό 85% για την στάση της κυβέρνησης τους...

Ότι ήταν σε σκληρό λογκναουν 280 ημέρες και το 90% ότι έχει εμβολιαστεί κι όλα καλά..Είχε κλείσει εισιτήρια να έρθει τον άλλο Μήνα Ελλάδα με τον γιό του αλλά τα ακύρωσαν γιατί η "Ο" καλπάζει στην Ελλάδα..Τραγικές καταστάσεις ανύπαρκτη νόηση και εντελώς υποταγμένοι στις προσταγές των εκεί κυβερνώντων. Εμείς εδώ τον έχουμε κάνει "δαντέλα" τον Κούλη στα στιχάκια. χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι Αγγλοσάξονες για φυλακή την δημιούργησαν. Μια ακόμα χώρα που δέχτηκε τον αγγλοσαξονικό "πολιτισμο" με αποτέλεσμα οι αυτόχθονες να δουλοποιηθουν και οι "πολιτισμένοι" να σκλαβοποιησουν. Δεν μας έχει αποκαλύψει πολλά αυτή η χώρα στο παρελθόν, για να δούμε τι θα μας δώσει. Βλέπω ότι άρχισαν να την τοποθετούν στο κάδρο των εξελίξεων.

Πρέπει να φύγουν τα ελληνόπουλα από εκεί...η Αυστραλία στο μέλλον θα πάθει πολλές ακόμα καταστροφές. Άσε που είναι στον δρόμο των Κινέζων.